09 novembris, 2015

Venolux skaistām kājām

Labs rītiņš!

Tieši 9 dienas testēju Silvanols jaunumu Venolux, lai noskaidrotu vai šis spēj atvieglot slodzes vai mazkustīgas dienas radīto nogurumu kājās.



Venolux ir lokāli, ārīgi lietojams atvēsinošu gels ar dabas vielām, kas paredzēts sniegt tūlītēju atvieglojumu ar ilgstošu efektu nogurušām kājām.
Venolux  gela sastāvā ietilpst ārstniecības augu zirgkastaņas, arnikas, divdaivu ginka un smiltsērkšķu dzinumu ekstrakti, kas labvēlīgi ietekmē asinsvadus un pasargā ādas šūnas no brīvo radikāļu ietekmes. Savukārt atvēsinošo un atsvaidzinošo iedarbību nodrošina tā sastāvā ietilpstošie mentola kristāli, bet svaigu dabīgu aromātu piešķir patentēts, no egles ekstraktvielām izdalīts bioloģiski aktīvu savienojumu koncentrāts Silbiols.
To paredzēts lietot kāju noguruma mazināšanai ilgstoši stāvot, sēžot un pie pastiprinātas slodzes. 

Manā nedēļā ir sastopams tas viss - ilgstoša sēdēšana ofisā, kārtīgi deju treniņi trešdienās un pa reizei ilgstoša stāvēšana (piemēram pārbāztā vilcienā).

To lietoju divas reizes dienā. Pirmajā dienā vispār nejutu nekādu efektu - pat ne atvēsinošu. Tad pamēģināju to lietot pēc dušas un ādas attīrīšanas ar skrubīti. Cita lieta - sajutu i` spēcīgi atvēsinošo efektu, i` maigu noguruma mazināšanu. Katrā ziņā kamēr krēmu lietoju - muskuļu savilkums pēc dejām ir gājis secen. Var jau būt ka muskuļi labi tika iesildīti un izstiepti treniņa laikā - vai tomēr gels? To man nebūs pateikt, jo tad, lai rezultāts būtu maksimāli ticams, gelu vajadzētu lietot uz vienas kājas un salīdzināt, kā abas kājas jūtās pēc vienādas slodzes. Bet tā kā tas noteikti nenotiks - es varu paļauties, ka muskuļu sāpes tomēr no ņēma gels un maigā pašmasāža, ko veicu ik rītu un vakaru kamēr gels kārtīgi iesūcas.

Apkopojot plusus un mīnusus:
+ patīkama atvēsinoša sajūta;
+ dabīgs sastāvs (gels nesatur  konservantus, parabēnus, krāsvielas un mākslīgās smaržvielas);
+ ērts airless iepakojums, kas saglabā gelu svaigu ilgāk;
+ ekonomisks patēriņš.

- tas kādu brītiņu pēc lietošanas ir mazliet lipīgs (bet šī sajūta pazūd vēl pēc laiciņa);
- grūti novērtēt tā patieso iedarbību uz šūnām un asinsvadiem - aprakstīts jau ir ļoti daudzsološi, bet kā novērtēt rezultātu?
- varētu gribēties lielāku iepakojumu - 50 ml.

Bet kopumā gels mani apmierināja: lietošana ir ērta un tūlītējam efektam tas sniedz patīkamu atsvaidzinošu sajūtu. Par rezultātiem šūnu un asinsvadu līmenī iespējams varēs spriest pēc ilgstošas lietošanas.

Iegādāties var aptiekās.
Cena 7,50 EUR.

Bučas!


P.S. Ar kodu VENOLUX, līdz novembra beigām, interneta veikalā DabaDziede.lv ir 10% atlaide visiem pirkumiem. Izmantojam iespēju :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru