21 oktobris, 2016

Pien- Dairy SPA jaunums - šampūns

Pavisam nesen - septembrī, veikalu un aptieku plauktus sasniedza Pien- Dairy SPA pēdējais lolojums - šampūns.
Tāpat kā visa Pien- Dairy SPA sortimenta pamatā - arī šampūna galvenā sastāvdaļa ir piena sūkalas. Ar to arī tas atšķiras no miljons citiem šampūniem un vēl ar to, ka tas ražots te pat pie mums - Latvijā.


Šampūns ir viens vienīgs un spriežot pēc apraksta, visticamāk, arī paredzēts visiem matu tipiem, ja vien Tev nav paaugstināta jūtība pret kādu no produkta sastāvdaļām.
Šampūns attīra galvas ādu no netīrumiem, atmirušajām šūniņām, baktērijām, uzlabojot ādas stāvokli un komfortu. Sastāvā esošās sūkalas palīdz pret matu šķelšanos, padara matus kuplus un spēcīgus. Sastāvā atrodama vesela strīpa dažādu vitamīnu (A, B, C, E, H, P), kas apgādā matu saknītes ar nepieciešamajām vielām tos stiprinot, nogludinot un padarot tos veselīgi spožus un elastīgus.


Pieļaušu, ka ir kāds, kas vēl neko nezina par Pien- Dairy SPA un tiem, kas zina - atgādināšu. Pien- Dairy SPA savu sejas un ķermeņa kopšanas līdzekļu pamatā izmanto piena sūkalu koncentrātu, tādējādi šo kosmētiku padarot unikālu ne vien Latvijā, bet visā pasaulē. Ideja par to, kāpēc tieši piena sūkalas, radusies balstoties uz senču tradīcijām un sen zināmajiem faktiem par piena pozitīvo ietekmi uz ādu un veselību kopumā.
Jāpiebilst vien, ka piena sūkalas sastāvā arī kosmētikai piešķir viegli īpatnēju aromātu. Teiksim tā - es pret šo smaržu esmu pilnīgi imūna (es pat teikšu, ka man tā patīk), jo man garšo kā kefīrs, tā paniņas un citi rūgušpiena produkti. Bet kādam, kam smaržot, jo var būt visādi.


Atgriežoties pie šampūna un mana personiskā viedokļa - es varu teikt tikai tos labākos vārdus. Šampūns galvas ādu un matus attīra maigi, bet labi. Mati pēc šampūna nav savēlušies vai sausi, bet kondicionieri mani mati pieprasa šā kā tā. Tā kā ieteiktu padomāt ražotājam par kondicionieri vai masku - tā teikt komplekta vārdā. Pēc mazgāšanas mati ir viegli, kupli un zīdaini mīksti.

Bet mazliet atgriezīšos arī pie kompānijas filozofijas, kas mani īpaši uzrunā. Pirmkārt gribu atzinīgi novērtēt produktu iepakojumu - ne velti Pien- DAIRY SPA iepakojums produktam “Roku ziepes” saņēma 1. pakāpes Zelta ordeni kategorijā “Iepakojuma dizains”. Iepakojums tiešām ir elegants bez gala. Tāpat arī ražotāja nostāja par to, ka sastāvā izmantojamas tikai dabīgas sastāvdaļas, jo arī zīmola filozofija ir par dabiskumu, veselību un harmoniju.

Ja vēl nekas nav mēģināts no šī pašmāju zīmola - tad noteikti iesaku iepazīties. Ar ko sākt?
Šampūns, sejas putas, dušas želeja, intīmās ziepes, roku ziepes,vannas eliksīrs - domāju, ka jebkurš ir izmēģināšanas vērts.

Šampūna cena ir ap 10 EUR (atkarībā no tirdzniecības vietas)

Brīnišķīgu nedēļas nogali, mīļie!

6 komentāri:

  1. Man ļoti patīk viņu iepakojumi - tik forši un lakoniski :)

    AtbildētDzēst
  2. Jā, man iepakojumi arī dikti patīk :) Vai tu lieto kādu kondicionieri pēc mazgāšanas ar šo šampūnu vai tikai šampūnu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tomēr prasās likt kondicionieri VIENMĒR - ja ne mazgāšanas laikā, tad kādu leave-in noteikti, jo mani šausmīgie matu gali savādāk izvērstu protesta akciju.
      Esmu gan mazgājusi arī bez balzāma/kondicioniera/maskas. Tā teikt krīzes situācijās.

      Dzēst
  3. Savu šampūnu vēl tikai lietoju un lieku ļoti lielas cerības tieši uz ādas stāvokļa uzlabošanos - cik esmu novērojusi tā ir kuplu matu pamatprasība! Bet pagaidām patīk mežonīgi, tik pat ļoti cik viņu putas sejas ādai!

    Brigita
    www.brigitadambe.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man jāsaka, ka man patīk viss viņu sortiments. Ari šis jaunums. Malači :)

      Dzēst

Ievadiet komentāru