27 novembris, 2015

Atsauksme: La Mav minerālus saturošs tonālais krēms

Diezgan ilgu laiciņu atpakaļ iepazinos ar vienu interesantu produktu no La Mav. Uz iepakojuma tas nosaukts par minerālus saturošu tonālo krēmu. Bet kas iekšā - lasi tālāk :)

Ražotājs produktu aprakstījis šādi:
Minerālus saturošs tonālais krēms ar SPF 15. La Mav minerālu tonālais krēms apvieno korektoru, tonālo krēmu un pūderi un sniedz nevainojamu efektu, liekot ādai izskatīties dabiskai un mirdzošai, neaizsprostojot poras un neradot kairinājumu. La Mav Anti-Ageing Minerals™ piedāvā ķīmiskas vielas nesaturošu alternatīvu tradicionālajiem tonālajiem krēmiem un ir piemērots visiem ādas tipiem un stāvokļiem. Tas satur C vitamīnu un mežrozīšu eļļu, kam ir pierādīta pretnovecošanās iedarbība un kas arī baro un aizsargā to no brīvajiem radikāļiem.
Viss jau ir jauki, bet par krēmu to nu nekādi nenosauksi.

Produkts ir ļoti maigas un vieglas konsistences pūderis, kurš, uzklājot vienkārši ar otu, ir pavisam nemanāms. Tas ir viegli sedzošs un mazliet matējošs, tas viegli izlīdzina sejas toni un spēj kosmētiku noturēt vietā līdz pat darba dienas beigām. Tomēr lielākus ādas defektus tas nevarēs noslēpt. Vēl pie plusiem varu minēt tā dabisko sastāvu un izcelsmes valsti, kas ir Austrālija un kas man asociējas ar tiešām kvalitatīvām precēm.

Runājot par tā iepakojumu: sākumā domāju - cik neparocīgi šāds birstošais pūderis ir iepakots, un nolēmu, ka tas būs tikai un vienīgi "stacionārs" produkts, līdz atklāju, ka tam ir aizbīdāms vāciņš :) Tomēr iepakojumu par ļoti ērtu es nenosaukšu - jo grūti produktu no tā ir paņemt, nenoberot pusi zemē.

Kopumā produktu vērtēju kā foršu, bet, kā vienmēr, varētu gribēt zemāku cenu :D.

Mans tonis "medium" ir kā radīts man.
Cena: 34,50 EUR
Nopērkams:  LaMav.lv


Priecāšos par iespaidiem no minerālās kosmētikas pieredzes :)

Lai forši!



----- EN ----

A little while ago I met with one interesting product from La Mav. On the packaging it is named - the mineral-based foundation. But what inside - read on :)

Manufacturer this product described as:
Mineral-based foundation cream with SPF 15. La Mav mineral foundation cream combines concealer, foundation and powder in the one that provides a flawless finish, giving skin natural and radiant look without clogging the pores or irritating skin. La Mav Anti-Ageing Minerals™ offer a chemical-free alternative to traditional foundations and are suitable for all skin type and conditions. Product is infused with Vitamin C and Rosehip Oil providing proven anti-ageing benefit while also nourishing and protecting skin from free radicals!

Everything is fine so far, but there're no cream.

The product is very soft and light texture powder, which, simply applied with a brush, is almost invisible. It's lightly covering and a slightly mattifying, it lightly smoothes skin tone and hold cosmetics on place until the end of the working day. However, it will not be able to hide serious skin defects. More at the pluses I can mention its natural composition and country of origin, which is Australia and I associate with really high-quality goods.

To talk bit on its packaging. At first I thought - how unwieldy this loose powder is packed, and decided that it will be exclusively for "stationary" product, but then I realized that it has a rotating cap :) However, the packaging is not very comfortable - it is hard to pick up product without strewing a half on ground.

But overall I evaluete the product as quite good, but, as always,
you may expect a lower price :D


Tone "Medium" is as created for me.
Price: 34,50 EUR
Sold on: LaMav.lv

I would be happy to hear the impressions of mineral makeup experience :)

Bee cool!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru