26 septembris, 2019

Pharmaceris produkti īpašai ādas kopšanai

Pirms kāda laika iepazinos ar pulciņu ādas kopšanas produktiem no Pharmaceris un tiešām zīmols mani ir patīkami pārsteidzis. Negaidīti, bet ļoti patīkami. Pirmajā iepazīšanās reizē mani īpaši uzrunāja viens koncentrāts - T MATT PRO-CONTROL sebo-normalizējošs preperāts. Tad nu nolēmu, ka jāizmēģina arī pārējie divi no Pharmaceris A (jūtīgas ādas) un N (kuperozas ādas) līnijas. Diemžēl, mana āda ir kombinēta, un arī problēmas ir pulka - jūtīgie vaigu gali, paplašinātie asinsvadi (kuperoze) ap degunu, taukaina T-zona. Super! Pilns komplekts :D Tāpēc essmu iecienījussi multimaskingu - bet par to ne šoreiz. Šoreiz par Pharmaceris.


Starp īpašajiem ieklīdis arī acu krēms, jo, gluži vienkārši, pēdējais man beidzās. Tad nu šodien par C-CAPILIX koncentrātu ar C vitamīnu, A&E SENSILIX Duo koncentrātu un OPTI-SENSILIUM divējādas iedarbības pretgrumbu krēmu ādai ap acīm.


Pharmaceris N C-CAPILIX Koncentrāts ar vitamīnu C 1200 mg


Koncentrātu ieteicams lietot kuperozai ādai, kas ir ļoti jutīga pret brīvajiem radikāļiem (oksidatīvo stresu) un tendēta uz mikroiekaisumu veidošanos, novecošanos un pigmentācijas traucējumiem, ar
grumbām, bez mirdzuma un elastības. Vitamīns C nonāk dziļi ādā, pastiprinot antioksidatīvās īpašības, aktīvi veicina kolagēna sintēzi un novērš novecošanās pazīmes. C-Capilix stiprina kapilārus un atjaunošanās mehānismus, mazinot apsārtumu un jutību. Tas regulē melanīna veidošanos un novērš pigmentācijas problēmas. Koncentrāts nomierina un mazina sārtumu, izlīdzina ādas toni, padara to mirdzošāku.
Aktīvās sastāvdaļas: C vitamīns | vitamīns E | avokado eļļa

C vitamīns ir nestabils, tas ātri oksiddējas un zaudē sasvas īpašības. Tādēļ to vissdrošāk ir ieslēgt tieši eļļā. Pie tam koncentrāts papildināts ar vērtīgo E vitamīnu, kas ir eļļā šķīstošais vitamīns. Līdz ar to šis ir diezgan smagas tekstūras koncentrāts, kas, kombinētai ādai, uz dienu varētu būt drusku pa bagātīgu. Toties sastāvs ir ļoti vērtīgs - augstas koncentrācijas C vitamīns kopā ar E vitamīnu (tie ļoti labi darbojas tanēmā, pastiprina viens otru un dod šūnām spēku aizsargāties).
Mana panākumu atsslēga ir lietot serumu uz nakti. To klāu pēc ādas attīrīšanas un tonizēšasna, uz mitras ādas. Ādai jābūt mitrai divu apsvērumu dēļ - C vitamīns ir ūdenī šķīstošais vitamīns, attiecīgi uz sausas/taukainas ādas tas nedarbosies vispār, otrkārt uz mitras ādas koncentrāts labāk izlīdzinās. Nedrīkst aizmirst, ka tas jāklāj pavisam nedaudz 3-4 pilītes pietiks visai sejai un dekoltē.

Koncentrāts tiešām ievērojami samazina kapilārus un apsārtumu, to īpaši izgūtu zonā ap degunu. Tāpat C vitamīns palīdz izlīdzināt ādas toni, mazināt pigmentācijas plankumus un mīkstināt rētiņas. Katrā ziņā šis ir tāds super produktss, tik daudz, ka jārēķinās ar tā eļļaino tekstūru.

Pharmaceris A A&E SENSILIX Duo koncentrāts


Sabalansēts komplekss ar A un E vitamīniem un 27% augu izcelsmes skvalēnu veicina ādas reģenerāciju un nodrošina efektīvu aizsardzību pret kaitīgajiem brīvajiem radikāļiem. A vitamīns (retinols) ievērojami mazina novecošanās pazīmes, stimulējot reģenerācijas procesus. Tas mazina ādas raupjumu, uzlabo struktūru. E vitamīns, pateicoties tā antioksidatīvājām īpašībām, stiprina ādas dabiskos aizsardzības mehānismus un mazina mikroiekaisumus. Skvalēns palīdz uzturēt ādas mitruma līmeni un lipīdu aizsargslāni.
Aktīvās sastāvdaļas: Skvalēns | A vitamīns | E vitamīns | Mandeļu eļļa | Kaņepju eļļa

Šis koncentrāts šķiet vieglākas tekstūras, lai gan arī veidots uz eļļu bāzes. Tam sastāvā ir vitamīni, eļļas, skvalēns un BHA. Šis ir pamatīgs dopings ādai - tas, pirmkārt novērš ādas atūdeņošanos, mitrinot un aizsargājot to. Tas ievērojami un sajūtami mīkstina ādu, izlīdzina tās struktūru un samazina sīkās krunciņas. Pats galvenais - vērtīgais sastāvs palēlina ādas novecošanās procesus. To gan, diemžēl, varēs pārbaudīt tikai pēc gadiem. Bet šis man patīk, gluži kā citi mēģinātie Pharmaceris A sērijass produkti.


Pharmaceris A OPTI-SENSILIUM Divējādas iedarbības pretgrumbu krēms ādai ap acīm


Krēmam ir divējāda iedarbība: ievērojami izlīdzina grumbas un dziļi baro nogurušo ādu ap acīm. Stimulē kolagēna un elastīna sintēzi, nostiprinot ādas struktūru un atjaunojot tās tvirtumu. Intensīvi mitrina un baro ādu. IMMUNO-PREBIOTIC™ un LEUKINE-BARRIER™ formula regulē ādas imūnsistēmas funkciju un samazina kairinājumu.
Aktīvās sastāvdaļas: Immuno-Prebiotic | Leukine-Barrier formula | peptīdi | pasifloras augļi

Ļoti viegls, mitrinošs, barojošs, nomierinošs un izlīdzinošs acu krēms. Varētu teikt universāls. Tas necīnās ar noguruma pazīmēm, vairāk tieši nostiprina ādu un uzlabo tās kopējo stāvokli. Tas ievērojami samazina mīmikas krunciņas - to redzu spogulī pēc vairāku nedēļu lietošanas - skatiens ir daudz svaigāks. Pats foršākais - krēma tekstūra ir patīkama un tas ir lieliski piemērots arī lietošanai zem dekoratīvās kosmētikas.


Pharmaceris kosmētiku meklē aptiekās, lielākā izvēle ir tieši Euroaptieka aptieku tīklā (tur ir pieejams pilns produktu klāsts), bet esmu manījusi gan Apotheka un Internetaptiekā, gan arī Saules aptiekā.

Pharmaceris nupat ir pievienojušies dažādi interesanti jaunumi. Tā kā drīzumā ceru iepazīties ar vēl dažādiem interesantiem produktiem no zīmola.

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru