07 oktobris, 2016

Eliēr rokām un kājām

Rudenī, un jo īpaši tik draņķīgā laikā kā šodien, ir īpaši jāparūpējas par savām rokām un kājām. Tādēļ šodien pastāstīšu par maniem aktuālajiem produktiem rokām un kājām no Eliēr.


Ja nenēsāju cimdus - manas rokas paliek ārkārtīgi sausas, tiek vējā aprautas - tās paliek baltas un asas. Tas nu galīgi nav patīkami. Tāpat arī pēdas nemitīgi atrodoties slēgtajos apavos un vēl pa laikam pamanoties izmirkt, dikti prasās pēc pamatīgākas palutināšanas. Tāpēc aktuāli rudenim - uz mana naktsskapīša nepārtraukti ir atrodami šie divi: roku un kāju krēms no Eliēr.



Sākšu ar roku krēmu, kas klasiski paredzēts roku ādas un nagu kopšanai. Tā sastāvā atrodamas padsmit patiešām vērtīgas sastāvdaļas, kā piemēram: Peloid Complex® (Peloīdu dūņu ekstrakts), ceļmallapu, smiltsērkšķu, kliņģerīšu un alvejas ekstrakti, linsēklu, rapšu un piparmētru eļļas, kakao sviests, skuju provitamīnu koncentrāts, alantoīns, vitamīns E un betaīns. Pie tam vairāk kā 95% sastāva raksturojamas kā dabiskās sastāvdaļas un tur neatradīsi ne parabēnus, ne SLS, ne arī silikonus vai minerāleļļas.
Runājot par pašu krēmu - par spīti sastāvā esošajām eļļām tas ir ļoti patīkamas konsistences - ne biezs, bet ne arī šķidrs un galīgi nav raksturojams kā taukains. Tas lieliski uzsūcās un tik pat lieliski tiek galā ar sausuma radīto diskomfortu. Jāsaka, ka daiļai no sastāva ir ne vien aizsargājošas, bet arī dziļi kopjošas un pat dziedējošas īpašības, tāpēc krēms ir piemērots pat ļoti cietušām rociņām, padarot ādu mīkstu un rociņas maigas. Savukārt nagiem tas palīdz nostiprināt struktūru un mīkstina kutikulu. Un tas viss neatstājot taukainus pirkstu nospiedumus. Atzīmēšu vēl, ka krēmam piemīt patīkama kliņģerīšu un viegla piparmētru smarža.
Un tas viss mega 150 ml iepakojumā.
Tas ir tik tiešām superīgs :)


Turpināšu ar otru - krēmu kājām (man gan gribēto teikt - krēmu pēdām).
Ražotājs to raksturo kā barojošu, mīkstinošu un dziedējošu krēmu, kas lieliski tiks galā ar nogurušām kājām, dziedēs mikro plaisiņas un tulznas un novērsīs ādas raupjumu. Pie tam krēmam piemīt arī dezodorējošas īpašības. Arī šim sastāvā ir peloīdu ekstrakts, virkne ārstniecības augu ekstraktu (smiltsērkšķa, ozola mizas, kumelīšu un salvijas), linsēklu, rapšu un piparmētru eļļas, kakao sviests, vitamīns E un betaīns. Kāju krēms ir mazliet biezāks, bet esmu sajūsmā, ka tas nedod slideno kājiņu efektu, bet gan izcili uzsūcas ādā pat tad, ja uzklāts ļoti bagātīgi. Parasti man ir dalītas jūtas ar kāju krēmiem - tieši to pārlieku taukainās vai silikonīgās konsistences dēļ, bet ne ar šo. Šis ir neapšaubāmi labākais kāju kēms kādu es jebkad esmu lietojusi.
Bet argriežoties pie krēma - varu teikt, ka tam ir arī izteiktāks piparmētras aromāts un arī viegli atsvaidzinošs efekts (bet ne saldējošs). Un jau atkal - nekādu parabēnu, silikonu vai minerāleļļu sastāvā, bet gan pāri pa 98% dabīgu sastāvdaļu.

Šie divi tiešām ir pārspējuši manas cerības. Vienīgais - lai ir kur arī piekasīties. Man ne pārāk patīk krēmu dozators. Caurumiņš ir pārāk liels un vienmēr piespiežu pilnu sauju ar krēmu. Labi, ka tie uzsūcas tik fantastiski un apjoms pilnīgi netraucē.

Iegādāties var Eliēr veikaliņā Marijas ielā 16, Rīgā vai interneta veikalā.
Cenas:
Roku krēms 16,56 EUR
Kāju krēms 16,56 EUR
Pa laikam var noķert fantastisku 40% atlaidi - tik jāseko jaunumiem.

Un tagad bonusiņš visiem tiem, kas tikuši tik tālu. Ja Tu jau pieseko Eliēr facebook lapai, varbūt būsi pamanījis, ka Eliēr aicina pieteikties uz organisko dūņu maskas prezentāciju - šoreiz tēma dūņu SPA rokām un kājām. Tie, kas tiks izvēlēti - arī tiks pie viena iepakojuma organiskās dūņu maskas (10x5g), kuras vērtība ir 25 EUR.
Par šo vienreizējo masku esmu stāstījusi kādu laiciņu atpakaļ. Starp citu pie vienas no tām es tiku tieši šādā prezentācijā :)

Tā kā nebaidies, bet piesakies šeit!

4 komentāri:

  1. Ļoti uzrunā iepakojums :) Tāds elegants un skaists
    nekad neesmu mēģinājusi Eliēr :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vispār iesaku pamēģināt. Noteikti nebūsi vīlusies. Man patika gan maska, gan arī šie krēmi. Izcili.

      Dzēst
  2. Man arī ļoti patīk gan šie krēmi, gan citi produkti no Eliēr, kurus esmu lietojusi, pagaidām nav nācies vilties, ceru, ka arī nenāksies, jo gribu vēl šo, to izmēģināt! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man gluži tāpat. Pagaidām tik labi gājis, ka gribas vēl un vēl :)

      Dzēst

Ievadiet komentāru