18 februāris, 2019

Faith in Nature | Atrasts Biotēkā

Atkal manos plauktos atgriezusies lieliskā Faith in Nature kosmētika. Tā ir dabīga, efektīva, praktiska un tik patīkami aromātiska. Īstens baudījums maņām :)



Šoreiz krājumus atjaunoju ar ļoti praktiskām lietām - šampūn, kondicionieris un dušas želeja, jo to nu nekādi nevar būt par daudz. Un sīkums, kam VIENMĒR jābūt manā somiņā - salvetes kosmētikas noņemšanai. Jo nekad nevar zināt kas var atgadīties. Kāpēc izvēle ir kritusi par labi tieši Faith in Nature? Kvalitāte, cena un tie mega foršie tilpumi. Win-Win.

FAVORĪTI! Faith in Nature kokosriekstu komplekts matiem.


Šampūns un kondicionieris normāliem-sausiem matiem. Bagātināti ar organisko kokosriekstu eļļu,  augu izcelsmes glicerīnu un dabisku E vitamīnu, bez parabēniem, SLS un sintētiskām smaržvielām. Visi kokosriekstu fani saturās. Tik dabisks un piesātināts kokosriekstu aromāts vēl nebija piedzīvots. Īstens baudījums.
Jau pārbaudīts - kokosriekstu komplekts maniem matiem ir fantastisks, tie matus padara tik mīkstus, zīdainus un spožus. Super! Šampūns matus izmazgā, bet nesapiņķerē, savukārt kondicionieris tā nogludina - tie burtiski spīd.
Jāuzmanās taukainu matu īpašniecēm - kokosriekstu eļļa var būt pa smagu.

Dušas želeja-vannas putas ar arbūzu aromātu.


Ak, saldā vasara! Tu atkal esi manās mājās.
Šī ir patiešām jauka dušas želeja ar sulīgu arbūzu aromātu - kas ir patiešām svaigs un dabisks, jo iegūts no organiska arbūzu ekstrakta. Ja aizvērtu acis - kāds varētu padomāt, ka dušā tiek grauzts sulīgs un kraukšķīgs arbūzs. Nu tāds riktīgi gatavs, ka sula tek pa rokām. Mmmm.
Un kas ir pats foršākais - patīk gulēt vannā? Lūdzu, šo var izmantot arī kā vannas putas. Sulīgā arbūzu vanna būs Tava :)
Bet kopumā - foršs produkts, lielisks sastāvs, padara savu darbiņu un burvīgi smaržo. Kāpēc gan neizvēlēties tieši šo.

Attīrošās salvetes sejas ādai.


Mans lielais ikdienas palīgs!
Trīs vienā - attīra, mitrina ādu un noņem kosmētiku. Maigas, hipoalerģiskas salvetes ar neitrālu pH formulu, E vitamīnu un alveju, efektīvi attīra, mitrina, atsvaidzina un tonizē ādu. Vismaz manā somiņā kosmētiskajām salvetēm jābūt vienmēr. Manas dienas ir mainīgs un bieži vien krāsojos darbā, lai ietaupītu laiku. Tāpat bieži sanāk, ka kosmētika dienas laikā jāatjauno, jānoņem vai jānomaina. Un ja somiņā nav attīrošās salvetes, tad ir ziepes.
Bet ar šīm viss ir vienkārši - viena salvete, un āda ir gan tīra, gan svaiga. Tās būs lieliskas gan tad, kad prasās vienkārši ādu atsvaidzināt (pēc gara  ceļa, trakas dienas vai treniņa), gan tad, kad jānoņem kosmētika - tās bez lielas piepūles notīra pilnu make-up. Problemātiskāk varētu būt ar ūdensnotūrīgo tušu un super noturīgajām lūpu krāsām - parasti ar tām tiek galā tikai eļļas. Godīgi teikšu - ar tādu kosmētiku ikdienā neaizraujos, līdz ar ko salvetes šādā situācijā neesmu izmēģinājusi.

Faith in Nature kosmētika manā vannas istabā nav pirmo reizi. Es to pērku gan sev, gan vīram, gan arī bērnam, jo tā ir 100% dabiska, papildināta ar organiskām eļļām un ekstraktiem, bez parabēniem, SLS un citām kodīgām ķīmiskām vielām, tā netiek testēta uz dzīvniekiem (Cruelty-Free) un ir vegāna. Bez tam tā ir arī patīkama. Lielajiem - aromātiska un piesātināta, mazajiem ārkārtīgi maiga un hipoalerģiska. Un cenas - tās ir superīgs. Jo lielāks iepakojums, jo izdevīgāk sanāk.



Faith in Nature meklē Biotēkās un internetā bio.lv

Cenas:
Šampūns 8,95 EUR | 400 ml (un tieši šobrīd interneta veikalā ir jauka atlaide - 25%)
Kondicionieris 8,95 EUR | 400 ml (arī šim ir atlaide - 25%)
Dušas želeja - 9,20 EUR | 400 ml
Attīrošās salvetes - 6,45 EUR | 25 gab.


Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru