15 marts, 2019

Dr.Hauschka jaunumi - “High Spirits”

Kā jau katru pavasari - Dr.Hauschka savus fanus iepriecina ar limitēto dekoratīvās kosmētikas līniju. Šogad pavasara/vasaras dekoratīvās kosmētikas kolekcija radīta zem nosaukuma “High Spirits”. Ar svaigi rozā, koraļļu un zaļo krāsu akcentiem tā atnesīs īstu krāsu sprādzienu, sniedzot dzīvespriecīgu dzīves baudījumu pavasara un vasaras sezonā.



Tikai ierobežotā laika periodā Dr. Hauschka bāzes dekoratīvās kosmētikas sortimentam pievienosies pieci jauni dekoratīvās kosmētikas produkti: Bronzējošais pūderis ar mirdzumu, Divpusējs acu zīmulis 01 (acu zīmulis asfalta tonī, acu ēnas vara tonī) un Divpusējs acu zīmulis 02 (acu zīmulis zaļā tonī, acu ēnas pērļu tonī), kā arī divi lūpu spīdumi – Lūpu spīdums 03 rozā tonī un Lūpu spīdums 04 koraļļu tonī.

Izmēģinu vienu no pieciem -  Divpusējo acu zīmuli 02 (acu zīmulis zaļā tonī, acu ēnas pērļu tonī)


Divpusējais acu zīmulis apvieno divus produktus – Kajal acu zīmuli un acu ēnas – nodrošinot abu produktu ērtu un vienkāršu uzklāšanu ar vienu rokas mājienu. Zīmulim ir zīdaina, krēmveida tekstūra, kas ļauj abus kontrastējošos toņus uzklāt pēc vajadzības.


Kā jau minēju - mans izvēlētais produkts ir acu zīmuli ar balto pērļu un meža zaļo toni. Es to saucu par Meža laumiņas pieskārienu. Zīmulim pērļu tonis ir tiešām piesātināts perlamutrs ar maigu mirdzumu - tāds tiešām atsvaidzinošs tonis. Otrā pusē zīmulim ir tumši zaļš tonis - es to sauktu par meža zaļo (bet tāda bieza egļu meža). Kopā abi toņi izskatās burvīgi - tie lieliski viens otru papildina un izceļ. Zīmuļiem ir ļoti krēmīga tekstūra, līdz ar to apakšā ir jāklāj bāzes slānis - var izvēlēties kādu neitrālu acu ēnu toni vai labu acu ēnu bāzi, kas paredzēta tieši krēmīgajiem acu produktiem. Nelietojot bāzes kārtu zīmulis neturēsies - toņi izplūdīs, saies rieviņās vai vispār nodzēsīsies.
Zīmuli var pielietot kā acu zīmuli (kajal) vai kā acu ēnas - variēt, eksperimentēt un improvizēt, lai iegūtu sev patīkamāko tēlu. Klājot nedaudz un pludinot būs maigs dienas variants, kamēr uzklājot bagātīgi un labi nofiksējot zīmuli var iegūt skaistu zaļu dūmakaino grimu vakara iznācienam.

Mana fiksā improvizācija ar zīmuli uz acīm.



Tiešām skaists un universāls produkts.

Meklē Biotēkās vai bio.lv.
Cena - 18,50 EUR

Lai skaisti!




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru