21 novembris, 2015

The Body Shop: Kaisles caurvītais Black Musk

Hei, mīļās!

Nesen The Body Shop iepazīstināja ar savu jaunāko aromātu - kaisles, valdzinājuma un jutekliskuma caurvīto - BLACK MUSK.
Aromāta Black Musk kolekcija ir ieturēta austrumnieciskās noskaņās - piesātināti melnas pudelītes ar nelielu rozā akcentu.

Kā ražotājs norādījis, tad aromāta burvību caurstrāvo saldi smaržīgā un neticami gardā mājas bumbiera notis. Rozā pipars piešķirs aromātam pikantumu. Heliotropa auga reibinošais, marcipānam un mandelei līdzīgais aromāts un maigi jutekliskais lakricas saknes pieskāriens – tas viss savīsies kopā stimulējošā un uzbudinošā mistikā. Melnās vaniļas burvība, noslēpumainais melnais muskuss, pačūlijas zemes notis un šokolādei līdzīgā noskaņa, ko sniedz vetivers, pamazām kārdinās un vilinās dziļāk. Muskuss ir viens no spēcīgākajiem dabīgajiem feromoniem. The Body Shop radījuši tumšāko muskusu, kas iegūts bez cietsirdības pret dzīvniekiem, un ietinuši to vissaldākajās sastāvdaļās, lai radītu pašu jutekliskāko un spēcīgāko muskusu, kāds jebkad ir bijis.

Iepazinos ar diviem kolekcijas formātiem - parfīmeļļu (Perfume oil) un parfīmūdeni (Eau De Parfum) - tik līdzīgi, tomēr tik dažādi.
Negaidīti mani ļoti uzrunāja parfīmeļļas (Perfume oil) aromāts un formāts. Tā ir ilgnoturīga parfīmeļļa, kuras sastāvā neatradīsiet alkoholu. Tas ir tumšs un spēcīgs muskuss kopā ar mājas bumbieri un ļoti izteiktu melno vaniļu. Aromāts ir ļoti salds, silts un juteklisks. Man tas saistās ar romantiskiem, kaislīgiem rudens vakariem sveču gaismā: telpas vidū stāv kamīns un desmitiem vaniļas sveces, aiz loga - lietus un drēgnums, mīlestība un kaisle virmo gaisā.

Parfīmeļļas lietošana ir ļoti ērta - tā iepakota nelielā, un bezgala skaistā pudelītē un to uzklāj ar stikla irbulīti tieši uz ķermeņa. Pāris pieskārieni un silts aromāts saplūst ar ķermeni.

Tik ļoti sapriecājos par parfīmeļļu, ka parfīmūdens (Eau De Parfum) man neizraisīja vairs tik lielu sajūsmu. Katrā ziņā tas ietver visu Black Musk aromāta gammu, tomēr tas ir savādāks kā parfīmeļļai - tas nav tik salds un vairāk jūtams rozā pipara asumiņš un mandeles saldums, un mazāk - vaniļa. Sastāvā ir arī alkohols - un to pašā pirmajā mirklī ļoti labi var sajust, tiesa gan tas pazudīs dažu sekunžu laikā.
Arī šis aromāts ir silts, ļoti spēcīgs un noturīgs, līdz ar to nevajadzētu pāršaut pār strīpu, lai nav lidojošs muskusa mākonis.


Parfīmeļļa - 30 EUR
Parfīmūdens: 42 EUR

Iepriekš nekad nebūtu domājusi, ka tā "pavilkšos" uz tik saldu aromātu ... Ir mēģināts? Patika?

Priekā!

2 komentāri:

  1. Manā uztverē šis noteikti nav spēcīgs aromāts, drīzāk salds un noturīgs, bet ne spēcīgs. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Spēcīgs - to es vairāk biju arī domājusi kā noturīgs, intensīvs.

      Dzēst

Ievadiet komentāru