13 jūlijs, 2016

Dzintars Kredo sērijas jaunumi

Labi zināmais pašmāju kosmētikas ražotājs Dzintars nu pat ir ķēries klāt savai iecienītākajai kosmētikas sērijai Kredo un atjaunojis sērijas iepakojumu, kā arī pievienojis vairākus jaunumus. Šodien par diviem no tiem.


Sākšu ar to, ka no manas puses komplimenti par iepakojumi, jo salīdzinot ar vecajiem - šie ir krietni modernāki un elegantāki.

Bet atgriežoties pie jaunumiem - pastāstīšu par micelāro ūdeni un sejas un ķermeņa jogurtu.

Pēdējā laikā micelārie ūdeņi ir kļuvuši ļoti populāri un tie turpina ieņemt arvien nozīmīgāku lomu ikdienas sejas kopšanas procedūrās. Reti kurais vairs jautā, kas tas ir un kur to pielieto. Tādēļ arī ražotāji steidz papildināt savas kosmētikas klāstu ar šo bestselleri.
Nu, lūk, arī Dzintars, kā viņi paši saka, savu iecienītāko kosmētisko sēriju visai ģimenei, papildinājis ar micelāro ūdeni.
Kā pats ražotājs norādījis - tas ir micelārais ūdens acu dekoratīvās kosmētikas noņemšanai, lai gan man tas šķiet diezgan muļķīgi, jo ja produkts spēj, nekairinot acis, noņemt acu kosmētiku - pārējā dekoratīvā kosmētika tam nebūs šķērslis.

Ražotājs savu produktu apraksta šādi:
Viegli un efektīvi noņem dekoratīvo kosmētiku no plakstiņiem un skropstām. Produkta orģinalitāte slēpjas tā formulā – virsmas aktīvajās vielās, kas ūdenī veido mikroskopiskas sfēriskas daļiņas – micellas, kas ļoti maigi, bet efektīvi attīra mūsu ādu. Sastāvā dabiskais betaīns un vitamīni veicina skropstu un uzacu nostiprināšanos. Dabiskie miltenes lapu, smiltsērkšķu un alvejas ekstrakti mitrina un tonizē ādu.
Es to izmantoju, lai noņemtu jebkura veida dekoratīvo kosmētiku no acīm, lūpām vai sejas. Tas kosmētiku noņem gana maigi - principā kā jebkurš micelārais ūdens. Acīs nekož, vienīgi atstāj mazliet lipīgu sajūtu, kas man gan netraucē, jo es pēc kosmētikas noņemšanas noskaloju jebkuru micelāro ūdeni.

Micelārā ūdens sastāvā ir 97% dabisku sastāvdaļu, līdz ar to šo var ielikt dabiskās kosmētikas plauktiņā (tikai nejauciet ar ekokosmētiku vai biokosmētiku)*

Otrs no Kredo sērijas ir sejas un ķermeņa jogurts jebkura tipa ādai ar granātābolu aromātu.


Man gan šādi produkti, kas der visam (lasīt sejai un ķermenim) - automātiski atgādina sen seno teicienu: "Kas der visam, neder nekam".
Tāpēc būšu godīga - sejai es šo nelietoju, jo man mazliet bail, ka manai ādai var nepatikt un tā sāks niķoties.
Bet kā ķermeņa krēms/jogurts tas ir ļoti labs. Tas ir gan mitrinošs, gan barojošs. Es gan teiktu, ka tas ir vairāk mitrinošs un piedod ādai tādu atsvaidzinošu un mazliet atvēsinošu sajūtu. Sastāvā norādīts, ka satur lērumu vērtīgu sastāvdaļu, kā smiltsērkšķu eļļu, dabisko jogurtu, alvejas ekstraktu un E vitamīnu, u.c. Dabiskās sastāvdaļas arī piešķir krēmam vieglu un neuzbāzīgu aromātu.
Krēms iesūcas pietiekami ātri, un neatstāj lipīgu slānīti.
Varbūt es saņemšos un pamēģināšu arī sejas ādai ... lai gan šaubos ...

Cenas (tik neatceros vai ar atlaidēm, vai bez):
Micelārais ūdens: 3,50 EUR
Jogurts: 5,70 EUR

* Atkāpei:
Piebildīšu, ka dabiskās kosmētikas ražošanu likumdošana nekādā veidā neregulē un tā arī netiek sertificēta, līdz ar to ražotājs par dabisku kosmētiku var nosaukt arī tādu, kuras sastāvā ir niecīgs procents dabisku sastāvdaļu. Līdz ar to, izvēloties dabisku kosmētiku, atliek uzticēties ražotāja godīgumam un savām zināšanām kosmētikas sastāvā. Tomēr atgriežoties pie Dzintars ražojumiem - to dabiskās kosmētikas pārzinātāji ierindo godīgo ražotāju sarakstā, līdz ar to var uzticēties, ka sastāvā tiešām būs atrodams uz iepakojuma norādītais dabisko sastāvdaļu īpatsvars.

Vai būtu interesanti lasīt kādu rakstu bloga sadaļā "Eko kosmētika" par to, kas tad īsti ir dabiskā kosmētika, ekokosmētika, biokosmētika un ķīmiski sintezēta kosmētika? Kādas ir atšķirības starp šiem kosmētikas veidiem un kam pievērst uzmanību?


6 komentāri:

  1. Rakstam par eko kosmētiku - jā!!!

    AtbildētDzēst
  2. Man liels prieks par musu Dzintaru.Dzivoju UK un esmu izmeginajusi daudzus kosmetiskos lidzeklus bet pedejos gadod esmu kluvusi uzticiga Dzintara produktiem. No sejas kremiem,losjoniem lidz pat dekorativajai kosmetikai. Patik izmeginat visus jaunumus un pat tos kurus nekad nebiju meginajusi. Prieks, ka varu tos ieguut dzivodama UK bet reizem ne visus ko veletos.:)
    Natur kolekcija man vienmer ir patikusi, laba kvalitate un tagad aizrautigi gaidu kad izmeginashu Natur shampunu biezai matu mazgashanai, ko nesen ieguvu savaas rokaas!:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par Dzintars kosmētiku tiešām varu tiekt labas lietas. Malači.
      Vai Dzintars pieejams arī UK. Vai Tu saņem paciņas no Latvijas?

      Dzēst
    2. Bija gan gruuti iegadaties Dzintaru uz UK, pat no franchu amazon suutiju un tad atklaju, ka ir tada majas lapa www.viancosmetics.co.uk un vinjiem veikals ari ir Anglijaa kur pardot Dzintars produkciju un citus LV produktus. Tikai tas ka ne visus Dzintars produktus var iegadaties bet kopumaa klaasts ir diezgan labs! Ja esmu LV vai kads pazistamais brauc tad ar meeginu iegut kko no Dzintars kamer izdeviba ir :)

      Dzēst
    3. Nu re, cik forši, ka ir iespēja dabūt LV produktus arī tur tālumā :)

      Dzēst

Ievadiet komentāru