09 augusts, 2019

JAUNUMS! Anesi URBAN BlueDefense līnija, produkti, kas radīti pilsētniecēm

Anesi ir viens varens jaunums - URBAN BlueDefense līnija, produkti, kas radīti pilsētniecēm. Šī līnija ir speciāla izstrādāta ādas mitrināšanai, atjaunošanai un trīskāršai aizsardzībai pret jebkādu foto un vides piesārņojumu.



Mūsdienu realitāte ir tāda, ka pilsētvide ādai rada nevēlamas sekas. Nesen veiktajos klīniskajos pētījumos par vides piesārņojumu un gaismas starojumu tika noteikts, ka šāds starojuma veids vai turpmāka UVA un UVB staru ietekme nopietni ietekmē ādu. Šie 3 cēloņi, ko vispārināti dēvē par "Novecošanās 3 C" (vides piesārņojumus, gaismas ietekme un elektronisko ierīču bezvadu sakaru sistēmas), ādas veidojumu veidošanās iespēju paaugstina par 22%. Citi negatīvi efekti ir šādi: pastiprināta taukošanās, dehidrācija, ekzēma, nātrene, dermatīta ādas traucējumu vai elastības zudums.

URBAN BlueDefense nodrošina trīskāršu aizsardzību pret visām ārējām ietekmēm, kas bojā ādu:
  1. Gaismas piesārņojums. Zilo gaismu, ko sauc arī par HEV (High Energy Visible - augstas enerģijas redzamā gaisma), ir gaismas veids, ko izstaro tādas elektroniskās ierīces, kā viedtālruņi, planšetes, datori, televizori, kā arī LED vai luminiscences apgaismojums. Pārmērīgā šo gaismas emisijas veidu ietekmē notiek reaktīvā skābekļa daļiņu uzkrāšanās keratinocītos, un pasliktinās ādas stāvoklis.
  2. Gaisa piesārņojums. Autotransporta izplūdes gāzu, tabakas kurtuvju dūmi, smagie metālu un vides netīrumi rada divus piesārņojumu veidus: Troposfēras vai zemes līmeņa ozons un PM 2,5 DAĻIŅAS, kas ir 20 reizes mazākas par porām, un tādēļ tās viegli iekļūst ādā, šūnu līmenī radot ģenētiskus iekaisuma rakstura bojājumus, piemēram, dermatīts vai fotonovecošanās.
  3. UVA un UVB stari. Pārmērīga saules starojuma ietekme arī ir ļoti kaitīga ādai un pasliktina tās stāvokli, ja tā ir pakļauta pilsētvides piesārņojumam.


ANESI LAB INSTITUTE URBAN BlueDefense līnijas mērķis ir šāds:
  • Attīrīt ādu un to bagātināt ar skābekli, atbrīvojot to no piesārņojuma daļiņām, kas uzkrājušās ādas virsmā, un nepieļaut to iekļūšanu porās.
  • Pastiprināt un atjaunot dabisko ādas barjeru, kas ir pirmā aizsardzības līnija cīņa ar vides piesārņojuma faktoriem.
  • Aizsargāt ādu no (HEV) zilās gaismas starojuma, kurš rada nevēlamas sekas ilgstošā elektronisko ierīču lietošanas laikā, ar jaunākajām aktīvajām sastāvdaļām.
  • Aizsargāt ādu pret gāzēm un smagajiem metāliem, kas viegli iekļūst ādā un veidot plēvi vai vairogu, kas tiem neļauj palikt uz ādas virsmas.
  • Atjaunot audus, kas ir bojāti ar vides un gaismas piesārņojumu, oksidēšanās reakcijām šūnu līmenī, atjaunošanai izmantojot visus dabīgas izcelsmes sastāvdaļas, kas ir biotehnoloģiski apstrādātas, un sniedz labāku absorbēšanu un efektivitāti.
URBAN BlueDefense līnijā, mājas lietošanai, ir divi produkti serums un krēms. Tad nu iepazīstos, ko profesionālās kosmētikas zīmola ANESI jaunumi spēj piedāvāt.
URBAN BlueDefense serums


Koncentrēts aizsardzības serums ir pastiprināts ar aktīvajām sastāvdaļām, kas atjauno un aizsargā ādu no dažādām negatīvajām vides ietekmēm, kas, dzīvojot pilsētā, apdraud ādu. Iekļauta galvenā aktīvā sastāvdaļa, kas darbojas kā vairogs, kas aizsargā pret piesārņojumu un smalkām daļiņām no PM 2,5. Bagātināts ar dzērveņu cilmes šūnām aizsardzībai pret fotonovecošanos un ādas atjaunošanai; Algaktiv® Zen, kas cīnās pret oksidatīvu stresu, ir apvienots ar hialuronskābi, kas veido starojošu, detoksificētu ādu ar daudz vairāk izlīdzinātām krunciņām. Katru vakaru vai ik dienas uzklāt uz tīras sejas un kakla pirms URBAN BlueDefense krēma uzklāšanas.
URBAN BlueDefense līnija piedāvā aizsargāt ādu un līdz ar to rezultāts ir ilgtermiņa - tas nav novērtējams tūlītēji vai pamanāms uz reiz. Tas, ko varu novērtēt - pārdomāts un bagātīgs sastāvs ar dažādām aktīvajām vielām, kas uzlabo ādas stāvokli un dziļi mitrinošās īpašības. Serumam ir burvīga konsistence - tas ir pabiezs, taču uz ādas kūstošs, tekstūra ir maiga un samtaina. Serums ādu dziļi mitrina, nogludina, padara zīdaini maigu, samazina ādas fotonovecošanās pazīmes (krunciņas, plankumi, ādas blāvums). Samazina ādas jūtību pret dažādiem kairinātājiem - vējšs, saule, utt. Serums man ļoti patīk - viegls, tūlītēji mitrina un aizsargā ādu.

URBAN BlueDefense krēms


Kopjošs un mitrinošs aizsardzības pret novecošanos līdzeklis ar ekskluzīvu kakao peptīdu, kas aizsargā pret HEV gaismu, ko izstaro portatīvie datori, planšetes, mobilie tālruņi un LED gaismas. Iekļauta biomimetiska plēvīte, kas apvienota ar Pronalen Bioprotect* un kopīgi darbojas kā vides piesārņojuma repelenti, kas aizsardzībai pret UVA/UVB ietekmi ir pastiprināti ar SPF 20. Ieteicams lietot kopā ar URBAN BlueDefense serumu.
Salīdzinot ar serumu - krēmam ir mazliet biezāka, bet krēmīgāka tekstūra tā nav tik samtaina un kūstoša. Tomēr krēms labi uzsūcas un uz ādas neatstāj nekādas pēdas. Krēms labi izlīdzina ādu, to mitrina un piešķir tai mirdzumu.

Serums un krēms ļoti labi viens otru papildina un pastiprina. Tie abi kopā teicami mitrina, atjauno, uzlabo un aizsargā ādu, uzlabo ādas kopējo izskatu. Manai kombinētai ādai ļoti patika - āda nepaliek smagnēja vai taukaina, gluži pretēji - maiga, mitrināta un svaiga. Abiem pa virsu droši var klāt arī dekoratīvo kosmētiku, tā turēsies un izskatīsies labi.

Anesi kosmētika meklējama salonos un pie skaistumkopšanas speciālistiem, kas strādā ar šo kosmētiku, tomēr tā ir pieejama arī atsevišķos interneta veikalos, piemēram, procosmetics.lv.

Cenas:
Serums - 28,95 EUR | 30ml
Krēms - 29,95 EUR | 50ml

Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru