26 novembris, 2019

Jaunatklājums! Berrichi dabīgā kosmētika.

Viens no pēdējiem jaunumiem manā skaistumkopšanas rituālā ir Igauņu dabiskā kosmētika Berrichi. Produkti apvieno aļģu izcelsmes antioksidantus un augu supereļļas, kas veido perfektu vitamīnu, minerālvielu un taukskābju kombināciju.


Interesants un pamatīgs ir fakts, ka BERRICHI dabīgā kosmētika ir radīta, sadarbojoties ar bioķīmiķiem un dermatologiem un tā apvieno mūsdienu zinātni ar Āzijas kosmētikas tradīcijām. Varētu rasties jautājums - kur tur Āzija Igaunijas kosmētikas ražotnē? Tomēr kosmētikas zīmola dibinātāja Beritai Josepai (Berit Joosep) kādā no saviem ceļojumiem uz Bali, atklāja aļģu pasauli un to dziedinošo spēku. Jā! Tieši aļģes ir viens no pamata elementiem Āzijas kosmētikas tradīcijās jau gadsimtiem ilgi. Aļģes ir jūras pasaules apslēptais dārgums – tās attīra, baro un aizsargā apkārtējo vidi, mitrina ādu, to nomierina un aizkavē novecošanās procesus. Un, kas interesanti - Berrichi kosmētikā ir nevis Āzijā sastopamās aļģes, bet gan sarkanās aļģes ekstrakts tieši no Baltijas jūras. Vai nav brīnišķīgi? Jo, kas gan mums vēl var būt tik ļoti piemērots, kā vietējās izcelsmes aktīvās vielas.

Un supereļļas - Cacay, Kukui riekstu, avokado, aprikožu kauliņu un jojobas eļļas, kas satur plaša spektra barības vielas, taukskābes un vitamīnus. Visas BERRICHI produktos izmantotās eļļas ir dabiskas un organiskas izcelsmes - tātad tīras un Tās rūpīgi mitrina ādu un sekmē lipīdu aizsargslāņa veidošanos dziļi dermā. Rezultātā āda kļūst veselīga, iegūst tonusu un vienmērīgu toni.

Spēcīgs komplekss, pamatīgs sastāvs, kas tiešām strādā!

Dienas krēms LIGHT


Viegli zīdainā un mitrinošā formula uztur ādas pamatfunkcijas un nodrošina tai dabīgu aizsargslāni. Pateicoties sastāvā esošajiem spēcīgajiem antioksidantiem un barojošajām eļļām, piešķir ādai mirdzumu un tvirtumu. Mitrina, baro un atjauno ādas pamatfunkcijas: kolagēna sintēzi un aizsargbarjeras veidošanu. Kavē un mazina novecošanās pazīmes un iekaisumu. Veicina ādas dabisko aizsardzību pret UV starojumu un piesārņojumu.

Krēms, kas piemērots visiem ādas tipiem, pat taukainai un nobriedušai ādai, krēms, kas būs ideāls ikdienas lietošanai un zem dekoratīvās kosmētikas. Tas ir vieglas tekstūras, praktiski bez aromāta (ko novērtēs jūtīga un alerģiska āda), pamatā mitrinošs, nomierinošs, izlīdzinošs. Ilgtermiņā palīdz uzturēt ādas stāvokli nevainojamu - piepilda un izlīdzina ādu, kavē iekaisīgus procesus (pumpas, pinnes). Krēma vieglā tekstūra arī lieliski sader ar dekoratīvo kosmētiku. Bez tam krēmam ir arī pamatīgs un pilnībā dabīgs sastāvs ar aļģu ekstraktu, supereļļām, alveju un dažādiem augu ekstraktiem. Ļoti labs krēms, jo īpaši, ja tad, ja tiek sekots līdzi produktu sastāviem.

Nakts krēms


Nakts krēms nodrošina dziļu ādas barošanu, mitrināšanu un atjaunošanu miega laikā, padarot ādu tvirtāku, līdzsvarotāku un vienmērīgāku. Šis sejas krēms palēnina un novērš novecošanās pazīmes, uzlabo kolagēna veidošanos un sekmē atbrīvošanos no toksīniem. Nakts krēms palīdz arī pret
ādas iekaisumu, sausumu un alerģiju.

Kā jau nakts krēmam pieklājas - ar vēl bagātīgāku un pamatīgāku sastāvu, kur aļģēm un supereļļām pievienojas arī retinols (ja ir alerģija pret retinolu, tad gan jābūt uzmanīgam). Līdz ar to, krēmam ir sajūtama pretnovecošanās un pretiekaisuma iedarbība, un dziļa mitrināšana. Apmēram mēneša laikā var pamanīt uzlabotu ādas elastību un tvirtumu. Jo īpaši to var redzēt mīmikas līnijās - tās kļuvušas vājākas, mazāk pamanāmas, āda šķiet gludāka un piepildītāka. Lielisks nakts krēms, tik vien kā īpatnējs aromāts, kas ir uz (ne)patikšanas robežas. Bet, kā mēs to zinām, aromāts ir tik subjektīva lieta, ka varbūt tieši Tev tas būs labākais aromāts kādu var vēlēties krēmam.

Acu krēms


Vieglas konsistences acu krēms ar iedarbīgiem antioksidantiem un augu eļļām, kas sniedz dziļu barošanu maigajai ādai ap acīm. Acu krēms palīdz pret tumšajiem lokiem zem acīm, novērš krunciņu veidošanos, samazina priekšlaicīgas novecošanās pazīmes, kā arī atjauno ādas dabisko līdzsvaru
un aizsargbarjeras.

Piekritīšu, ka ir samērā viegls acu krēms, kas mitrina acu ādu, to piepilda, līdz ar to samazina smalkās līnijas. Godīgi - nemācēšu teikt par tumšajiem lokiem, jo, gluži vienkārši tie mani nav skāruši (vismaz pagaidām). Līdz ar to, tas, ko varu tiešām apstiprināt - krēms mitrina un izlīdzina ādu. Tas nav smagnējs un labi sader ar dekoratīvo kosmētiku. Es gan neteikšu, kas šis ir pats labākais acu krēms, kas lietots, protams, atkal gaumes jautājums - man, personīgi, patīk gēlveida acu krēmi, kādam tieši šāds klasiskais formāts šķitīs vispiemērotākais. Tomēr šis varētu būt universāls krēms, kas derēs gan jaunai ādai, gan jūtīgai ādai, gan ādai kas nav prasīga. Un arī krēma sastāvs tam iedod daudz +++ . Rezultātā - ilgtermiņā āda būs pateicīga.

Man tiešām prieks iepazīties ar Berrichi zīmolu un tā produktiem. Nebaidīšos teikt - tie ir universāli, kas derēs teju jebkurai ādai. Sastāvi ir ārkārtīgi vērtīgi, ja palasa etiķetes, tur nav NEKĀ lieka - viens konservants, kas, pie tam, pieļaujams eko kosmētikas sastāvā, viss pārējais ādai vērtīgs un nepieciešams. Lietojot krēmus, varbūt, nepamanīsi efektu pirmajā dienā, varbūt ne pirmajā nedēļā, taču ilgtermiņā ādas stāvoklis manāmi uzlabojas. Es varētu gribēt iemīļotākas tekstūras (kaut vai par to pašu acu krēmu) un sulīgus aromātus, taču izslēdzot savus untumus, ir atkal tā sajūta, ka liekot to krēmu uz sejas Tu dari kaut ko labu savai ādai. Un tā ir baigi foršā sajūta. Vai Tev kādreiz tā ir bijis?

Vairāk par produktiem lasi berrichi.lv

Cenas:
Dienas krēms light - 36,00 EUR | 50ml
Nakts krēms - 39,00 EUR | 50ml
Acu krēms - 24,00 EUR | 15ml


Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru