03 jūlijs, 2016

Jaunums! Douglas make-up tools

Douglas, papildinot savu make-up aksesuāru klāstu, piedāvā pulciņu jaunumus - praktisku rīkus sejas un ķermeņa kopšanai un izteiksmīga grima veidošanai.
Jaunumu klāstā ietilpst gan matu aksesuāri, gan manikīra rīki, tāpat arī sejas/ķermeņa kopšanas nieciņi un make-up otiņas un sūklīši.

Ērti un eleganti palīgi.

Šodienas raksts būs par šiem sešiem - Tonālā krēma otu, acu ēnu otiņu, sūklīti grima uzklāšanai un ziepēm otu tīrīšanai, kā arī skropstu atliecēju un pinceti.


Sākšu ar abām otiņām - acu ēnām un tonālajam krēmam.

Ja skatīsies Douglas mājas lapā - tad tās būs Douglas Make up Stippling Brush un Cone - Shaped Eye Shadow Brush.
Tonālā krēma (Stippling) otiņa ir visai īpatnēja tai sariņi ir izkārtoti divos līmeņos - tumšākie sariņi ir ļoti mīksti, īsāki un biezāki, kam pa vidu, visai reti, iestrādāti garāki balti sariņi, kas ir mazliet stingrāki (pirmajā foto ir uzskatāmāk redzams). Ar otu ir ērti izstrādāt tonālos līdzekļus un pilnīgi mierīgi var uzklāt arī pūderi. Vienīgi man prasītos, lai gaišākie sariņi būtu maigāki. Bet tā ļoti ērta otiņa.
Acu ēnu otiņa ir perfekta - tā ir neliela, taču ne ļoti maza, noapaļota, maiga bet stingra. Ar to uzklāt acu ēnas ir tīrā bauda - tā ēnas paņem bez problēmām un iezīmēt acu lociņus un V veida ārējos kaktiņus ir ļoti viegli. Pludināšanai šī nebūs īstā - tad jāmeklē kas lielāks.

Ja jau sāku ar otiņām - tad turpināšu ar otu tīrīšanai paredzētajām ziepēm.

Ziepes ir milzīgs gabaliņš (veseli 100g), tās labi saputojas un teicami attīra otas. Tāpat nav nekādu problēmu ar to izskalošanu pat no biezajām otām (kā tas mēdz būt, ja lieto, piemēram, parastu šampūnu). Ziepes ir piemērotas gan dabisko, gan sintētisko sariņu otām.
Varbūt lietas, kas nekā neietekmē paša ziepes gabaliņa kvalitāti, taču iepriecina estētus - ir atsvaidzinošais citrusu aromāts un elegantā metāla kārbiņa ziepju glabāšanai.

Viens, divi, trīs un esam pie Douglas Make Up Blender Sponge - sūklīša.

Ar sūklīti man jūtas dalītas. No vienas puses patīk ērtā forma un sūklīša spicais galiņš, no otras puses sūklītis man šķiet pārāk stings (un neko nemaina arī ja sūklītis tiek samitrināts).
Lai gan uzklāt tonālo krēmu ar šo var tīri ērti, taču salīdzinot ar BB vai Oriflame sūklīti - šis nebūs mans favorīts.

Kopš lietoju skropstu serumu, ko pieminēju 10 interesantāko maija jaunumu rakstā, es nevarētu sūdzēties par skropstu garumu, taču joprojām tās nepieciešams atliekt, lai iegūtu izteiksmīgu skatienu. Līdz ar to skropstu atliecējs ir neatņemama ikdienas make-up rituāla sastāvdaļa.

Neko daudz par šo rīku nevaru pateikt - vien tik, ka tas ir gana ērts un piemērots manai acu formai, līdz ar to labi pieguļ un savu darbiņu padara nevainojami. Rezultāts - tieši tāds kādu to vēlos, skaisti atliektas skropstas. Ja kāds jautā - vai skropstu atliekšana katru dienu nebojā skropstas. Es teikšu - izvēloties normālu rīku nav nekādu problēmu.

Visbeidzot aksesuārs, kas ir atrodams katras dāmas kosmētikas maciņā - pincete. Pēdējā laikā manu maciņu ir papildinājušas vairākas un nu konstatēju, ka man ir kādas 5 dažādas pincetes (vismaz).

Tā kā šis arī ir klasisks aksesuārs - ko tur daudz. Vienīgais, kas šo konkrēto eksemplāru atšķir no citām - tai ir izliets gals, līdz ar to ir ērtāka lietošana. Katrā ziņā pincete savu darbu pilda teicami un nav problēmu arī ar īsiem vai smalkiem matiņiem. Viss ir tip top :)


Cenas:
Tonālā krēma ota 19,99 EUR
Acu ēnu ota 9,99 EUR
Ziepes otu tīrīšanai 8,99 EUR
Sūklītis grima uzklāšanai 6,99 EUR
Skropstu atliecējs 6,99 EUR
Pincete 4,99 EUR

Saulainu dienu, mīļie!

2 komentāri:

  1. izskatās labas otiņas - būs jāpaskatās veikalā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Acu ēnu otiņa man ļoti patīk. Domāju, k avarētu paskatīties vēl kādu tieši ēnām.

      Dzēst

Ievadiet komentāru