16 oktobris, 2019

IDUN Minerals make-up palīgi

IDUN Minerals ir lielisks zīmols, tāpēc, pamazām, gribu izmēģināt visu zīmola sortimentu. Esmu jau ieskatījusies sejas kopšanas produktos, dekoratīvajā kosmētikā, izbaudījusi zīmola otas. Nu krājumus papildinu ar to, kas palīdzēs tikt pie skaista make-up.


Šoreiz no IDUN Minerals esmu izvēlējusies make-up palīgus - make-up bāzi, sūklīti un lielo pūdera otu, kā arī losjonu make-up noņemšanai. Tā teikt - praktiskie palīgi ikdienai.


IDUN Minerals grima bāze IRIS


IDUN Minerals sejas bāze Iris perfekti sagatavo ādu, lai palīdzētu grimam palikt vietā visas dienas garumā. Formula ir zīdaina un viegli klājama. Produkts ir 100% vegāns.
Pirms uzklāšanas bāze ir pelēkā krāsā, taču nokrāsa izzūd, tiklīdz tā tiek uzklāta uz ādas, kur tā kļūst caurspīdīga. Praimeris satur aktīvo kokogli - sastāvdaļu, kas ir baktericīda un absorbē lieko sebumu.
Bāze ir drusku vaskainu, bet zīdainu tekstūru. Tās sastāvā ir silikons, kas ļoti labi izlīdzina ādas tekstūru, bet, nebaidāties, tā nenosprosto poras. Pārbaudīts! Mana āda ir diezgan kaprīza uz šīm lietām - ja būs kaut kas par daudz - tā momentā ziņos ar miljons izsitumiem. Bet IDUN Minerals ir kosmētika, kas izstrādāta jūtīgai ādai, līdz ar to tā ir ļoti maiga.
Bet atgriežoties pie bāzes - tā lieliski izlīdzina ādas tekstūru, atvieglo tonālā krēma uzklāšanu un, nofiksēta ar pūderi, nevainojami notur make-up savā vietā visas dienas garumā. Nekas nekur nepazūd, nekas nesaiet rieviņās, nekas neizsmērējas. Viss smuki un akurāti!

IDUN Minerals make-up sūklītis


Grima sūklītis ir klasiskas formas spondžiņš, kas paredzēts tonālā krēma vai konsīlera izlīdzināšanai. To var lietot gan sausu, gan mitru - atkarībā no vēlamā finiša. Samitrināts, tas palielinās arī izmēros. Es esmu iecienījusi tieši mitro formātu, jo tā sūklītis šķiet maigāks, atsperīgāks un mazāk uzsūc tonālo krēmu.
Kopumā foršs sūklītis, kvalitatīvs, hipoalerģisks (bez lateksa). Krāsa - praktiska, bet arī mazgājas labi. Lietošanai ļoti ērts - labi klāj tonālo krēmu un izlīdzina to. Mitrā formātā minimāli uzsūc tonālo krēmu. Man ļoti patīk!

IDUN Minerals lielā kabuki ota.


Mana mīlestība. Lielā kabuki ota, jeb lielā pūderota. Ota ir hipoalerģiska, bet maiga, izgatavota no augstākās kvalitātes talkona. Tā ir stingra, ļoti bieza, tā ir ļoti kvalitatīva - tai nekrīt un nedeformējas sariņi. Ar otiņu ir ļoti ērti uzklāt pūderi vai bronzeri. Ar to strādāt ir tīrā bauda. Un arī vizuāli tā ir skaista - smagais stikla kāts to padara tik elegantu. Izcila otiņa!

IDUN Minerals attīrošais losjons sejai un acu zonai


Losjons maigi attīra dekoratīvo kosmētiku, arī ūdensnoturīgo. Sastāvs bagātināts ar kanolas un auzu eļļu, kā arī ar vitamīniem E un B3, dabīgiem antioksidantiem un polinepiesātinātajām taukskābēm. Losjons nesausina ādu, tas piemērots jutīgai ādai. Dermotoloģiski testēts. Bez smaržvielām. 100% vegāns.


Krēmīgs losjons ādas attīrīšanai un dekoratīvās kosmētikas noņemšanai. Tas maigi šķīdina netīrumus, eļļas un kosmētiku, lieliski attīra ādu to nesausinot. Losjonu ir viegli noskalot ar remdenu ūdeni. Losjonu droši var lietot gan sejai, gan dekoltē, gan acu zonai. Tas nekož, nesausina, nesavelk un nekādā veidā nekairina ādu. Ļoti laba izvēle ikdienai, lai maksimāli saudzīgi koptu ādu.

IDUN Minerals ir zīmols, kas man ir ļoti iepaticies. Kosmētikas un otu/sūklīša kvalitāte ir augstākajā līmenī. Viennozīmīgi, katra centa vērta.

IDUN Minerals ir pieejami Euroaptiekā (arī viņu jaunajā interneta veikalā AZETA.LV) un šis tas Apotheka aptiekās.

Cenas:
Praimeris - 31,99 EUR | 26 ml
Grima sūklītis - 12,59 EUR
Pūdera ota - 26,99 EUR
Attīrošais losjons - 24,99 EUR | 150ml

AZETA.LV šobrīd ir skaistas -20% iepazīšanās atlaides!

Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru