10 oktobris, 2019

JAUNUMS! Korean skincare ISANA SUNSU. Atrasts Drogās!

Pēdējā laikā mani tiešām ir ieinteresējis vācu budžeta klases zīmols ISANA. Izrādās, viņiem ir šis tas no eko kosmētikas. Bet tagad, paskaties, ISANA ir Korejiešiem pasūtījuši veselu līniju - SUNSU sejas ādas kopšanas produktus.


Kā jau Korejiešiem - viss sadalīts pa soļiem. Viss skaidri saprotams, secīgs un loģisks. Un, kā jau Korejiešiem, produktu tekstūras burvīgas.
Korejiešu dāmas mīl rūpēties par savu ādu - ne velti viņas tik ilgi izskatās ļoti labi. Tāpēc tradicionāli Korejas ikdienas skaistumkopšanas rituāls sastāv no daudziem, bet pārdomātiem soļiem. ISANA Sunsu t.s. K-Beauty pielāgojuši Eiropas kultūrai un vajadzībām, radot 5 soļu ādas kopšanas rituālu. Priekš Korejas dāmām tas ir nieks.

1. solis - ATTĪRĪŠANA. ISANA Sunsu līdzeklis sejas attīrīšanai.


Attīrošs līdzeklis sejai ar krēmīgām putām un alvejas un tējas koka ekstraktiem palīdz noņemt visus netīrumus no ādas virsmas un sagatavo ādu nākamajam skaistumkopšanas solim - atsvaidzināšanai. Tējas koks līdzekļa sastāvā attīra sejas ādu, bet alveja nomierina un mitrina to.
Tas ir krēmgēls ādas attīrīšanai, kas forši saputojas un patīkami attīra ādu, arī dekoratīvās kosmētikas paliekas. Āda tiek patīkami attīrīta, atsvaidzināta un vienlaicīgi nomierināta. Nav ne miņas no sausas vai savilktas ādas. Pluss par ērto iepakojumu ar atvāžamu korķīti!

2. solis - TONIZĒŠANA. ISANA Sunsu toniks sejas atsvaidzināšanai


Toniks ar hialuronskābi, alveju un ķiršu ziedu ekstraktu efektīvi atsvaidzina un mitrina ādu, sagatavo to nākamajam skaistumkopšanas solim - atjaunošanai. Hialuronskābe un alveja tonika sastāvā intensīvi mitrina sejas ādu, savukārt ķiršu ziedu komplekss nomierina un atsvaidzina to.
Es teikšu - tāds klasisks toniks. Atsvaidzina, nomierina un mitrina ādu. Balansē ādas pH. Nav lipīgs. Toties patīkami smaržo.

3. solis - AKTIVIZĒŠANA. ISANA Sunsu serums sejas ādas atjaunošanai


Serums-aktivators ar hialuronskābi un alveju pamodina šūnu iekšējo enerģiju, radot tūlītēju ādas atjaunošanās efektu. Seruma ideāli vieglā tekstūra vienmērīgi klājas un ātri iesūcas, iekļūstot dziļi ādā un sagatavojot ādu nākamajam skaistumkopšanas solim. Hialuronskābe seruma sastāvā mitrina sejas ādu, savukārt alveja nomierina un atsvaidzina to.
Super vieglas konsistences serums, kas dziļi mitrina, atsvaidzina un remdē ādu. Serums arī aktivizē ādas procesus un stimulē šūnu pašatjaunošanos, kas uzlabo tālākajos soļos izmantoto produktu iedarbību. Serums ir aktīvo vielu koncentrāts, kas tieši iedarbojas uz ādas vajadzībām. Pareizi lietotam serumam ir fantastiska iedarbība. Un neaizmirstam, ka nevajag pārspīlēt.

4.solis - DZIĻA KOPŠANA. ISANA Sunsu maska sejas ādas barošanai


Maska ar sarkanā žeņšeņa ekstraktu, alveju un hialuronskābi nodrošina sejas ādai mitruma līdzsvaru, padarot ādu mīkstu un mirdzošu, kā arī sagatavojot to nākamajam skaistumkopšanas solim - krēma uzklāšanai. Maska piesātina ādu ar vērtīgām vielām, kas iekļūst epidermā un veicina dziļo ādas slāņu atjaunošanos.
Kopumā man patīk auduma maskas - tās ir ērti lietot, parasti tās ir diezgan efektīvas un dziļo kopjošas. Vienīgais mīnuss - tam ir nepieciešams laiks. Vai es to varētu katru dienu? Droši vien nē.
Bet pa laikam - jā varu un pat vajag! Maska mitrina, pabaro un piepilda ādu, nomierina prātu un atslābina ķermeni. Ja vien ļaujas :)

5.solis - AISZARZDĪBA. ISANA Sunsu dienas krēms sejas ādas aizsardzībai


Krēms ar Āzijas centīlijas (Centella Asiatica) ekstraktu, alveju un hialuronskābi aizsargā sejas ādu no apkārtējās vides nelabvēlīgas ietekmes un veicina ādas atjaunošanos.
Krēma tekstūra ir pabieza - tas vienlaicīgi baro, aizsargā un kopj ādu. Bet krēms uz ādas uzvedas labi - tas optimāli uzsūcas un nepadara ādu smagnēju, nenosprosto poras un nenoslogo ādu. Dienā to klāju tiešām pavisam nedaudz, jo manai kombinētai ādai krēms labāk patīk uz nakti. Man liekas, ka Eiropas versijā vajadzēja tādu kārtīgu mitrinošo krēmu. Godīgi saku - šis pavisam ideāls būs normālai/sausai ādai.

Jauno ISANA SUNSU Korejiešu skaistuma līniju meklē veikalos Drogas un internetā www.drogas.lv

Cenas:
Līdzeklis sejas attīrīšanai - 4,99 EUR | 150ml
Toniks - 4,99 EUR | 200ml
Serums - 9,99 EUR | 30ml
Auduma maska - 2,39 EUR | 1 gab., 30ml
Dienas krēms - 7,99 EUR | 50ml

Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru