22 aprīlis, 2020

JAUNUMI! Jowaé dušas želejas

Praktiski un ļoooti noderīgi jaunumi zīmolam Jowaé - trīs īpaši mitrinošas dušas želejas: atjaunojoša, tonizējoša un relaksējoša (izklausās īpaši noderīgi šodienai, vai ne?)


Jowaé ir lielisks franču zīmols, kas miksē Korejas skaistumkopšanas knifiņus ar Eiropas kultūru, pielāgojot to tieši mūsu paradumiem. Tāpēc zīmols ir ļoti foršs, jo ir jūtama Korejas noskaņa - tiek izmantoti visādi netradicionāli augi un kosmētikai ir burvīgas tekstūras un aromāti. Taču tā ir saprotama, praktiska un efektīva.
Dušas želejas gan ir tāds samērā vienkāršs produkts, taču Jowaé iepriecina ar īpaši draudzīgu sastāvu (visām dušas želejām 95% sastāvs ir dabiskas izcelsmes), patīkamu tekstūru un burvīgiem aromātiem. Pie tam - dušas želejas būs lieliskas VISAI ģimenei! Ko vēl vairāk :)

JOWAE DUŠAS ŽELEJA STIMULATING TONIZĒJOŠA AR INGVERU


Dušas želeja apvieno Lumifenola un ingvera lieliskās īpašības, maigi attīrot ādu, vienlaicīgi to mitrinot. Ingveram piemīt tonizējošas un uzmundrinošas īpašības. Savukārt Lumifenolam - antioksidanta. Sastāvā ir maigas, dabiskas izcelsmes attīrošās vielas uz augu bāzes, kas bioloģiski noārdās un tai ir fizioloģisks pH līmenis, līdz ar to dušas želeja ir piemērota visiem ādas tipiem, pat jutīgai ādai.
Kas man patīk vis vairāk - tā ir piemērota visai ģimenei, arī bērniem no 3 gadu vecuma. Vai nav lieliski! Maiga dušas želeja, kas forši uzmundrina un tonizē ādu un prātu. Ļoti labi puto. Un tai ir ļoti patīkams, atsvaidzinošs un uzmundrinošs citrusu aromāts.

JOWAE DUŠAS ŽELEJA REVITALISING ATJAUNOJOŠA AR BAMBUSU


Atjaunojošā dušas želeja apvienojot Lumifenolu un bambusa ūdeni, līdz ar to tā ne vien maigi attīra ādu, bet arī to mitrina un svaigi smaržo pēc jauniem bambusu dzinumiem. Tieši bambusam piemīt mitrinošas un atjaunojošas īpašības, kas jauki atsvaidzina ādu. Arī šai želejai sastāvā ir maigas, dabiskas izcelsmes attīrošās vielas uz augu bāzes, kas bioloģiski noārdās. un fizioloģisks pH.
Ko tur daudz par dušas želeju - galvenais, ka patīkami puto biezām un krēmīgām putām un smuki smaržo, kā arī nesausina ādu. Tādā ziņā želejas ir LIELISKAS!

JOWAE DUŠAS ŽELEJA RELAXING RELAKSĒJOŠA AR HIBISKU


Relaksējošā dušas želeja apvieno Lumifenolu un hibisku un maigi attīra ādu, vienlaicīgi to mitrinot. Hibiskam piemīt relaksējošas īpašības, un tas ir viens no Korejas tradicionālajiem ziediem, kas bieži tiek izmantots Korejas skaistumkopšanas rituālos. Dušas želejai piemīt juteklisks, ziedu aromāts. Ļoti sievišķīgs, mazliet saldens, riktīga ziedu buķete.

Vienā teikumā - burvīgas, svaigas un mitrinošas dušas želejas, ar trim uzmundrinošiem aromātiem - citrusu, bambusu un ziediem. Mans favorīts viennozīmīgi - citruss :)
Bet visas vienlīdz maigas, vienlīdz patīkamas. Godīgi sakot lielu atšķirību nemanīju, tik vien kā aromāts. Tomēr tās forši puto, ļoti labi attīra ādu un to nesausina - gluži pretēji, es pat jūtu vieglu mitrināšanu, nomierināšanu. Katrā ziņā ikdienas dušai šīs ir ļooooti piemērotas, kaut vai tāpēc, ka sastāvs ir tiešām videi un cilvēkam draudzīgs.

Jowaé kosmētiku meklē Apotheka aptieku tīklā un internetā, InternetaAptiekā, kā arī lielākajās Mēness Aptiekās (vai e-menessaptieka.lv) un Mana Aptieka aptiekās.

Cenas:
Jebkura dušas želeja - 7,21 EUR | 200ml (bet, piemēram, Apothekā ceturtdienās VISAI kosmētikai ir -20% atlaide, savukārt Mēness Aptiekā tieši šobrīd dažādiem Jowaé produktiem ir 15-30% atlaide, tas nozīmē, ka var tikt pie dušas želejas pa ļoooti jauku cenu).



Vairāk par zīmolu, meklē blogā zem atslēgas vārda Jowaé

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru