13 septembris, 2019

Lieliska izvēle matiem. Pharmaceris dermokosmētika

Godīgi - pirms sāku izmēģināt produktus no zīmola Pharmaceris, es biju skeptiska. Zīmogs "Ražots Polijā" man ir kaut kāds nelabs stereotips. Ražots Polijā manā zemapziņā brēc nepērc "kārtējais nekam nederīgais produkts". Bet, labi, ka tika dota iespēja, jo šobrīd, neviltoti, Phrarmaceris ir kļuvis par vienu no favorītiem dermokosmētikas klāstā!


Pharmaceris ir brīnišķīga Polijā ražota dermokosmētika, kas izstrādāta, lai nodrošinātu visas ādas vajadzības un palīdzētu cīņā ar visbiežāk sastopamajām ādas problēmām. Kosmētika ir sadalīta 13 (!) līnijās, kas katra piemērota savām ādas prasībām un vajadzībām. Pie tam patīkami, ka Pharmaceris kosmētika tiek ražota bez parabēniem, krāsvielām, alergēniem, ziepēm, smaržvielām, kā arī SLS un SLES. Visa kosmētika ir dermatoloģiski testēta, daļa no sortimenta arī klīniski testēta - tas nozīmē, ka tā ir pārbaudīta, droša un arī efektīva.

Šoreiz esmu izvēlējusies sezonas maiņai atbilstošus matu kopšanas produktus - Pharmaceris H-SENSITONIN un H-PURIN DRY šampūnus un Pharmaceris H-STIMULINUM matu balzāmu, jo tas ir vienīgais pieejamais balzams.

Pharmaceris H-SENSITONIN micelārais šampūns jūtīgai galvas ādai.


Šampūns ir paredzēts jutīgas, viegli sakairināmas, ļoti sausas galvas ādas un smalku, trauslu matu kopšanai. Ļoti maigā, micelārā šampūna formula efektīvi attīra matus un galvas ādu, saglabājot optimālu mitruma līmeni. Atjauno galvas ādas fizioloģisko līdzsvaru, mazinot kairinājuma risku. Linsēklu ekstrakts, betaīns un alantoīns mazina ādas jutīgumu, un pateicoties piroktona olamīnam, formula nomierina galvas ādas kairinājumu, dedzināšanas un niezes sajūtu, kā arī pastāvīgu zvīņošanos. Kviešu proteīni iesūcas bojātajās vietās mitrinot un redzami stiprinot matus. Īpaši maigais un labi panesamais šampūns ir biosakritīgs ar ādas fizioloģisko pH.

Šis mani uzrunāja tieši ar micelārā šampūna tehnoloģijām - tas forši, maigi, bet intensīvi attīra galvas ādu un matus, tos nesausinot un nekairinot. Mati ir vijīgi, tie nesapinkājas. Bet vienlaicīgi šampūns matus nepadara smagnējus. Manuprāt, ļoti laba izvēle ikdienai.

Pharmaceris H-PURIN DRY šampūns pret blaugznām.


Šampūns ir paredzēts jutīgai galvas ādai, sauso blaugznu, niezes, kairinājuma un zvīņošanās gadījumā To var lietot arī blaugznu profilaksei. Šampūns attīra galvas ādu un likvidē blaugznas un niezi. Piroktona olamīns efektīvi novērš jebkādas blaugznu pazīmes. D-pantenolu nomierina sakairinātu un apsārtušu ādu. Šampūns atjauno ādas dabisko līdzsvaru un padara matus mīkstus un viegli veidojamus, neradot lieku taukainību. Mati kļūst maigi, mirdzošāki un apjomīgāki.

Mana izvēle vīram. VIņa lielāka problēma ir neregulāras blaugznas, kas seko vai nu nesabalensētam uzturam vai sliktai šampūna izvēlei (piemēram, dažkārt viņš mēdz pēc sporta matus mazgāt ar dušas želeju vai vēl sliktāk, roku ziepēm, kam seko blaugznu lavīna). Tad nu zinu, kas šis būs glābiņš un sauso, sakairināto galvas ādu nomierinās, veldzēs un atjaunos tai komfortu. Perfekta izvēle. Mūsu gadījumā strādā vienmēr!

Mans favorīts un atkārtota izvēle - Pharmaceris H-STIMULINUM matu balzāms.


Balzams paredzēts sievietēm un vīriešiem, kas cieš no īslaicīgas vai priekšlaicīgas, pārmērīgas matu izkrišanas. Tas palīdz novērst matu zudumu, kas saistīts ar ģenētisku noslieci un hormonāliem (androgēnā alopēcija) vai ārējās vides faktoriem, kā arī ilgstošas medikamentu lietošanas, stresa, noguruma, vispārēja vājuma (piemēram, diētas) vai grūtniecības ietekmē. To var lietot jutīgas galvas ādas gadījumā. Divu aktīvo vielu kombinācija – Dabiskais Augšanas Faktors FGF un kofeīns uzrāda zinātniski apstiprinātu efektivitāti matu novecošanās aizkavēšanā, pagarinot mata dzīves ilgumu un novēršot to priekšlaicīgu izkrišanu. Sastāvdaļas veicina mikrocirkulāciju un atbilstošu skābekļa piegādi matu folikuliem, lai stimulētu jaunu matu augšanu un paātrinātu matu dabisku augšanu un to biezumu. Formula satur vitamīnu PP, D-pantenolu, biotīnu, kas atjauno matu apjomu un to veselīgu izskatu. Balzams nepadara matus smagus, tie kļūst vieglāk ķemmējami, tādēļ mazāk izkrīt.

Balzāms ļoti labi nogludina matus, tos padara spīdīgus un manāmi stiprina. Tas nepadara matus smagus, gluži pretēji - vieglus un vijīgus. Balzāms ievērojami uzlabo matu kopējo stāvokli - mati izkrīt ievērojami mazāk un tie arī lūzt krietni mazāk. Mati ir viegli ķemmējami, ķemmē izkritušo matu skaits ir ievērojami samazinājies, tie ir spēcīgāki, nelūzt un, tas nozīmē, ka pēc kāda ilgāka laika, tie būs gan garāki, gan biezāki. Man ļoti patīk, manai mammai patīk! Iesaku!


Pharmaceris kosmētiku meklē aptiekās, lielākā izvēle ir tieši Euroaptieka aptieku tīklā (tur ir pieejams pilns produktu klāsts), bet esmu manījusi gan Apotheka un Internetaptiekā, gan arī Saules aptiekā. Varbūt ir vēl kaut kur.

Cenas:
H-SENSITONIN šampūns - 17,25 EUR | 250ml
H-PURIN DRY šampūns - 15,42 EUR | 250ml
H-STIMULINUM balzāms ~ 17,97 EUR | 150ml

Šobrīd šur tur ir tīri pieklājīgas atlaides.

Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru