01 decembris, 2015

Livonia Eko Cosmetics senču tradīciju spēks

Sveikas, mīļās!

Rakstu sērijā par Latvijā ražotajiem produktiem jau novembrī biju plānojusi uzrakstīt savu atsauksmi par Livonia Eko Cosmetics produktiņiem, bet kā smejies cilvēks domā Dievs dara un manas novembra beigas un šis decembra sākums ir kārtīgs maratons. Bet arī maratonu skrienot ir jāprot mazliet atvilkt elpu. Un mana atelpa šovakar kopā ar Livonia Eko Cosmetics.


Zīmola pamata ideja ir kosmētika, kas radīta balstoties uz mūsu vecvecmāmiņu zināšanām par augiem un to ietekmi uz mūsu ķermeni. Dažādas ārstnieciskās zālītes, senču tradīcijas un spēka zīmes - tā es raksturotu šo kosmētikas zīmolu.

Pirms pie manis nonāca mana iegādātā novembra mēneša Saneribox kastīte, manā rīcībā bija trīs produkti un šiem pievienojās vēl arī bišu vaska sviests pēdām (bet par šo produktu ne šoreiz).

Viens no trim produktiem ir ķermeņa sāls skrubis.
Attīrošs jūras sāls skrubis ar pļavas ziediem un piparmētru, pelašķu un kumelīšu ēteriskajām eļļām. Jau esmu vairākkārtīgi minējusi, ka sāls skrubji man patīk vislabāk. Par šo varu teikt, ka piparmētra piešķir patīkami atsvaidzinošu toni, kamēr sastāvā esošā kokosriekstu eļļa baro un mitrina ādu. Tomēr kā mīnusiņu varu minēt rupjā jūras sāls fraktūru - man tas šķiet pa raupju un prasītos mazliet smalkāku malumu, bet ja uz to piever acis - produktam nav ne vainas.

Pēc kārtīgas attīrīšanas un ūdens procedūrām ādu vienmēr kārtīgi mitrinu vai pabaroju. Šādam mērķim Livonia Eko Cosmetics piedāvā dažādus ķermeņa sviestus un es esmu izvēlējusies intriģējošo pēc vecmāmiņas receptes gatavoto brīnumzālīšu sviestu.
Tas mitrina un mīkstina ādu, vienlaicīgi to aizsargājot un aizkavējot šūnu novecošanās procesus, kamēr sastāvā esošais bišu vasks darbojas nomierinoši un antiseptiski.
Sviestam ir sorbertam līdzīga konsistence - ja kādreiz ledusskapī ir turēta olīveļļa, un tā paliek tik bieza, ka to nevar dabūt ārā no burciņas - tad Tu tagad zini kāda konsistence ir šim sviestam. Es teiktu tipiska biezo eļļu konsistence.
Bet jāsaka, ka šis produkts nebūs mans favorīts, jo mana āda to ne pārāk labi uzsūc, līdz ar to uz ķermeņa paliek taukaina kārtiņa un diezgan ilgi. Tomēr kā plusu varu minēt, ka tas ādu padara maigu un gludu.

Kā pēdējais produkts - nomierinoša rožu ziedlapiņu acu maska.
Kas to būtu domājis, ka lai izmēģinātu šo produktu man vajadzēs visilgāko laiku. Tas nav produkts, kuru var paņemt uzziest un skriet tālāk. Te vajag apstāties, vajag atbrīvoties un baudīt tieši šo mirkli.
Kompreses pagatavošana klasiskajā variantā ir to aplejot ar verdošu ūdeni 100 ml, tad nostādina 3-5 minūtes, nospiež lieko mitrumu un siltu liek uz notīrītām acīm, turot 10 – 15 minūtes. Šo metodi arī izmantoju.
Pirmkārt jau varu teikt, ka acu kompresei piemīt vispārēja nomierinoša un meditatīva iedarbība. Manas personiskās 15 minūtes, lai atslābinātos, lai sakārtotu domas. Ideāli, to ir uzlikt baudot vannošanās priekus, bet var arī tāpat - pie labas mūzikas dīvānā.
Runājot tieši par acu zonu, tās iedarbību varētu raksturot kā nomierinošu, barojošu, mīkstinošu un atjaunojošu.
Šis noteikti ir produkts, ko iesaku izmēģināt, lai sagādātu sev nesteidzīgus brīvdienu vakarus.

Gadījumā, ja tika iegādāta novembra Saneribox kastīte un šaubies par 20% kupona izmantošanu - noteikti iesaku iegriezties Studijā Pienene un nešaubīgi groziņā iemest vismaz vienu iepakojumu acu kompreses.

Nopirkt var: Studijā Pienene
Cenas:
            Skrubis - 4,70 EUR;
            Ķermeņa sviests - 11,60 EUR
            Acu komprese: 6,68 EUR

Lai forši!

2 komentāri:

  1. Pirms kāda laiciņa lietoju viņu atsvaidzinošās(ja pareizi atceros) acu kompreses, tās arī bija lieliskas. Uzreiz varēja redzēt efektu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piekritīšu-acu kompreses ir fošas. Mans favorīts viennozīmīgi :)

      Dzēst

Ievadiet komentāru