22 marts, 2019

Catrice pavasara/vasaras jaunumi

Sezonas jaunumi ir malu malās - daba mostas un arī mode mostas, krāsas, nokrāsas, toņi un mirdzums - tas viss ir modē. Es esmu modē, Tu esi modē! Šobrīd modē var būt jebkas. Un, īstenībā, tas ir tik superīgi.
Bet tālāk gan - par Catrice daudzveidīgo pavasara/vasaras kolekciju.


Iedvesmoti no starptautiskajiem pavasara/vasaras sezonas dizainiem, CATRICE ar jaunajiem un esošajiem “must-have” produktiem koncentrējas uz galvenajām tendencēm: NO MAKE-UP LOOK tēls – fokuss uz maigajiem toņiem un pierādījums, cik piesaistošs var būt praktiski nemanāms make-up. Nedaudz izteiksmīgāks ir VISUAL WOW & EFFECTS - skaistuma entuziasti noteikti izveidos make-up tēlu ar perfektu akcentu. RESHAPE & PLUMP & BOOST ir viss, kas saistīts ar ideālās formas un apjoma izveidi, savukārt PERFORMANCE FOR EVERY LIFESTYLE apvieno augstas efektivitātes produktus, kuri izturēs pat ļoti aktīvu dzīvesveidu.

Power Plumping želejveida lūpu krāsas


Šīs ir lūpu krāsas no RESHAPE & PLUMP & BOOST sērijas. Tās ir ļoti spīdīgas un mitrinošas, ar hiāluronskābi sastāvā. Tās piešķir gludu un vizuāli apjomīgāku lūpu efektu. Lūpu krāsas tekstūra ir patīkami viegla, klājums līdzens, patīkams. Lūpu krāsas pieejamas 10 stilīgos toņos, ar vidēju līdz augstu sedzamības pakāpi.
Toņi klājas ļoti skaisti, lūpas izskatās pilnīgas, mitrinātas. Arī sajūtas ir lieliskas - tās nesausina lūpas, gluži pretēji, tās mitrina un izlīdzina. Mīnuss - noturība ir mēreni viduvēja.

Generation Plump & Shine lūpu spīdums


Vēl viens produkts RESHAPE & PLUMP & BOOST sērijā. Ļoti spīdīgs lūpu spīdums ar vidēju sedzamības pakāpi un krēmīgu tekstūru. Patīkami, ka spīdums ir vairāk krēmīgs, nav lipīgs un priekš lūpu spīduma, gana noturīgs. Lūpām piešķir vizuālu apjomu, padara tās pilnīgākas, izlīdzinātas. Toņi ir puscaurspīdīgi, līdz ar to maigi un dabiski. Uz lūpām izskatās labi, klājas labi un turas labi. Noteikti vērts iegādāties.

HD Active Performance kosmētikas bāze.


Produkts aktīvā dzīvesveida piekritējiem. Tā ir caurspīdīga, šķidra make-up bāze ar SPF30, kas teicami sagatavo ādu tonālā krēma uzklāšanai, un nodrošina kosmētikas ilgstošu noturību. Bāzes tekstūra ir sviedru un ūdens izturīga, savukārt, pateicoties maigajam “blur” efektam, tā ievērojami samazina poras un izlīdzina ādas tekstūru.
Šī ir no "niknajām" bāzēm, kas tiešām strādā, bet neieteiktu to lietot ikdienā, un man, protams, ir arī viedoklis par sedzošas, izlīdzinošas kosmētikas lietošanu sportojot - man liekas, tas viss tā aizsit poras, varbūt labāk nevajag. Šito labāk atstāt uz tām ballītēm, kad gribās, lai make-up ir perfekts un āda izskatās tik gluda, kā mazam bērnam.

Golden Dust izgaismojošie pilieni.


Wow Glow sērijas jaunais papildinājums „Galactic Highlighter Drops” ģimenē – gaismu atstarojoši pigmenti ar superīgu tekstūru un zelta spīdumu. Ar šo var veidot perfektus akcentus zem uzacīm, uz vaigiem un uz dekoltē zonas.
Mirdzums ļoti smuki izskatās - drusku tāds fejas efekts ar zelta putekļu pieskaņu, bet ir smuki, nepārspīlējot, efekts ir gana dabisks.

1 Minute Face perfector


Šis ir laikam superīgākais no visiem. Tas ir viegls tonālais krēms, ar vidēju sedzamības pakāpi un musa tekstūru, kas pielāgojas ādas tonim. Tam ir matējošs efekts, un tas nodrošina nevainojamu sejas ādas izskatu. Tonālais krēms vizuāli samazina poras un ādas nepilnības, izlīdzina tekstūru un toni. Var izvēlēties klāt pavisam nedaudz, tādējādi iegūstot BB krēma efektu, vai klāt bagātīgāk - nodrošinot jau pieklājīgu sedzamības pakāpi. Krēma tekstūra lieliski klājas un pludinās, noturība ir lieliska un dabiski matētais finišs - perfekts. Šis ir tiešām lielisks produkts! Favorīts!

Nagu laku jaunumi.


MORE THAN NUDE NAGU LAKA. Nude nagu laka, kas vizuāli padara nagus gaišākus. To ir viegli uzklāt, un vislabākais ir tas, ka tās ir vegānas!Klājas pieklājīgi, noturība laba. Ļoti smuki toņi. Īpaši patiks nude laku cienītājām.

HEAVENLY HOLO FULL COVER NAGU LAKAS UZLĪMES. Pašlīmējošās folijas ar hologrāfisku efektu. Lietošana - pielīmē uzlīmes uz naga un uzmanīgi novīlē pārpalikumus. Plāno foliju ir viegli noņemt, nelietojot nagu lakas noņēmēju.

GALACTIC GLOW TRANSLUCENT EFFECT NAGU LAKA. Mirdzoša un caurspīdīga efekta nagu laka ar galaktisku spīdumu. Otiņa gana plata, klājas viegli, noturība peiklājīga. Kā visām mirdzumu un efektu lakām - jāpacīnās ar noņemšanu. Bet nav tik traki kā ar gliteru lakām.

ICONails Gel Lacquer nagu laku papildinājums. Noturīgas, ekstra spīdīgas, bagātinātas ar acai eļļu un 100% vegānas. ICONails nagu lakas ir lieliskas - jau sen pārbaudīts. Otiņa ir ļoti plata, ērta, klājums perfekts. Varētu vien vēlēties ātrāku nožūšanu.

Glow Ilusion birstošais pūderis.


Tas ir ultra viegls birstošais pūderis ar smalkiem gaismu atstarojošiem pigmentiem un dabisku spīdumu nogludinošam efektam. To var lietot gan make-up fiksācijai - iegūstot starojoši mirdzošu grimu, gan kā izgaismotāju - akcentējot sejas vaibstus. Pūderim ir ļoti patīkama tekstūra, tas nav putekļains, klājas viegli un vienmērīgi. Mirdzums ir tiešām smalks, teju manām un dabisks. Man liekas vairāk piemērots tieši kosmētikas fiksēšanai. Ļoti patīk! Lieku favorītos!

Kas jauns acīm?


GLAM & DOLL BOOST LASH GROWTH VOLUME SKROPSTU TUŠA. Glam&Doll skropstu ģimene pieaug – jaunā un ilgnoturīgā skropstu tuša pārklāj skropstas ar piesātināti melnu krāsu un stimulē skropstu augšanu bez skropstu seruma lietošanas. Ražotājs sola, ka sešās nedēļās skropstu tuša paātrina skropstu augšanu divas reizes, un apjoms pieaug par 54%. Neesmu tik daudz un ilgi lietojusi, lai spriestu vai tuša tiešām palīdz skropstu augšanai - bet zinu, ka tuša man ļoti patīk. Tā ļoti labi klājās, perfekti atdala skropstas, tās viegli pagarina un piešķir kuplumu, tā nesmērē plakstiņus, neizplūst, nebirst un neveļas kunkuļos. Neesmu silikona birstīšu fans, bet šī ir pieklājīga - man patīk! Ar šī favorītu pulciņā!

IT’S EASY TATTOO ACU LAINERIS. Ūdensnoturīgs „It’s easy tattoo” acu laineris nodrošina precīzu uzklāšanu. Tas izturēs sviedrus, asaras, karstumu un lietu. Lainerim ir super smalks un stingrs aplikators, kas ļauj uzvilkt gan smalku līniju, gan platāku - pēc vēlmēm un prasmēm. Tas ļoti ātri nožūst un noņemams tik ar eļļas vai divfāžu noņēmēju. Patiks tiem, kas māk un kam sanāk.

Ir favorīti. Ir produkti, kas mani neuzrunāja - vai nu neprotu vai vispār neizmantoju. Bet - kā vienmēr - Catrice cenas un  kvalitātes attiecība ir lieliska.

Catrice kosmētiku un jaunumus meklē Drogās vai internetā.

Cenas:
IcoNails nagu laka - 2,89 EUR
Galactic glow nagu laka - 3,59 EUR
More than nude nagu laka - 3,59 EUR 
Nagu uzlīmes - 2,89 EUR
1 minute face perfector - 6,19 EUR
Acu laineris - 3,49 EUR
Bāze - 5,19 EUR
Tuša - 5,19 EUR
Lūpu spīdums - 4,19 EUR
Lūpu krāsa - 4,19 EUR
Golden dust pilieni - 4,19 EUR
Birstošais pūderis - 5,79 EUR

Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru