29 aprīlis, 2016

Mossa 5 minūšu pīlinga maska

Tie, kas seko manam instagram kontam, noteikti būs pamanījuši, ka pašā aprīļa sākumā atrādīju vienu no saviem jaunumiem - Mossa jaunās kolekcijas Age Excellence Miracle Peel - 5 minūšu pīlinga masku. Un šodien esmu gatava pastāstīt vairāk par to.


Lai gan maska ir jau minētajā Age Excellence kolekcijā - tās lietošanai nav vecuma rekomendāciju, tāpat tā ir piemērota visiem ādas tipiem. Tas tā - lai nenobītos, ka maska paredzēta tikai 45+, tā nebūt nav. Gluži pretēji - uz iepakojuma atzīme: 20+.
Runājot par pašu masku - tās sastāvs ir bagātināts ar AHA (Alfa- hidroksiskābes) augļskābēm. Un droši vien ir dzirdēts, cik daudz spēj paveikt AHA augļskābes: uzlabo kopējo ādas izskatu, atjauno tās toni un struktūru, samazina poras, gaišina pigmentācijas plankumus, kā arī maigi nolobot ādu to attīra un mīkstina. Tāpat AHA pīlings uzlabo kosmētisko līdzekļu iekļūšanu dziļāk ādā, tādā vaidā paaugstinot to efektivitāti.


Tieši tik daudz laba tiek teikts par AHA augļskābēm. Un nevarēšu nepiekrist. Nupat rakstā par 10 interesantākajiem aprīļa produktiem minēju, ka esmu iegādājusies otru iepakojumu - tas varētu liecināt par maskas kvalitāti. Un es teikšu - tā ir fantastiska. Ražotājs trāpījis desmitniekā.
Maska, kā jau ar augļskābēm sastāvā, ir ar skābu pH (pēc lakmusa papīrīšiem pH ir ap 3/4), līdz ar to ir skaidrs, ka maska balina ādu un arī pigmentācijas plankumus. Tāpat AHA palīdz maigi nolobīt atmirušās ādas šūniņas un rosina šūnu reģenerāciju. Tā viennozīmīgi uzlabo ādas stāvokli un mazina izsitumus un to radītās rētiņas.
Ja uz ādas ir kāda rētiņa vai izsitums, var gadīties, ka maska iekodīs, tieši skābā pH dēļ, bet nekas ļoti nepatīkams tas nebūs. Mana āda ar masku sadzīvo labi.
Masku paredzēts lietot 1-2 reizes nedēļā, turot uz ādas 5-15 minūtes.

Protams, ne mazāk svarīgs fakts - Mossa kosmētika ir pilnīgi dabiska un ieguvusi EcoCert sertifikātu. Personīgi, ja man ir dota izvēle - es priekšroku dodu dabiskajai kosmētikai.

Gan jau ka zināms, bet atgādināšu - Mossa kosmētiku var iegādāties Drogas veikalos.
Cenas:
Standartā - 16,99 EUR
Ar atlaidi - 12,69 EUR

Vai ir mēģināta Mossa augļskābju maska? Patika?

2 komentāri:

  1. Izskatās laba!:) Varētu būt līdzīga Madaras maskai, vai nē?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tieši tā - ļoti līdzīga Madara pīlinga maskai. Tikai cena draudzīgāka :)

      Dzēst

Ievadiet komentāru