13 aprīlis, 2020

Aromātiskie labumi no SKRUB

Jau gandrīz divus gadus esmu pazīstama ar SKRUB aromātiskajiem skrubjiem, kam nu jau pievienojies pamatīgs pulciņš visādu foršu JAUNUMU, viens no tiem ir aktīvās ogles ziepes, kas lieliski iederēsies ikvienā vannas istabā :)


Protams, ikreiz sūtot ko skrub.lv, neizbēgami groziņā iekritīs arī smaržīgie un foršie kafijas skrubji, kas ir zīmola "preču zīme". Mazliet arī par to, tomēr šoreiz lielākā uzmanība JAUNUMAM.

Aktīvās ogles ziepes



Aktīvās ogles ziepes sejas kopšanai ar šī sviestu. Klāt pievienota aktīvā ogle vieglam pīlinga efektam.
Lavandas, tējas koka un rozmarīna ēteriskās eļļas, lai palīdzētu cīnīties ar akni, nosprostotām porām un uzlabotu ādas kopējo izskatu. Sastāvā mentola ēteriskā eļļa lieliski atsvaidzinās un uzmundrinās.
Izmantotā šī sviesta ziepju bāze mīkstinās sejas ādu un nesausinās. Lietot 1-2 reizes nedēļā!

Ziepes ir patiešām lieliskas - tās puto ar kārtīgām, biezām un maigām melnām putām, kas piesātinātas ar aktīvās ogles daļiņām, patiesi maigam pīlingam. Maigam, bet tomēr jūtamam. Lai gan tās lietoju pāris nedēļas man tās ir ārkārtīgi iepatikušās. Ziepes ir maigas, tās nesausina un nesavelk ādu, tomēr to labi attīra un veic pavisam maigu pīlingu, toties aktīvā ogle burtiski izvelk visus netīrumus no ādas, pie tam, to pavisam viegli gaišina un izlīdzina ādas toni.
Man patīk it viss - kā attīra, kā smaržo un kā āda to panes. PERFEKTI!

Apelsīnu SKRUB


Sausais kafijas skrubis visiem ādas tipiem ar mandeļu eļļu un apelsīnu ēterisko eļļu. Bezgala smaržīgs un patīkams!

Esmu jau stāstījusi par kafijas SKRUB, kas ir brīnišķīgs - vienkāršs, kā pasaule, taču tik efektīvs. Gari un plaši šoreiz neizplūdīšu - ja gribat lasīt vairāk - varat pārlapot manu pirmo tikšanos ar SKRUB. Tas joprojām tik pat aromātisks un tik pat lielisks! Āda pēc skrubja ir maiga un zīdaina, ja saņemas ilgākām masāžām, var baudīt tā visu burvību, jo tiešām problēmzonas mazinās! Nav nekāda maģija, nav nekādu zilu brīnumu - kārtīgs DARBS un viss notiek. BET, vismaz ar baudu, jo tas AROMĀTS...

SKRUB labumus meklē interneta veikalā skrub.lv, kas gan pa šiem gadiem ir pamatīgi mainījies un kļuvis ļoti draudzīgs pircējam!

Cenas
Ogles ziepes  - 5,00 EUR
Kafijas skrubis  - 18,00 EUR (atsevišķiem aromātiem šobrīd ir 50% atlaide, kas ir ļoti, ļoti jauks piedāvājums)


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru