28 marts, 2019

FAVORĪTI! Annemarie Börlind pērlīšu serums un koncentrāts kombinētai ādai

Šie Annemarie Börlind šotiņi (koncentrāti, serumi, būsteri - sauciet, kā gribat) ir lieliski un manam favorītu pulciņam ir pievienojušies arī jaunie pērlīšu serumi - abi iepriekšējie priekšgājēji beidzās, steidzu vietā likt jaunus - lai būtu interesantāk, izvēlējos no tiem, kas man nav bijuši - attiecīgi Annemarie Borlind Beauty Shots Skin & Pore Balancer intensīvo koncentrātu kombinēta tipa sejas ādai ar palielinātām porām un Anti-Pollution&Regeneration Serum aizsargājošo/reģenerējošo serumu.


Anti-Pollution&Regeneration Serum aizsargājošs/reģenerējošs serums


Nesen stāstīju par mitrinošo pērlīšu serumu, kas man ļoti, ļoti patika (nu jau pudelīte ir piebeigta), tādēļ zināju, ka gribu pamēģināt arī otru - Anti-Pollution&Regeneration Serum aizsargājošo/reģenerējošo serumu.

Serums ir paredzēts ādai, kurai nepieciešama reģenerācija - attiecīgi tas reģenerē, aizsargā un nostiprina to. Polisaharīdi aizsargā ādu no priekšlaicīgas novecošanās, kuru izraisa brīvie radikāļi un apkārtējās vides piesārņojums. Augu izcelsmes kaviārs un zaļās aļģes nostiprina ādu un mazina krunciņas. Izspiežot kopā ar želeju, pērlītes izšķīst un veido efektīvu 3D aizsargājošu matricu uz ādas virsmas, kas darbojas kā "otrā āda" un intensīvi aizsargā dehidrētu ādu no apkārtējās vides piesārņojuma ietekmes un brīvajiem radikāļiem, kā arī intensīvi mitrina sausās ādas zonas. Āda tiek aizsargāta no priekšlaicīgas novecošanās, kļūst daudz gludāka un atgūst dabisko mirdzumu.

Pirmkārt jau man ļoti patīk šī pērlīšu-želejas tekstūra, kas ir viegla, bet krēmīgās pērlītes to padara bagātīgāku. Seruma lieliski nomierina ādu, to atsvaidzina, mitrina, izlīdzina ādas toni un dod tūlītēju efektu - želejas sastāvā ir simtiem sīku mirdzumiņu, kas lieliski atsvaidzina ādas kopskatu un piešķir tūlītēju mirdzumu. Burvīgs palīgs dienai.

Annemarie Borlind Beauty Shots Skin & Pore Balancer intensīvo koncentrātu kombinēta tipa sejas ādai ar palielinātām porām.


Jā - man pēdējā laikā gribās visu, kas iztīra, samazina, savelk un nomaskē poras. Man ir pilns plaukts tieši ar šādiem produktiem. Un man nepatīk manas paplašinātās poras T-zonā.
Līdz ar to viens no maniem palīgiem ir šis - matējošs, poras samazinošs, attīrošs koncentrāts. Tam sastāvs bagātināts ar ceriņiem, kam piemīt sebumu regulējošs efekts, un fitoplanktonu, kas palīdz samazināt poras – matētai un līdzenākai sejas ādai.
Serums lieliski palīdz uzturēt tīru un gludu ādu, sašaurina poras un teicami mitrina ādu. Arī būstera lietošana ir ērta - tam ir stilīgs pumpītis un tas serumu dozē pa vienai pilītei, kas to padara gana ekonomisku.
Serums vislabāk darbojas kopā ar dziļi attīrošajiem līdzekļiem, jo tiešām ļoti labi palīdz uzturēt rezultātu - uztur poras tīras, tās sašaurina un viegli matē ādu.

Annemarie Börlind kosmētiku meklē Lavandas eko veikalos.
Cenas:
Pērlīšu serums - 38,00 EUR | 30 ml
Būsteris - 38,00 EUR | 15 ml


Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru