25 jūlijs, 2016

Essence pavasara jaunumi

Laiciņš pagājis kopš Essence pavasara jaunumi papildināja zīmola kosmētikas stendus, taču jaunumi paliek jaunumi un paskatīsimies, kas labs atrodams šī budžeta zīmola plauktiņos.


Lūpu spīdums Glossy kiss ctonī #01 coconut kiss.

Tas ir caurspīdīgs lūpu balzams ar ļoti izteiktiem violetiem mirdzumiem. Smaržo un garšo pēc kokosriekstiem. Forši, ka balzams nav pārāk lipīgs un nesausina lūpas. Tomēr tie gliteri ir pārāk spīdīgi. Tāds ballītes, ne ikdienas variants.

Essence 2-in-1 nagu lakas bāze un virskārta.


Klasiska, caurspīdīga, glancēta nagu lakas bāze un virskārta (divi vienā), kas paildzina nagu lakas noturību un piešķir nagu lakai mirdzumu. Neteiksim, ka būtu kaut kas ļoi īpašs - tāds pilnīgi klasisks variants, kas nedaudz paildzinās nagu lakas krāsas un fizisko noturību. Jāsaka - tās lielākais trumpis - cena.

No manas puses pats interesantākais produkts - the velvets vientoņu matētās acu ēnas tonī #06 Mr. mocca-bean.


Šis ir ļoti skaists un pigmentēts matētais kafijas tonis, kurš noder ne vien acu make-up, bet arī prātīgai konturēšanai. Prātīgai - jo ir diezgan tumšs un pigmentēts tonis. Bet bezgala skaists.

Essence Shape Your Face konturēšanas palete  tonī #10 ready, set, peach!


Teikšu tā, ka toņi priekš manis ir pārāk oranži. Pirmais no kreisās - brūnākais ir paredzēts vaigu kaula ieēnošanai. Tas man šķiet pārāk gaišs un pārāk maz pigmentēts. Pa vidu ir izgaismotājs, kurš ir matēts - uzklāts un iztušēts šķiet pilnīgi caurspīdīgs un efekta nekāda. Visbeidzot pēdējais ir vaigu sārtums, kurš varētu pildīt vairāk gan izgaismotāja funkcijas, jo ir papildināts ar mirdzumiem, bet tā kā tas ir pārāk oranžs - manam sejas tonim nav ne šis ne tas. Godīgi jāsaka - šī palete ir ļoti specifiska un nederēs visiem ādas toņiem. Nu vismaz man neder īsti neviens no paletes toņiem. Man daudzreiz labāk patīk Catrice jaunā konturēšanas palete - bet par to noteikti drīzumā kādā citā rakstā.

Pēdējais jaunums šoreiz - Essence Forbidden Volume apjoma skropstu tuša.


Šī ir tuša ar klasisku otiņu un klasisku klājumu - nebūs ārkārtīgi ievērojams apjoms vai garums, taču, ja daba ar skropstu garumu un kuplumu nebūs apdalījusi - tuša kalpos kā teicams palīgs ikdienas make-up. Tuša nesaķepina skropstas, negrauž acīs, nedrūp, nesmērējas (ja nepacenšas) un visādi citādi uzvedas pilnīgi normāli.

Šeit swatch lūpu spīdumam, ēnām un paletei:


Teikšu tā - šoreiz mans favorīts būs the velvets acu ēnas. Tiešām skaisti toņi, piesātināti, viegli klājas, labi turas un pa 2,19 EUR gabalā - gandrīz grēks neņemt.

Drīzumā noteikti sekos raksts vēl par dažiem interesantiem jaunumiem no Essence.

2 komentāri:

  1. The Velvets acu ēnas ir foršas, taču jāuzmanās, jo viņas ir nedaudz krītainas un klājot pa visu plakstiņu ar plakanu otiņu, mēdz stipri niķoties :) Es nezinu par visiem toņiem, bet man ir divi un viens no tiem, dikti ir krītains :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man gan ir tikai šis tumšais tonis - bet nu ļoti patīk gan kā klājas, gan kā uzvedas:)

      Dzēst

Ievadiet komentāru