21 jūlijs, 2016

Nivea Repair & Targeted care

Šodien pastāstīšu par daļu no konkursa balvām - Nivea Repair & Targeted care matu kopšanas produktiem.
Droši piedalies konkursā un varēsi notestēt cik labi vai slikti ir šie abi.



Nivea Repair & Targeted care matu kopšanas produkti - šampūns un kondicionieris, Latvijas tirgū ir jaunums - tie paredzēti sausu un bojātu matu atjaunošanai.
Pats ražotājs saka, ka gan šampūna, gan kondicioniera formula ir revolucionāra - balstīta uz inteliģento KERADETECT™ tehnoloģiju, kas precīzi lokalizē bojājumus visā mata garumā, atjaunojot un barojot visus tā slāņus.


Ražotāja solītās galvenās īpašības:
  • Kopj, atklājot bojātās matu daļas, un atjauno tos tieši tur, kur nepieciešams;
  • Stiprina matus, atjaunojot tos no iekšpuses;
  • Aizsargā matus pret lūšanu un matu galu šķelšanos.
Teikšu kā ir - šie solījumi man parasti šķiet smieklīgi, jo mats pats par sevi ir nedzīva mūs ķermeņa daļa - līdz ar to matu, ja tas jau ir bojāts, atjaunot īsti nav iespējams. Vienīgais uz ko mēs varam cerēt no matu kopšanas līdzekļiem - ka šampūns atvērs matu zvīņas un kārtīgi noņems visus netīrumus un veidošanas līdzekļu paliekas, savukārt kondicionieris aizvērs matu zvīņas un nogludinās matu struktūru, tādējādi padarot matus gludus, spīdīgus, neļaujot tiem šķelties un lūzt. Ja ir vēlme aizpildīt matu poras un iegūt super gludu un spīdīgu matu efektu - būs jāiet uz kādu no salonu piedāvātajām keratīna procedūrām.


Jautāsiet - ko no visa solītā var paveikt Nivea Repair & Targeted care šampūns un kondicionieris?
Es teiktu tā - šampūns matus izmazgā labi un sastāvā atrodamais silikons tos pie viena arī nogludina, kopumā šampūns darbiņu paveic pieklājīgi. Kondicionieris matus nogludina, padara ļoti mīkstus un viegli ķemmējamus. Pēc mazgāšanas mati nav smagnēji vai pieplakuši - es pat teiktu, ka tieši pretēji - kupli, mīksti un skaisti krītoši.
Produktu sastāvs nav tas, kas liek spiegt no sajūsmas (t.sk. SLS, PEG un silikoni), taču tajā pašā laikā ir arī Makadamijas riekstu eļļa, pantenols un keratīns. Tā kā teikšu tā - budžeta variantam nemaz nav tik slikts komplektiņš.

Līdz 23.07.2016. plkst. 12:00 piedalies konkursā un tiec pie iespējas pārliecināties par Nivea Repair & Targeted care iedarbību un efektivitāti.

1 komentārs:

Ievadiet komentāru