16 septembris, 2016

Batiste sausie šampūni

Sauso šampūnu ēra - kad dienas steidzīgas un laika maz, bet gribās perfektus matus katru dienu.


Tā, lūk, līdz ar izslavēto Batiste sauso šampūnu ienākšanu veikalu Drogas plauktos - arī mana sauso šampūnu ēra ir ieguvusi pavisam citu nokrāsu.

Jāsaka, ka slavenos Batiste šampūnus nebiju izmēģinājusi līdz mirklim, kad tie kļuva tik ērti pieejami piemājas Drogas veikalā. Iepriekš esmu lietojusi Schwarzkopf Professional OSIS+ Refresh Dust sauso šampūnu un joprojām domāju, ka arī OSIS ir labs matu atsvaidzinātājs. Taču man bija jāpamēģina arī UK sausais šampūns Nr.1, vismaz, lai novērtētu britu gaumi :)

Ilgi svārstījos starp versiju blondīnēm un oriģinālo - pasērfoju atsauksmēs un nolēmu, ka man, kā dabīgai blondīnei, atbilstošākais būs oriģinālais.

Batiste sausie šampūni ir divu veidu iepakojumus - pilnais iepakojums - 200 ml un mazie travel-size iepakojumi 50ml, ērtai līdzņemšanai.

Tad nu lielais palīgs man ir oriģinālais, kas godam kalpo matu atsvaidzināšanai otrajā dienā pēc mazgāšanas vai tad, kad ir sajūta, ka mati ir pieplakuši. Vīrs apgalvo, ka viņam patīk mana jaunā frizūra - tikai viena problēma, man nav jaunas frizūras, tik vien, kā mēdzu matiem piešķirt kuplumu ar Batiste sauso šampūnu - un efekts ir fantastisks.

Tad man ir divi travel-size iepakojumi oriģinālais un tropical, kas nonākuši pie manis dažādos ceļos.


Vienīgais, ko varu iebilst par tropical versiju - man traucē tā tropiskā un nenormāli sintētikā kokosriekstu smarža. Sakāt, ko gribat, bet man ļoti jāpiespiežas, lai to kokosriekstu brīnumu iepūstu savos matos.
Kamēr ar oriģinālo esmu pilnībā apmierināta - tas labi likvidē pieplakumu, savācos lielo taukainumu un paceļot matus pie saknēm. Un kas nav mazsvarīgi - smaržo pilnīgi neitrāli - es teiktu pat nekā. Parasti šampūnu pielietoju, kad mati ir stadijā - nav netīri, taču gribētos mazgāt, bet tāds slinkums :D Bet nākamajā dienā vai tajā pašā vakarā, kad sausais šampūns lietots, vienmēr cenšos matus izmazgāt, jo ilgstoša matu veidošanas līdzekļu klātbūtne matos, un jo īpaši matu saknēs, neko labu tiem nedos.

Par šampūna lietošanas apjomiem - pie mana lietošanas biežuma - max. nedēļā šampūns pietiks krietnam laiciņam - domāju 2-3 mēnešiem noteikti.

Tagad man mazliet gribas izmēģināt arī Briliant Blonde gaišiem matiem domāto versiju - bet to drīzāk, kad piebeigšu savus krājumus :)

Nopirkt Batiste var veikalos Drogas - pilnā cena, ja nemaldos ir 5,99 EUR, ar atlaidēm - 4,79 EUR (protams, atkarībā no atlaižu apmēra).


Tiem, kas palaiduši garām vai vēl šaubās - atgādinu, ka ir iespēja piedalīties bloga konkursiņā.

Saulainas brīvdienas, mīļie!

9 komentāri:

  1. Varbūt zini, cik Drogās maksā mazie - travel size iepakojumi? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Drogās man šķiet, ka mazo nemaz nav. Varbūt lielajās vienīgi? Bet kaut kur manīju, ka travel-size cena ir 2,50 EUR

      Dzēst
  2. Es arī agrāk lietoju OSIS+ sauso šampūnu un biju ļoti apmierināta, bet Batiste ir ir vnk WOOOOW - mans nr. 1 !

    AtbildētDzēst
  3. Atbildes
    1. Kā ir ar lielākajām Drogām? Alfā, Tās, aks uz Merķeļa ielas? Arī nav manītas?

      Dzēst
    2. T/c Minska drogās ir mazie flakoni.

      Dzēst
  4. Mazliet skumji,ka Anglijā lielo flakonu iegādājos par 1,50£ (un kas par izvēli), bet LV bez atlaides maksā gandrīz 6€

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru