27 februāris, 2019

PINK BY PURE BEAUTY | Atrasts Drogās

Šis ir viens no jaunumiem veikalos Drogas. Tā ir tīra un efektīva kosmētika ar antioksidantiem un dabīgām aktīvām sastāvdaļām, kas ir Korejas skaistumkopšanas inovāciju iedvesmota. Tā sola skaistu ādu - mirdzošu, mitrinātu un veselīgu.


Pateicoties unikālajai korejiešu formulai, kas apvieno īpašo ziedu kompleksu, Alpu rožu un citas aktīvās balinošās sastāvdaļas, Pink by Pure Beauty kosmētika ne tikai uzlabo sejas ādas krāsu, bet arī palielina mitruma līmeni un uzlabo ādas elastību. Tā būs lieliska izvēle ikdienai, maigai ādas kopšanai un, īpaši, jaunai ādai.
Kosmētikas līnijā ir viss ikdienas ādas kopšanai - attīrīšanai, tonizēšanai un mitrināšanai. 


It's Pore Perfection putojošs attīrošs līdzeklis sejai


Minerālus saturošais rozā māls un Džedžu (Jeju) salas vulkāniskie pelni putu sastāvā palīdz samazināt poru redzamo pigmentāciju un lieko tauku veidošanos. Džedžu salas termālais ūdens un Javas tējas koka ekstrakts mitrina ādu un kontrolē tās spīdumu, savukārt rozā ziedu kompleksa mitrinošais spēks dziļi attīra ādu, regulē sebuma veidošanos, samazina un sašaurina poru izskatu, kā arī atjauno ādas toni.
Maigi eksfoliējošs, jauki putojošs, aromātisks un patīkami attīrošs mazgājamais līdzeklis, kas ādu padara maigu, ievērojami samazina poras, kontrolē sebuma izdalīšanos un piešķir ādai patīkamu mirdzumu. Pie tam tas attīra ādu to nesavelkot un nesausinot. Īpaši patiks tiem, kas ikdienā izvēlās putojošos attīrošos līdzekļus.

FAVORĪTS! It's Pore Perfection toniks sejai


Pateicoties mālu un vulkānisko pelnu kombinētajai iedarbībai, toniks efektīvi noņem netīrumus un sebuma pārpalikumus no ādas, sašaurina poras un absorbē netīrumus no tām. Tējas lapu ekstrakts novērš spīdumu, kamēr ziedu komplekss nomierina ādu. Bagātināts ar 13 minerālvielām, mālu, termālo ūdeni, tas palīdz atjaunot pareizu mitruma līmeni, atstājot ādu maigu un mitrinātu. Nesatur parabēnus un sulfātus.
Toniks pudelītē manāmi noslāņojas - mālu, iežu un minerālvielu aktīvās daļiņas ir gana liela izmēra, lai nosēstos tonika apakšējā slānī. Līdz ar to, toniks pirms lietošanas ir jāsakrata. Toniks lieliski mitrina un tonizē ādu, padarot to maigu un līdzsvarotu, normalizē taukošanos. Man ļoti patīk!

FAVORĪTS! So Fresh esences ūdens sejas kopšanai


Esenču ūdens izstrādāts, izmantojot unikālu “Gigawhite” un “Actiwhite” ādas balināšanas pastiprinātāju kombināciju, kā arī Alpu rožu un rozā ziedu kapsulu tehnoloģiju, kas palīdz padarīt ādu gaišāku un rada perfektu sabalansētu mitrināšanu. Svaigā esenču ūdens divpakāpju iedarbība, kopā ar spēcīgajām mitrinošām sastāvdaļām Oligo-HA un rozā ziedu kompleksu, vitamīnu B3, intensīvi mitrina ādu, savukārt aktīvās sastāvdaļas Gigawhite un niacīnamīds novērš nevēlamas ādas toņa izmaiņas un vienlaicīgi uzlabo ādas starojumu un gaišumu.
Es šo klāju ar vates plāksnīti kā mitrinošu - tonizējošu līdzekli pirms seruma. Man gan tā iedarbība liekas līdzvērtīga serumam - tas burvīgi mitrina ādu, to līdzsvaro un ievērojami uzlabo ādas toni izceļot veselīgo sārtumu vaigos. Vēl viena lieliska ideja pielietojumam - ar esenču ūdeni piesūcinātas vates plāksnītes (šeit noderēs tās lielās) 10 minūtes patur uz īpaši sausajām vietiņām (vaigi, piere). Rezultāts - ideāli mitrināta, nomierināta un līdzsvarota āda. Šis ir tiešām fantastisks produkts no Korejas ādas kopšanas lielā rituāla.

So Light Dewy losjons sejai


Viegls losjons ar izcilu mitrinošo iedarbību. Aktīvās vielas un cukurzirņu ekstrakts veido stipru mitrinošu barjeru, kas pasargā sejas ādu no mitruma zuduma. Palīdz saglabāt sejas ādu elastīgu un veselīgi sārtu.
Šim aktīvo vielu komplekss un iedarbība ir stipri līdzīgi esences ūdenim. Tas spēcīgi mitrina, nomierina ādu un piešķir tai mirdzumu. Var izvēlēties vienu vai otru - domājams, ka abi plauktiņos nav nepieciešami.

It's Pore Perfection esence sejas kopšanai


Šī esence ir īpaši bagātināta ar aktīvajām sastāvdaļām, kas palīdz iegūt gludu, elastīgu un nevainojama izskata ādu. Tā pārklāj poras un ļauj sasniegt perfekta grima efektu. Termālais ūdens un ziedu komplekss mitrina ādu, kamēr tējas lapu ekstrakts novērš tās spīdumu. Pateicoties antioksidējošam efektam, Alpu roze tās sastāvā aizsargā ādu un padara to gaišāku.
Visu Pore perfection produktu sastāvā ir rozā māls un Džedžu (Jeju) salas vulkāniskie pelni un termālais ūdens, Javas tējas koka ekstrakts, rozā ziedu komplekss un Alpu roze, līdz ar ko tie viens otru lieliski papildina un pastiprina cits cita iedarbību. Želejveida esence lieliski mitrina ādu, to līdzsvaro, samazina poru izmēru un minimizē sebuma izdalīšanos. Tiešām sen man nav bijusi tik līdzsvarota T-zona.

So Glow esence sejas kopšanai


Mirdzumu piešķirošas esences īpašā formula ar ziedu kompleksu, vitamīnu B3 un Bulgārijas Rozes ziedūdeni, palīdz izveidot uz ādas aizsargbarjeru, kas saglabā pareizu mitruma līmeni. Tā palīdz novērst nevēlamas ādas toņa izmaiņas un vienlaicīgi padara to veselīgi starojošu.
Šī esence vairāk ir piemērota tieši ādas toņa izlīdzināšanai, sīku un vieglu pigmentācijas plankumiņu mazināšanai - tā gaišina ādu, izlīdzina toni, piešķir maigu mirdzumu un veselīgu sārtumu. Lieliska izvēle pavasarim.

So Blur krēms sejai


Viegls krēms ar izcilu mitrinošo iedarbību. Aktīvās gaišinošās vielas (Aktiwhhite un Gigawhite), mitrinošās sastāvdaļas (ziedu komplekss un Bulgārijas Rožu ūdens), kā arī cukurzirņu ekstrakts veido stipru mitrinošu barjeru, kas pasargā sejas ādu no mitruma zuduma, nogludina ādu un samazina poras, kā arī izlīdzina ādas toni. Palīdz saglabāt sejas ādu elastīgu un veselīgi sārtu.
Šis blur krēms nav kā klasiskais praimeris, kas aizpludina poras un sagatavo ādu dekoratīvās kosmētikas uzklāšanai. Blur krēms ir vairāk kā serums apvienots ar CC krēmu, kas vienlaicīgi maskē nepilnības un nodrošina ilgstošu ādas kopšanu. Krēms nogludina ādas tekstūru un samazina poras, mitrina, koriģē toni un piešķir mirdzumu. Krēms ir ļoti vieglas tekstūras un korekcijas veic nelielā intensitātē - dabiski un smuki. Nav maskas efekta, nav silikona praimera efekta, patīkami zīdaina un mitrināta āda, kas izskatās varbūt mazliet gludāka un mirdzošāka kā ir patiesībā :) Laba izvēle porainas ādas sagatavošanai dienas gaitām, neaizdambējot poras, neizceļot tās un neuzliekot nedabīgu masku.

So Bright Spot esence sejas kopšanai


Maigā un reizē ļoti spēcīgā antikomedonu esence palīdz samazināt "melno punktu" nepatīkamo izskatu, ko rada aizsprostotas poras. Koncentrētas aktīvās sastāvdaļas, tai skaitā niacinamīds, enerģiski iedarbojas uz ādu, samazinot poras un melnos punktus un padarot ādu veselīgāku.
Šī ir esence, kas lietojama uz konkrētajām problemātiskajām zonām - deguna, zoda, pieres, kur manāmi komedoni un "melnie punkti". Tā dziļi attīra ādu un samazina nepilnības - sašaurina poras, iztīra tās un gaišina melnos punktiņus. Pēc esences tiešām āda vizuāli uzlabojas.
Triks, kā panākt ievērojamu gaišinošo efektu - vispirms melno punktu zonas iesmērē ar So Bright Spot esenci - pa virsu kā masku uzklāj esenču ūdenī izmērcētu auduma maskas sagatavi (nezinu vai tādas Latvijā ir pieejamas, bet lieliski noderēs tās pašās lielās vates plāksnītes). Efekts ir patīkams.

So Smooth Pudding krēms sejai


Krēms satur unikālu ādas balināšanas pastiprinātāju "Gigawhite”, niacīnamīdu, mitrinošo sastāvdaļu kompleksu Oligo-HA, rozā ziedu kompleksu un alpu rozi, kas ir lielisks antioksidants. Krēms mitrina un mīkstina ādu, palīdz uzlabot tās stāvokli un piešķir tai starojošu, maigi sārtu toni. Tā vieglā gela struktūra ātri iesūcas ādā, padarot to elastīgu un atsvaidzinot to.
Želejveida krēms ir ļoti maigs un patīkami atsvaidzinošs - tas mitrina ādu, mīkstina to un uzlabo kopējo vizuālo izskatu. Lielisks krēms ikdienas lietošanai.

Kopumā man ļoti patika Pink By Pure Beauty produkti - tie ir pamatā mitrinoši, toni uzlabojoši, līdzsvarojoši. Tie būs īpaši piemēroti taukainai vai kombinētai ādai, bet noteikti savus favorītus atradīs arī normālas un pat sausas ādas īpašnieces. Domāju, ka visu sēriju nevajag steigt iegādāt, jo ir produkti, kuru īpašības ir stipri līdzīgas, tādēļ ieteiktu sākt ar attīrošo līdzekli, toniku, kādu no esencēm (kas vairāk uzrunā) un Pudding krēmu. Ja iepatiksies tik pat ļoti kā man - tad var plauktiņus papildināt ar pārējiem līnijas produktiem :)

Pink By Pure Beauty kosmētiku meklē Drogas veikalos un internetā.

Cenas:
So Bright Spot esence sejas kopšanai, 20ml - 6,49 €
So Glow esence sejas kopšanai, 30ml - 12,99 €
So Smooth Pudding krēms sejai, 50ml - 10,99 €
So Blur krēms sejai, 30ml - 15,49 €
It's Pore Perfection putojošs attīrošs līdzeklis sejai, 125ml - 9,59 €
It's Pore Perfection toniks sejai, 250ml - 10,99 €
So Fresh esences ūdens sejas kopšanai, 200ml - 15,99 €
So Light Dewy losjons sejai, 50ml - 13,99 €
It's Pore Perfection esence sejas kopšanai, 30ml - 12,99 €

Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru