19 decembris, 2015

Bioderma Atoderm roku krēms

Jau esmu minējusi, cik ļoti man patīk Bioderma Atoderm Mains roku krēms, likās, ka nav nekā labāka, līdz izmēģināju šogad rudenī Bioderma uzlaboto roku krēma versiju, kur ražotājs pamainījis sastāvu un iepakojumu. Kas mainījies, jautāsiet?


Es teiktu, ka Bioderma Atoderm Mains & Ongles roku krēma - jeb jaunās versijas sastāvs un iepakojums ir vēl vismaz 4 reizes labāks.

Kas tad ir mainījies:
Pirmkārt, lielākais cepumiņš ražotājam par iepakojumu. Beidzot tas ir ar atvāžamu korķīti - ideāli. Un tas ir kļuvis arī mazliet slaidāks un līdz ar to ērtāks līdzņemšanai.

Otrkārt - no sastāva ir pazuduši minerāleļļa un silikons. Vispār sākot pētīt sastāvu saprotu, ka tas ir stipri pamainījies un cik saprotu no ķīmiskajām vielām - krietni uz labo pusi. Bet vienlaicīgi ir samazinājies krēma izlietošanas laiks pēc atvēršanas no 12 uz 6 mēnešiem (tas vien nozīmē, ka ir pazuduši lērums konservantu).

Bioderma Atoderm Mains & Ongles || Bioderma Atoderm Mains

Treškārt - īpašības. Runājot par krēma uzlaboto versiju varu teikt, ka tas ir kļuvis krietni mitrinošāks, absorbējas daudz ātrāk un ādu padara maigu nekavējoties. Pēc uzklāšanas tas uzsūcas zibenīgi un neatstāj ne taukainu ne lipīgu sajūtu, toties mitrinošais efekts ir ilglaicīgs. Ja sākumā likās - diezin vai būs izteikti jūtama atšķirība - tad kļūdījos, jo atšķirība tiešām ir manāma. Ja vecā versija bija tāda silikonīgāka un bija jūtams cimdiņu efekts, tad jaunā versija ir krietni vieglāka un krietni mitrinošāka.
Ja ražotājs to pozicionē kā iepriekšējā krēma jauno versiju - es teikšu, ka tas ir pavisam cits un mans jaunais ideālais roku krēms. Šoreiz mani Bioderma patiesi iepriecināja :)

Ir mēģināts jaunais/vecais roku krēms? Varbūt abi?

Priekā!

6 komentāri:

  1. Veco neesmu lietojusi, bet šobrīd man lietošanā ir jaunais un jā, ļooti patīk :) Biju gaidījusi, ka būs biezs un trekns (kā ķermeņa krēms no Atoderm sērijas), bet nekā - viegls un ātri iesūcas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bieza un barojoša nebija arī iepriekšējā versija, bet šis noteikti ir jūtami labāks :)

      Dzēst
  2. Esmu lietojusi iepriekšējo versiju - ļoti patika :) Noteikti jāizmēģina arī jaunais :) Izklausās, ka lieliski derēs kā dienas variants, jo ātri iesūcas un labi mitrina.

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru