02 oktobris, 2019

Annemarie Börlind dekoratīvā kosmētika

Annemarie Börlind dekoratīvo kosmētiku atjaunoju nepārtraukti - īpaši pieskatu, lai manā kosmētikas maciņā ir viņu skropstu tuša, jo tās ir burvīgas. Šoreiz make-up maciņu papildināju ar kompakto pūderi, acu ēnām, burvīgo tušu un lūpu krāsu.


Annemarie Börlind dekoratīvā kosmētika ir burvīga - pigmentēta, noturīga, maiga ādai un gļotādām. Tā nekairina acis, nesausina ādu un lūpas, gluži pretēji, kosmētika veidota ar kopjošām komponentēm tajā. Manuprāt lieliska izvēle tieši ikdienas lietošanai!

Annemarie Börlind Makeup kompaktais pūderis


Šis gaismu atstarojošais pūderis aizsargā ādu un piešķir tai starojošu izskatu. Gaismu atstraojošie pigmenti padara mazāk pamanāmas sīkās krunciņas un līnijas.
Pūderis ir ļoti patīkamas tekstūras - maigs, mazliet krēmīgs, nav tāds ārkārtīgi sauss un birstošs. Klājas ļoti viegli un labi, uz ādas izskatās dabiski - nav mākslīgi vai pārmērīgi. Arī pūdera iepakojums ir ērts - komplektā ir spogulītis un atbilstošs sūklītis.
Arī sastāvs ir iepriecinošs - skvalēns, jojobas eļļa, E vitamīns un citas vērtīgas kopjošas sastāvdaļas. Mana izvēle Nr.1 ikdienai!

Annemarie Börlind Makeup acu ēnas


Šoreiz izvēle krita par labu maigajam un sievišķīgajam tonim Light Rose 48. Ēnas ir burvīgas - sastāvā esošā jojobas eļļa nodrošina vienmērīgu klāšanos un rada patīkami zīdainu un vieglu sajūtu. Šīs acu ēnas ir piemērotas arī tiem kuri valkā kontaktlēcas.
ēnas klājas labi, pludinās viegli. Tā kā mans izvēlētais tonis ir ļoti gaišs, izteiksmīgākam rezultātam prasās apakšā likt bāzi, vai vēl efektīvākam - balto acu zīmuli. Šī ir mana izvēle Nr.1 acu ēnu plauktiņā pēc acu operācijas, jo acis ir kļuvušas jūtīgākas, tādēļ nākas izvēlēties to, kas pēc iespējas mazāk kairina. Toņu izvēle ir liela - var izvēlēties kaut ko gaišāku vai piezemētāku, vai gluži pretēji - košāku un izteiksmīgāku.

Mans favorīts! Annemarie Börlind Makeup skropstu tuša


Melna, kuplinoša un intensīva – perfekta izteiksmīgam un dabiskam izskatam.
Jojobas eļļa – ātri iesūcās skropstās, padarot tās mīkstas un elastīgas; bišu vasks – palīdz tušai vienmērīgi uzklāties; akācijas koka sveķi – veido uz skropstām dabīgu plēvīti, kas piešķir apjomu un izceļ pigmentu.
Inovatīvā plakanā birstīte ir lietojama divejādi – ar plakano pusi tā pagarina un piešķir apjomu; ar šauro pusi tā nokrāso smalkās un īsās skropstiņas.
Skropstu tuša ir oftalmoloģiski testēta un piemērota kontaktlēcu lietotājiem. E

Arī šī tuša kļuva par mērķi tieši pēc redzes korekcijas operācijas, jo paiet zināms laiks, kamēr acis ir vēl jūtīgas, un viss sadzīst un nomierinās sakairinātās gļotādas. Tajā laikā izvēlējos un joprojām izvēlos kosmētiku, kas ir maksimāli hipoalerģiska, paredzēta jūtīgām acīm un kontaktlēcu nēsātājiem. Tas nozīmē, ka tā būs maksimāli maiga manām acīm.
Bet tas nav viss, tuša tiešām forši kuplina un pagarina skropstas. Tai ir tāda interesanta birstīte - tāda kā ovāla, kur vienā plaknē sariņi ir pavisam īsi (pagarinoši) un otrā - šauri un gari (kuplinoši, kas aizsniedz pat smalkākās skropstas). Līdz ar to efekts ir pavisam jauks.

Un akcentam - Annemarie Börlind Makeup lūpu krāsa ar hialuronskābi


Šī lūpu krāsa kopj un aizsargā lūpas, piešķirot tām briljanta mirdzuma piesātinātu toni. Sastāvā esošā hialuronskābe nodrošina ilgstošu mitrināšanu. Savukārt mirdzumu un toni piešķir minerālu pigmenti.
Sastāvss ir ārkārtīgi vērtīgs - jojobas eļļa, limnantes eļļa, eiforbijas vasks, šī un kakao sviests, bišu vasks un minerālie pigmenti. Tāda pamatīgi kopjoša lūpu krāsa. To izvēlos ne pirmo reizi, jo Annemarie Börlind lūpu krāsas nekairina un nesausina manas kaprīzās lūpas, toties tām ir skaisti toņi, laba noturība un forši krēmīga tekstūra. Perfekta izvēle jūtīgām, kaprīzām un sausām lūpām.

Meklē lavandas.lv vai uz vietas veikaliņā.

Cenas:
Pūderis - 18,90 EUR
Acu ēnas - 12,90 EUR
Tuša - 13,90 EUR
Lūpu krāsa - 13,50 EUR


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru