04 oktobris, 2019

Jowaé dermokosmētikas labumi

Jowaé dermokosmētika - pirmais, kas man nāk prātā, tās aromāts. Tas ir tik vilinošs, tik patīkams. Žēl, ka to nevaru jums nosūtīt. Bez tam kosmētika ir dabiska, un vēl - ražota sadarbībā ar Korejas kosmētikas ražotājiem, tiesa gan - Francijā. Jowaé ir tāds pozitīvs komponentu mikslis, ka gluži vienkārši nav iespējams atteikties.


Grūti izvēlēties no visa klāsta, bet izvēle ir kritusi par labu dažādībai - attīroša želeja, matējošs fluīds, sejas un ķermeņa balzams, lūpu balzams un roku krēms. Lutinu ādu sezonas maiņā un, teikšu kā ir - gatavojos ziemai :)

ATTĪROŠA ŽELEJA KOMBINĒTAI, TAUKAINAI, PAT JUTĪGAI SEJAS ĀDAI


Attīroša želeja ar antioksidantu Lumifenolu un lotosa ekstraktu. Tā maigi attīra ādu no ikdienas netīrumiem un liekā sebuma. Āda ir tīra un mirdzoša. 89 % aktīvo vielu ir dabiskas izcelsmes. Sastāvs izstrādāts bez parabēniem, fenoksietanola, dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļām, minerāleļļas, sintētiskajām krāsvielām.
Tā ir putojoša attīroša želeja, kas paredzēta ādas ikdienas attīrīšanai. Želeja īpaši piemērota kombinētai un taukainai ādai - tā dziļi attīra, bet nesausina. Tā kā man patīk putojošie attīrošie līdzekļi, man patīk arī šis. Maigs, patīkami aromātisks, un forši attīra.

MATĒJOŠS FLUĪDS KOMBINĒTAI, TAUKAINAI, PAT JUTĪGAI ĀDAI


Fluīds ar antioksidantu Lumifenolu un lotosa ekstraktu, kas ir tīrības simbols, ar nomierinošām un savelkošām īpašībām. Sastāvā ir AHA skābes un piparmētru lapu ekstrakts. Mitrina, matē, mazina spīdumu. Āda izskatās gluda un līdzena, iekaisums samazināts. Sastāvā 94 % aktīvo vielu ir dabīgas izcelsmes.
Man, kā kombinētas ādas īpašniecei - šis ir favorīts! Pirmkārt tam ir ļoti viegla fluīda tekstūra, tas mitrina ādu un to patīkami matē. Pie tam efekts ir diezgan ilgstošs, tiesa gan uz dienas otro pusi ādas spīdums var sākt parādīties. BET, krēms ļoti labi kopj un dziedē problemātisku ādu, par ko pārliecinājos pati, cīnoties ar nejaukajiem izsitumiem.

BAROJOŠS BALZAMS SAUSĀM UN SASPRĒGĀJUŠĀM LŪPĀM


Lūpu balzāma sastāvā esošais antioksidants Lumifenols, kamēlijas eļļa un šī sviests baro, mīkstina un aizsargā lūpas. Balzāma sastāvā 99 % aktīvo vielu ir dabīgas izcelsmes
Šis ir atkārtots pirkums - un domas nav mainījušās - tas ir tiešām labs.
Lūpu balzamam ir patīkami krēmīga un kūstoša tekstūra, kas labi klājas un saudzīgi kopj lūpas. Manas lūpas īpaši slikti panes aukstās sezonas apstākļus - mitrumu, vēju, telpās sausu un karstu gaisu. Tas viss tām rada stresu, kā rezultātā tās kļūst ārkārtīgi sausas, sasprēgājušas, plaisājošas. Tādēļ gada aukstajā laikā esmu ļoti piesardzīga ar lūpu kopšanas produktu izvēli - rūpīgi izvēlos un daudz neeksperimentēju, jo sausas un sasprēgājušas lūpas gan slikti izskatās, gan arī rada milzīgu diskomfortu. Tādēļ droši varu teikt, ka Jowaé lūpu balzams ir lieliska izvēle pat tik kaprīzām lūpām kā manas.

NOMIERINOŠS, DZIEDĒJOŠS BALZAMS SEJAI UN ĶERMENIM, KAIRINĀTĀM ZONĀM



Īpašs balzams sejas un ķermeņa ādai visai ģimenei - gan pieaugušajiem, gan bērniem no 3 gadu vecuma. Nomierina un mazina diskomfortu, ko izraisījusi nieze. Dziedē mikro plaisiņas, mazina lobīšanos. Ar antioksidantu Lumifenolu un Āzijas vairoglapi (centella asiatica), kas medicīnā zināma dziedējošo un nomierinošo īpašību dēļ. Pie tam sastāvā 99 % aktīvo vielu ir dabiskas izcelsmes.
Rezultāts: āda ir nomierināta, atjaunota un aizsargāta.
Šis ir viens no maniem favorītiem, gluži kā mitrinošais, aizsargājošais balzāms ar kuru iepazinos tieši pirms gada, kad Jowae ienāca Latvijā.
Nomierinošais, dziedējošais balzāms ir ļoti patīkamas tekstūras, tā burtiski kūst uz ādas un uzsūcas zibenīgi, nomierinot, atjaunojot un dziedējot ādu. Tas ir perfekts sausām un sprēgājošām zonām (elkoņi, ceļgali, sausas rokas), tas ir perfekts iesnu nomocītai ādai (tas tik patīkami nomierina iesnu samocītu degunu, kurš jau kļuvis sauss, sāpīgs un apsārtis) un tas ir lielisks arī bērniem (piemēram sabrāztam celītim, sausiem pleķīšiem uz ādas, utt.). Pārbaudīts! Darbojas nevainojami. Un ļoti, ļoti patīk!

BAROJOŠS KRĒMS ROKĀM UN NAGIEM


Bagātīgas tekstūras krēms baro sausu, raupju un bojātu roku ādu. Antioksidants Lumifenols, kamēlijas eļļa un šī sviests mīkstina un atjauno lipīdu aizsargbarjeru, aizsargā nagus. Sastāvā 96 % aktīvo vielu ir dabīgas izcelsmes
Uz reiz saku - tekstūra ir ļoti bagātīga. Man, personīgi, vislabāk patīk vieglie roku krēmi, kas ātri uzsūcas un uz rokām nav jūtami. Nu šis tāds īsti nebūs. Šis ir īsts ziemas/nakts roku krēms, kad āda ir ultra sausa, sakairināta, pat sprēgājoša un vajadzīga smagā artilērija. Tad mani vieglie krēmi var pastāvēt malā un ķeros klāt tieši šādam formātam. Līdz ar to - lieliski piemērots tādām dienām kā šī.

Jowaé kosmētiku meklē Apotheka aptieku tīklā un internetā, kā arī lielākajās Mēness Aptiekās un Mana aptieka aptiekās.

Cenas:

Attīroša želeja - 11,07 EUR | 200ml
Sejas/ķermeņa balzams - 8,85 EUR | 40ml
Matējošs fluīds - 14,79 EUR | 40ml
Roku krēms - 6,23 EUR | 50ml
Lūpu balzamss - 4,91 EUR | 4g


Vēl par zīmolu, lasi zem atslēgas vārda Jowaé

Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru