06 februāris, 2019

The Body Shop sejas un matu kopšanas labumi

The Body shop ir viens fantastisks zīmols. Pirmais, ar ko man tas asociējas ir aromāti - tie sulīgie, izteiksmīgie un patiešām patīkamie aromāti. The Body shop kosmētika ir lieliska, tādēļ tā tiek pirkta atkal un atkal …
Un arī šoreiz - gāju uz atlaidēm, beigās sakārojās vairāki jaunumi, tad nu liku lietā savu atlaižu karti un tiku pie kārotā - Šī sviesta sērijas šampūna un maskas, kumelītes micelārā ūdens, Himalaju kokogļu sejas mazgājamā līdzekļa un Drops Of Light pīlinga.


The Body Shop zīmola piedāvātie sejas un ķermeņa kopšanas līdzekļi ir dabas iedvesmoti un radīti ētiskas un ilgstpējīgas uzņēmējdarbības ceļā - tas nozīmē, ka kosmētikā maksimāli tiek izmantotas tikai dabiskas izcelsmes vielas, kosmētika netiek testēta uz dzīvniekiem (Cruelty Free), kā arī tiek ievēroti godīgas tirdzniecības principi. Zīmols tiešām ir ļoti sociāli atbildīgs, iesaistoties dažādās kampaņās un labdarības akcijās, tādējādi veicinot ilgtspējīgāku un godīgāku pasauli.

Un man zīmola kosmētika vienmēr ir patikusi - tāpēc ļāvos mirklim - -piekrāvu groziņu un nenožēloju ne mirkli :)

Šī sviesta atjaunojošs šampūns un matu maska


Šis atjaunojošais un barojošais šampūns ir bagātināts ar Godīgas tirdzniecības ietvaros gatavotu šī sviestu, kuru sievietes Ganā jau daudzās paaudzēs izmanto sausu matu kopšanai. Šampūna maigi attīrošā formula nesatur sulfātus un nesausina matus. Šampūns ir lieliski piemērots sausiem, lūstošiem matiem.
Šampūns ir teicams - tam ir lieliska konsistence - mazliet krēmīgs, tāds biezāks, bet ļoti patīkami putojošs. Šī sviests sastāvā ir jūtams - mati ir veselīgāki, gludāki un mazāk lūztoši.

Arī atjaunojošā un barojošā matu maska ir bagātināta ar šī sviestu, tādējādi tā lieliski parūpējas par sausiem un lūstošiem matiem. Maska ir tiešām bagātīga. Biezā krēmveida tekstūra burtiski apņem matus, tos piepildot un nogludinot. Pēc maskas mati kļūst mīksti, gludi, mazāk lūztoši un viegli ķemmējami. Maska ļoti labi izskalojas, nepadarot matus smagnējus vai pieplakušus. Maska lietojama reizi nedēļā - kārtīgākai matu palutināšanai.

FAVORĪTS! Himalaju kokogļu mazgāšanas līdzeklis sejai


Sejas mazgāšanas līdzekļa sastāvā ir bambusa kokogles no Himalaju kalnu pakājes, kaolīna māls un mūsu Godīgas tirdzniecības programmas ietvaros iegūta tējas koka eļļa no Kenijas. Putojošais līdzeklis dziļi attīra sejas ādu un poras. Māla tekstūra ir maiga un piemērota visiem ādas tipiem. Āda jūtas atsvaidzināta un maigāka. Tā izskatās matēta, bet netiek sausināta. Dermatoloģiski pārbaudīts un 100% vegāns produkts.
Lielisks putojošais attīrošais līdzeklis, kam ir maiga gēla tekstūra ar ietvertiem spēcīgajiem attīrītājiem - bambusa kokogli, kaolīna mālu un tējas koka eļļu. Līdzeklis ļoti maigi un bagātīgi saputojas, lieliski attīrot ādu. Ņemot vērā, ka sastāvā ir māls, līdzeklis ir ļoti maigs, tas nesausina seju, nekairina ādu, nerada (!) apsārtumu dedzinošo sajūtu vai jebkādu citādu diskomfortu. Toties āda ir maiga, poras šaurākas un tīrākas, āda nomierinātāka - tik ātri nesataukojas, sejas sausākās zonas (vaigi, deniņi) komfortā - nav sasusinātas vai savilktas. Favorīts!

VILŠANĀS! Drops of Light™ atjaunojošs pīlings sejai


Šī želejveida pīlinga tekstūra viegli pārvēršas, atbrīvojot ādas virskārtu no jebkādiem netīrumiem un atmirušajām ādas šūnām. Bagātināts ar sarkano jūras aļģu ekstraktu no Ziemeļatlantijas okeāna un C vitamīnu, šis pīlings palīdz ādai izskatīties dzidrākai, uzlabo ādas tekstūru un rezultātā tās tonis kļūst vienmērīgāks.
Šī ir no tiem foršajiem pīlingiem, kuri uz ādas saveļas un perfekti attīra. Āda pēc pīlinga ir TIK maiga un gluda - pilnīgi WOW. Palietojot, var manīt, ka ādas tonis izlīdzinās, tekstūra uzlabojas, āda ir skaista un starojoša. Manai ādai ir vēl īpatnība - Drops of Light sērijas produkti man samazina T-zonas taukošanos. Jau iepriekš pārbaudīts!!!
Vienīgais kreņķis un lielākā vilšanās - pīlings saveļas plēksnītēs un tās visas saķep pat vissīkākajās sejas pūciņās. Pilnīgi sajutos kā mamutu sieviete, lai gan iepriekš likās, ka man seja nu galīgi nav spalvaina. Mierinājumam - IG saņēmu n-tās vēstules, ka es neesmu tāda vienīgā. HŪ!
Efekts foršs, bet blakus efekts kaut kāds neriktīgs.

Kumelītes micelārais ūdens


Micelārais ūdens maigi un viegli notīra dekoratīvo kosmētiku un ir piemērots lietošanai acu un lūpu zonā. Produkta sastāvā esošās micellas pievelk taukus, netīrumus un pat ūdensnoturīgo kosmētiku, viegli aizslaukot to visu prom un ļaujot ādai justies tīrai un svaigai. Produkts nerada sausas un savilktas ādas sajūtu. Piemērots lietošanai jutīgai ādai, jo nesatur alkoholu, smaržvielas un krāsvielas.  100% vegāns!!!
Micelārais ūdens ir ļoti jauks - maigi un viegli noņem gan ikdienas netīrumus, gan dekoratīvo kosmētiku - pārbaudīju - pat ūdens noturīgo. Sastāvs ir patīkams, nav nekādu lieku kairinātāju un alergēnu. Man patīk :)


Labumus meklē The Body shop veikaliņos vai internetā thebodyshop.lv


Cenas:
Šampūns - 9,90 EUR | 250ml vai 12,90 | 400ml
Matu maska - 20,50 EUR | 240ml
Attīrošais līdzeklis - 15,90 EUR | 125ml
Pīlings - 23,90 EUR | 145ml
Micelārais ūdens - 18,90 EUR | 250ml


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru