07 novembris, 2019

Rožu līnijas JAUNUMI no fantastiskā ELEMIS

Zīmols Elemis ir ierindojies manu TOP zīmolu augšgalā - tie, kas seko līdzi bloga aktivitātēm sociālajos tīklos, iespējams, būs pamanījuši manu pieredzes (savā ziņā mīlestības) stāstu žurnālā OK novembra žurnālā, kur stāstu par savu absolūto favorītu - ELEMIS attīrošo rožu balzāmu. Un nu manai laimei pievienojušies vēl divi - ELEMIS Pro-Collagen Rožu izsmidzināmais serums un sejas eļļa.


Abi jaunumi papildina zīmola rožu līniju, padarot sejas kopšanu ne vien efektīvu, bet arī ārkārtīgi aromātisku.


ELEMIS Pro-Collagen Rožu sejas eļļa


Man ilgu laiku lieliski kalpoja Pro-Collagen Marine sērijas sejas eļļa, kas savā ziņā ir līdzīga šai, bet rožu līnijas burvīgo aromātu nespēj izkonkurēt nekas.
Tā ir luksus klases sejas eļļa ar trīs rožu ekstraktiem (Rosa Damascena hidrolāts, Angļu rozes Oleo ekstrakts un mežrozīšu sēklu eļļa) un trīs aļģu kompleksu (Vidusjūras aļģe Padina Pavonica, brūnaļģe un piekrastes aļģu ekstrakts) sastāvā, kas intensīvi baro ādu un, vienlaicīgi, izlīdzina sīkās līnijas un grumbiņas, padarot ādu gludu un starojošu.
Eļļa ir perfekta visos šķērsgriezumos - tai ir ļoti viegla tekstūra (kas patīk pat manai kombinētai ādai), tai ir burvīga iedarbība un dievīgs rožu aromāts. Eļļa tiešām ir ultra viegla - tiesa gan to pamatā klāju uz nakti, taču esmu atļāvusies dažkārt to klāt arī no rīta, jo āda tiešām ir komfortā. Kāpēc uz nakti? Tāpēc, ka tad eļļa var atdot visu labāko, jo kamēr mēs guļam, āda strauji atjaunojas un uzņem daudz vērtīgo vielu - tieši tāpēc nakts krēmi ir krietni bagātīgāki par dienas krēmiem. Bet eļļa ir superīga - arī uzklāta no rīta tā ļoti ātri uzsūcas un nenoslogo ādu. Man ļoti, ļoti, ļoti patīk!

ELEMIS Pro-Collagen Rožu izsmidzināms serums


Rose Hydro-mist ir mitrinošs spreja tipa serums ar tūlītēju iedarbību - tas momentā mitrina ādu, to nomierina un atjauno. Organiskais rožu hidrolāts mīkstina un nomierina ādu, atjaunojot mitruma līmeni. Savukārt Vidusjūras aļģe Padina Pavonica palīdz uzturēt ādas mitruma barjeru, padarot ādu gludāku. Atjaunojošais piekrastes mikroaļģu ekstraktu maisījums palīdz atsvaidzināt un mitrināt ādu, padarot to skaistu un mirdzošu.
Šis ir lielisks sejas sprejs, kas vienlaicīgi mitrina un nomierina ādu, bez tam, to var izmantot arī kā make-up fiksatoru. Tas tiešām palīdz nostiprināt dekoratīvo kosmētiku, to neizsmērējot, vienlaicīgi arī veidojot ādas aizsargbarjeru, bet nepadarot ādu lipīgu vai taukainu. Pie tam sprejam ir viegls, bet bagātīgs un vērtīgs sastāvs ar jūras augu kolagēnu un aļģu ekstraktiem, rožu eļļu, ģerāniju eļļu, rožu ekstraktu un citām ādai vērtīgām sastāvdaļām. Ļoti pozitīvi novērtēju spreja smalko izsmidzinātāju, kas rada ļoti patīkamu migliņu - smalku un vienmērīgu. Un, protams, aromāts - roze, īsta, aromātiska, piesātināta roze. Ārkārtīgi, ārkārtīgi patīk!


Varbūt man vienkārši ārkārtīgi patīk rožu aromāts (noteikti arī tas), bet Elemis ir superīgs zīmols. Nebūs gan pats lētākais, tomēr produktu tilpumi ir gana lieli un tie pietiek krietnam laika, līdz ar to, ne jau visu, bet to, kas patīk - atļaujos.

Meklē Stockmann un Debenhams veikalos vai TakaSPA salonā.

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru