17 janvāris, 2017

Mani jaunumi no Rau Cosmetics

Esot laba acu krēma meklējumos atkal esmu atgriezusies pie jau pārbaudītā zīmola - Rau Cosmetics. Tāpēc šodien pastāstīšu vairāk par White Tea Eye Gel un mazliet arī par diviem no Hyaluron sērijas - masku un sejas krēmu.


Labs acu krēms ir tas, kuram vienmēr atradīsies vieta manā kosmētikas skapītī. Bet kā lai zin, ka šis ir pats labākais, pirms pamēģina? Viens - var pameklēt atsauksmes (bet tas ne vienmēr nozīmēs, ka produkts derēs arī man, pat ja atsauksmes ir labas), vai var vienkārši ņemt ciet noskatīto un pašai noskaidrot visu uz savas ādas :D
Tā apmēram gadu atpakaļ sākās mana draudzība ar Rau Cosmetics - zīmolu, kurš gadu atpakaļ bija tik tikko ienācis Latvijas tirgū. Un nu jau es varu teikt, ka diezgan droši varu teikt, ka zīmols ir pārbaudīts un bez bažām varu izvēlēties teju jebko no šī. Tādēļ arī izvēle kritusi par labu acu krēmam, jo kā reiz biju laba acu krēma meklējumos, piemetot izmēģināšanai arī mazo tilpumu Hyaluron Effect Mask un bonusā Hyaluron 24h sejas krēma paraudziņš.

Šoreiz varbūt mazāk par Hyaluron sērijas produktiem, jo mazie iepakojumi tikai testam, bet vairāk par acu krēmu.


Acu krēms - pareizāk būtu teikt acu gēls, ir caurspīdīgs gēlveida krēms, kas maigi, bet efektīvi mitrina jūtīgo ādu ap acīm. Acu gēlam ir bagātīgs sastāvs - tajā atrodamas gan zināmas sastāvdaļas, kā alotanīns, jojobas eļļa un E vitamīns, gan arī tādas interesantas sastāvdaļas kā vienšūnu „Euglena Gracilis” mikro aļģu saknes ekstrakts un Baltās tējas ekstrakts, kuri strādā kā antioksidanti ar neleilām anti-age īpašībām. Bonusā gēls (gluži kā visa Rau Cosmetics kosmētika) nesatur minerāleļļas, silikoneļļas, PEG un parabēnus. Rau Cosmetics Baltās tējas sērija ir delikāta ādas kopšanas kosmētikas līnija ar nelielu pretnovecošanās efektu - jaunai un jūtīgai ādai. Līdz ar to nav jābaidās, ka būs izteikts anti-age efekts, kas jaunai ādai noteikti nav nepieciešams.

Kopumā par acu gēlu es varu teikt, ka tas ir super mitrinošs, bez barojošajām īpašībām, līdz ar to izcili piemērots rīta cēlienam, jo uzsūcas zibenīgi un virs tā droši var klāt dekoratīvo kosmētiku, nebaidoties, ka tā sakrāsies plakstiņu locījumu vietās vai grumbiņās. Tā kā tas ir ļoti, ļoti mitrinošs un tā sastāvā ir visādas labas sastāvdaļas, tas nedaudz izlīdzina arī mīmikas krunciņas. Neteiksim, ka strādā, ka botokss, bet āda kļūst tvirtāka, elastīgāka un līdz ar to arī pirmās mīmikas grumbiņas kļūst vieglākas. Manuprāt ļoti piemērots lietošanai ikdienā.

Vēl viena lieta, par ko esmu sajūsmā - iepakojums.


Tas ir vēl uzlabots airless iepakojums ar korpusā iestrādātu, izbīdāmu dozatoru - vairs nekādu korķīšu, kas krīt, plīst un galu beigās pazūd. Šādu krēmu droši var iemest somā un nav jābaidās, ka korķītis būs nosprucis un gēls būs piecūkājis somu (kā ir gadījies). Vienkārši pagriež sudraboto iepakojuma daļu un izbīdās dozators ar kuru tālāk jau rīkojas kā ar jebkuru airless trauciņu. Super :)

Nu, lūk, jau minēju, ka manā paciņā ir arī Hyaluron Effect Mask mazais - jeb 5 ml tilpums.


Jau esmu teikusi, ka ir forši, ka ir iespējams pasūtīt arī testa izmēra produktus. Jo ne vienmēr varam zināt vai konkrētais produkts būs atbilstošs, bet teiksim šādi 5 ml ir gana pietiekami, lai iepazītos ar produktu un tad arī saprastu vai jāņem pilnais iepakojums vai nē. Blogojot šāda iespēja ir jo sevišķi atbalstāma, jo bieži vien gribās izmēģināt visu pēc kārtas, bet iegādājoties 50 ml vai pat lielākus iepakojumus tie nereti netiek izlietoti līdz galam un burciņas tik krājas lielā čupā. Atgriežoties pie šī testa iepakojuma varu arī piebilst, ka tas ir iepakots airless trauciņā - tas ir ērti un ekonomiski (gan tādēļ, ka var dozēt produkta apjomu, gan arī tādēļ, ka no tūbiņas var dabūt ārā praktiski visu produktu).
Tiktāl par test-size konceptu. Bet pieskaroties pašam produktam varu vien teikt, ka tā ir želejveida maska sausai un ļoti sausai ādai, kas nav varbūt gluži mans tips, bet tā kā tās ir ar izteikti mitrinošām un atjaunojošām īpašībām (kas faktiski ir arī tas, ko meklēju), test-size bija jāņem. Maska satur alvejas želeju, hiāluronskābi un augļskābes. Man šķiet, ka priekš maskas - ļoti laba kombinācija. Kopumā maskas 5 ml pietiek 3-4 reizēm, kas ir pietiekami, lai saprastu, ka maska ir forša, ļoti mitrinoša, nomierinoša un pat attīroša. Pēc maskas āda ir gluda, svaiga un mitrināta. Tā, ka pat krēms neprasās. Domāju, ka ir vērts apsvērt ideju par lielo iepakojumu.

Visbeidzot bonusiņš - Hyaluron 24h sejas krēma paraudziņš.


Tā kā ar šādu mazu paraudziņu ir par maz, lai pilnībā novērtētu krēmu, taču varu padalīties ar pirmajām sajūtām. Tas ir intensīvi mitrinošs krēms ar hialuronskābi, Šī sviestu, avokado eļļu un skvalēnu, piemērots īpaši prasīgai un sausai ādai. Ikdienai būs patrekns, bet ziemas periodam, kad paredzētas āra izklaides var likt. šis gan nebūs mans favorīts - tīri neatbilstības ādas tipam dēļ.

Cenas:
Acu gēls - 29,80 € | 15 ml
Maska - 3,70 € | 5 ml

Šķiet, ka zīmols vēl nav iekarojis vietu tirgū (teikšu, ka nepelnīti), bet vai ir kaut kas mēģināts no Rau Cosmetics?

Sveicieni!

4 komentāri:

  1. Pirmo reizi redzu! Interesanti palasīt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Manuprāt ļoti kvalitatīva kosmētika. Pie tam sastāvs ir pietiekami labs un cena adekvāta. Tā kā ir vērts izmēģināt :)

      Dzēst
  2. Par šo zīmolu agrāk neko nebiju dzirdējusi. Būs jāpainteresējas, jo produkti izklausās labi

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iesaku - mājas lapā ir labi aprakstīts. Vienīgais mīnuss, produkti, cik zinu, nekur nav apčamdāmi.

      Dzēst

Ievadiet komentāru