19 novembris, 2014

Vichy Idealia



Vichy Idealia krēms - viens no Vichy zīmola pārdotākajiem krēmiem. Un noteikti ne velti - jo tas ir bagātināts ar aktīvajiem komponentiem un sola teju vai nomest 10 gadus.


Ražotājs par šo krēmu ir izteicies daudzsološi. Nevarēju neizmēģināt: "Krēms dzīvīgai un skaistai ādai, piemērots, jebkuram ādas tonim un tipam, arī jutīgai ādai. Tas darbojas pret sejas ādas novecošanās pazīmēm – grumbām, blāvumu un nevienmērīgu struktūru: manāmi izlīdzina grumbas un uzlabo ādas struktūru, tā ka pēc taustes āda šķiet maiga un gluda; mazinās pigmenta plankumi un redzamo asinsvadu tīklojums; krēms liek ādai dabiski starot, un sejas krāsa kļūst svaiga un viendabīga. Pieejami divu veidu Vichy Idealia krēmi: Sausai ādai, kā arī Normālai-kombinēta tipa ādai."

Mans ādas tips - Normāla-kombinēta tipa āda, līdz ar to – arī atbilstošs krēms.

Pirmā lieta, ko vienmēr apskatos, un kas man ir arī ļoti svarīga – sastāvs. To novērtēju, kā apmierinošu – parabēnu sastāvā nav, taču ir sintētiskie vaski, cietinātāji un krāsvielas diezgan plašā klāstā. Bet tā kā tā tomēr skaitās „aptieku kosmētika” – uzticos, ka šīs vielas ir pašā minimālākajā daudzumā.


Rezumē: 
Vieglas krēmīgi gēlveida tekstūras krēms ar patīkamu maigu aromātu. Klājas viegli, ļoti ātri iesūcas un pietiekami mitrina ādu.
Varu nomierināt, ka mazās mīmikas krunciņas nekur nav pazudušas un nepazudīs - jo ne jau krēmam vienam pašam būs novērst novecošanās pazīmes.
Plusiņš par iepakojumu, kas ir elegants. Protams, varētu gribēties nebāzt pirkstus trauciņā - tāpēc krēma paņemšanai cenšos izmantot kosmētikas lāpstiņu ... apmēram šādu:

Kopumā mans šis krēms patīk - kā nekā feelunique.com atlaižu bumā esmu paguvusi jau iegādāt nākamo tilpumu :)

Cena: ~ 30 EUR (feelunique.com), ar atlaidi ~ 20 EUR. Par Latvijas aptieku alkatību nemācēšu teikt.

Brīnišķīgu dienu!

2 komentāri:

  1. Es liku lielas cerības uz šo krēmu, bet kaut kā tomēr nesadraudzējāmies. Man pat likās, ka tas aizdambē poras.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Droši vien - katram savs - kas der vienam neder citam.

      Dzēst

Ievadiet komentāru