12 augusts, 2019

Atrasts Drogās. Dr.Organic zobu kopšanas līdzekļi

Dr.Organic ir viens dikti jauks organiskās kosmētikas zīmols. Esmu iepazinusies teju ar visu zīmola klāstu - sejas kopšanas produktiem, ķermeņa kopšanas labumiem un lielisko matu kopšanas klāstu. Atlicis bija vien zobu kopšanas arsenāls. Tad nu iepazīstos!



Dr. Organic ir īsts dabiskās kosmētikas pamatakmens. Zīmola kosmētika ir ļoti pārdomāta, tā tiek ražota pamatojoties uz izejvielu īpašībām, lai radītu vislabāko efektu. Kosmētikā tiek izmantotas 100% dabiskas izejvielas, kas liela daļa ir organiskas un bioaktīvas - tātad patiešām funkcionālas. Sastāvā neatradīsi kodīgas ķīmiskās vielas, minerāleļļas, ģenētiski modificētas sastāvdaļas, sintētiskas krāsvielas, parabēnus, SLS/SLES, dzīvnieku izcelsmes vielas, kā arī daudz cits alergēnus. Tāpat kosmētika nav testēta uz dzīvniekiem.
BET kosmētika ir patīkama, efektīva un funkcionāla. Pie tam pa ļoti saprātīgām cenām. Manuprāt, teicama izvēle!


Aizrāvos ar zīmola filozofiju. Bet tas, ko es tiešām gribēju pastāstīt - ir par Dr.Organic dabīgajiem mutes kopšanas līdzekļiem.
Mutes kopšanas arsenālā ir trīs dažādas zobu pastas - art tējas koku, aktivēto ogli un alveju, kā arī mutes skalojamie līdzekļi - ar alveju un tējas koku.

Dr.Organic zobu pasta ar tējas koku


Zobu pasta ar attīrošo ēterisko eļļu efektīvi tīra zobus un mutes dobumu, rūpējoties par elpas svaigumu. Pasta satur bioaktīvas, dabīgas un organiskas sastāvdaļas, tādas kā tējas koka lapu eļļa (dabīgs antiseptiķis), alvejas lapu sula (dabīgs nomierinošs gels), silīcijs (dabīgs baltinātājs), Islandes ķērpja ekstrakts (dabīgs baltinātājs), piparmētru eļļa, escīns (dabiskai smaganu veselībai), mentols. Zobu pasta ar tējas koka ekstraktu ar trīskāršu iedarbību – attīrošu, pret caurumu veidošanos, baltinošu. Tās sastāvā esošā piparmētru eļļa nodrošina īpaši patīkamu elpas svaigumu.
Ļoti patīkama, svaiga un garšīga zobu pasta, kas forši attīra zobus, nekož mēlē, nepadara jūtīgus zobus. Pastai ir lielisks sastāvs - bez parabēniem, SLS, sintētiskām krāsvielām un silikoniem, u.c. kairinātājiem.

Dr.Organic īpaši balonošā zobu pasta ar aktivēto ogli


Zobu pasta nomierina, aizsargā un atjauno smaganas, aizsargā zobus no caurumu veidošanās un saudzīgi, intensīvi baltina zobus, sniedzot mutes dobumam ilgstošu, dabīgu bioaktīvo aizsardzību, pateicoties sastāvā esošajai alvejas lapu sulai, aktivētajai oglei, silīcijam, piparmētru eļļai, mentolam, Islandes ķērpja ekstraktam un escīnam.
Zobu pasta, kasi ieguvusi žurnāla The Green Parent Natural Beauty Awards 2019 zelta godalgu sadaļā Extras. NE velti - lielākais zobu pastas pluss ir cenas un veiktspējas attiecība. Par ļoti labu cenu Tu vari iegādāties pilnīgi normālu, pat ļoti jauku zobu pastu, kas labi notīra zobus, patīkami garšo pēc piparmētras, uztur zobus dabīgi baltus un skaistus, un, pie tam, ir ar pilnīgi dabīgu sastāvu. Tas viss pa 4,19 EUR par 100ml, bez atlaidēm.

Dr.Organic zobu pasta ar alveju


Zobu pastas sastāvā esošā alveja, silīcija dioksīds, Islandes ķērpja ekstrakts, piparmētru eļļa un mentols rūpīgi kopj mutes dobumu, aizsargā pret caurumu veidošanos un atsvaidzina elpu, vienlaikus arī atjaunojot zobu dabisko balto toni.
No trim šī man likās vismaigākā. Pieļauju, ka sastāvā esošā alveja to padara mazliet maigāku, saldāku.

Varu teikt tikai vienu - visas Dr.Organic pastas ļoti labi notīra zobus, ilgstoši saglabā svaigu elpu un mazina aplikuma veidošanos. Tiešām var just, ka zobi ir gludi, smaganas - komfortā. Ticiet man - es esmu zobu kopšanas fetišs. Man baigi svarīgi, lai zobi ir ultra tīri, lai pasta nekož gļotādā un zobu saknītes, kas man nedaudz atsedzas, nepaliek jūtīgas. Dr.Organic pastām - 10 no 10.

Kādu laiku es biju metusi mieru, bet nu atkal esmu atgriezusies pie mutes skalojamiem līdzekļiem. Atgriežoties, mans pirmais un vienīgais nosacījums - bez alkohola, kodīgas garšas, un kaitīgām vielām sastāvā. Tādēļ Dr.Organic ir mana pirmā izvēle.

Dr.Organic mutes skalojamais līdzeklis ar tējas koku.


Mutes skalošanas līdzeklis attīra zobu starpas un aizsargā mutes dobumu, rūpējoties par elpas svaigumu. Līdzeklis satur bioaktīvas, dabīgas un organiskas sastāvdaļas, tādas kā tējas koka lapu eļļa, alvejas lapu sula, ābolu augļu ekstrakts, Islandes ķērpja ekstrakts, greifrūta ekstrakts, gotu kolas ekstrakts, mentols, arnikas ziedu ekstrakts, nodrošinot antiseptiskas īpašības un svaigu elpu.
Mutes skalojamais līdzeklis bez alkohola, parabēniem, sintētiskām krāsvielām un citiem liekiem kairinātājiem. Patīkami, ka sastāvā nav ūdens - tā vietā - alvejas sula. Perfekti! Vispār šis mutes skalojamais līdzeklis satur 70% organiskas izcelsmes izejvielas, kas ir fantastiski.
Tas ļoti labi aizsargā mutes dobumu pret aplikuma veidošanos un saglabā elpu svaigu patiešām ilgi. Ļoti patīk tā sajūta pēc mutes skalošanas - mentola garša patīkami atsvaidzina, savukārt tējas koks dezinficē. Ideāls zobu papildus kopšanai.

Dr.Organic meklē veikalos Drogas vai internetā https://www.drogas.lv

Cenas:
Zobu pasta (jebkura) - 4,19 EUR | 100ml
Mutes skalojamais līdzeklis - 5,49 EURU | 500ml

Skatos, ka tieši šobrīd Dr.Organic produkcijai ir jaukas atlaides, tā kā foršos produktus var noķert vēl lētāk.

Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru