08 jūlijs, 2016

The Body Shop Drops Of Light

Spriežot vien pēc nosaukuma, varētu nodomāt, ka The Body Shop Drops Of Light baltinošais serums nu galīgi nav tas, kas piemērots vasarai. Jo kurš gan gribētu baltināt ādu vasarā - visi raujas uz pludmalēm, lai ādai piešķirtu skaistu iedegumu. Bet es teiktu, ka šis ir viens no lieliskākajiem produktiem gan vasarai, gan arī pārējam gada griezumam.


Latviski ražotājs to dēvē par Drops Of Light™ balinošo serumu pigmentācijas plankumu mazināšanai, lai gan oriģinālais nosaukums Drops Of Light™ Pure Healthy Brightening Serum man šķiet mazliet veiksmīgāks.

Atgriežoties pie paša seruma - tas ir ultra vieglas konsistences - tā tekstūra ir gluži kā ūdenim un tas uzsūcas zibenīgi. Serums pamatā sola samazināt poras, izlīdzināt ādas toni, piešķirot tai starojošu mirdzumu. Bez tā serums arī lieliski mitrina ādu un manā gadījumā - efektīvi samazināja T-zonas taukošanos, pie tam nesausinot ādu. Lai gan ražotājs nekur to nav norādījis, bet mana T-zona pārtrauca pastiprināti taukoties apmēram nedēļu pēc seruma iesākšanas un atgriezās pie sava niķa kādas dienas pēc seruma izlietošanas. Jau biju sapriecājusies, ka dienas otrajā pusē beidzot vairs nespīdēšu kā saulīte, bet nē - viss ir kā senāk. Bet manā gadījumā - tas tāds seruma pozitīvs blakus efekts.

Runājot par ādas baltināšanu, nevajag nobīties - nebūs aristokrātiskais bālums. Nebūt nē. Es teiktu, ka serums vairāk izlīdzina ādas toni un samazina pigmentācijas plankumus, bet noteikti nepadara ādu bālu vai nedzīvu un arī neapēd iedegumu. Manā gadījumā - tas palīdzēja ātrāk tikt galā ar aknes radītajām rētiņām un tumšajiem plankumiem. Tāpat tās arī ideāli mitrina ādu un vizuāli nedaudz samazina poras - varbūt tas arī bija iemesls manas ādas komfortam.

Iepakojums ir ļoti ērts un piemīlīgs. Serums ietilpināts baltā, 30 ml lielā stikla pudelītē ar pipeti, ar kuru ļoti ērti dozēt seruma daudzumu.

Par ļoti ekonomisku es serumu nevarētu nosaukt, lai gan ražotājs norādījis, ka sejai pietiek vien 2 pilieni seruma, faktiski tas ir par maz un reāli ir nepieciešami apmēram 4-5 pilieni, lai noklātu visu sejas ādu. Intensīvi lietojot serumu ik dienas, 2 reizes dienā. Iepakojums man pietika apmēram 3 mēnešiem. Tomēr seruma sniegtā efekta dēļ ir vērts to pirkt atkārtoti.

Interesanti, ka produkts pieejams tikai The Body Shop veikaliņā, kas atrodas t/k Spice.
Cena: 29,50 EUR

Bučas un brīnišķīgu nedēļas nogali!

5 komentāri:

  1. Izskatās labs :) Esmu dzirdējusi ļoti daudz labu atsauksmju :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tiešām, tiešām labs serums. nebūtu man tāda čupa ar visādiem serumiem un krēmiem es noteikti to nopirktu atkārtoti.

      Dzēst
  2. Šo komentāru ir noņēmis autors.

    AtbildētDzēst
  3. Kādas ādas tipam paredzēts? Cik saprotu Tev ir kombinēta/taukaina āda?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ir kombinēta āda, bet līdzeklis ir paredzēts visiem ādas tipiem. Tā pamata funkcija ir izlīdzināt ādas toni. Mans blakus efekts - arī ādas taukainības samazināšanās :)

      Dzēst

Ievadiet komentāru