18 marts, 2019

Lutinu ādu ar SeboCalm

Nesen iepazinos ar SeboCalm zīmolu un tas tiešām mani pārsteidza ar savu pieklājīgo kvalitāti. Tā ir kosmētika, kas īpaši piemērota jūtīgai ādai. Tā nekairina ādu, tā saudzīgi kopj un to lutina. Pēdējā laikā es cenšos (man ne vienmēr sanāk), kosmētiku izvēlēties racionāli un praktiski - nu tā, lai to var lietot ikdienā un lai ir gana piemērota manam ādas tipam, manām ādas īpatnībām un problēmām, kā arī lai lietošana gana vienkārša un ērta.
Tāpēc šoreiz izvēlējos SeboCalm attīrošo krēmu un enzīmu pīlinga masku, bonusā tiku pie auduma maskām sejai un acīm.


SeboCalm attīrošais krēms.


Tas ir ļoti maigs krēmveida attīrošais līdzeklis sejai bez ziepēm un SLS sastāvā. Tas lieliski attīrīs ādu gan no vides ietekmes un ikdienas netīrumiem, gan arī pašas ādas radītā sebuma. Tas lieliski attīra ādu to padarot svaigu un tīru, bet ne sausu vai savilktu (krēmveida attīrītāju lielākais pluss). Pie tam to var izmantot arī dekoratīvās kosmētikas noņemšanai (pat ūdensnoturīgās) - tas lieliski tiek galā ar pilnu make-pu, nekairinot ādu un nekožot acīs.
Man ļoti patīk kā krēms attīra ādu - tā ir tiešām svaiga, tīra un gatava tālākajiem ādas kopšanas soļiem. Tāpat krēmu izmēģināju make-up noņemšanai - ar pilnu dienas make-up tiek galā bez lielām problēmām (ūdensnoturīgo kosmētiku gan neesmu mēģinājusi noņemt, jo gluži vienkārši tādu bieži nelietoju). Ārkārtīgi novērtēju, ka attīrošais krēms ir hipoalerģisks, īpaši testēts jūtīgai āda un nav testēts uz dzīvniekiem.
Ļoti patīk - ērts gan lietošanā, gan arī funkcionāls līdzeklis.

FAVORĪTS!!! Enzīmu maska.


Tā ir lieliska pīlinga maska gan ādas atjaunošanai, gan tekstūras uzlabošanai. Maska ir bagātināta ar eksotisku augļu kokteili, kā papaija un ananāss, un tā ir bagāta ar augu izcelsmes enzīmiem, kas lieliski palīdz optimizēt ādas šūnu atjaunošanās procesus, palēnina novecošanās procesus un kavē grumbiņu, krunciņu un smalko līniju parādīšanos. Savukārt smalkās un maigās pīlinga pērlītes, kopā ar pienskābi, uzlabo ādas elastību, padarot to gludu un maigu. Kā vienmēr - lielākais efekts ir lietojot produktu ilgtermiņā.
Šī maska ir tieši tāda, kādas man patīk. Pirmkārt, tā jālieto vien 2 minūtes. Pirmie rezultāti jau jūtami pēc pirmās/otrās lietošanas reizes: āda ir ievērojami vienmērīgāka, tekstūra uzlabojas. Lietojot ilgtermiņā - ādas elastība uzlabojas, izlīdzinās krunciņas un mīmikas līnijas, ādas vispārējais stāvoklis uzlabojas.
Maska ir lieliska ar to, ka tā apvieno skrubi un pīlingu - ir eksfoliējošās daļiņas, kas tūlītēji izlīdzina ādu un padara to maigu, kā arī enzīmu pīlingi (augļskābes un pienskābe), kas uzlabo ādas toni, tekstūru, elastību un izlīdzina krunciņas. Esmu tiešām sajūsmā par pīlinga masku - tiešām visos sīkumos. Lieliska!

Pēc kārtīgas ādas attīrīšanas prasās ādu dziļi un pamatīgi mitrināt - bonusā man auduma maskas sejai un acu zonai.
Tieši šajās maskās man patīk riktīga mitrināšana un tā svaiguma sajūta - nav lipīgas, nav glumas, tāds riktīgs serums, kas labi uzsūcas.



Cenas
Attīrošais krēms 16,00 EUR | 250ml
Enzīmu maska 26,00 EUR | 50ml
Auduma sejas maska 5,00 EUR | 1gab
Auduma acu maska 5,00 EUR | 1 gab

Informācijai var sekot SeboCalm facebook lapā un produktus iegādāties interneta veikalā.

Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru