14 februāris, 2018

Rimmel London kosmētika un make-up

Šodien gribu pastāstīt par Rimmel London kosmētiku, kas ir manos krājumos. Daži ir jaunumi, daži jau vairs nav jaunumi, bet atrādu visus kopā. Un dažos vārdos pastāstīšu par katru no tiem.


Insta FIX & MATTE caurspīdīgais pūderis.


Insta FIX & MATTE caurspīdīgais pūderis ir paredzēts kosmētikas nostiprināšanai un spīduma samazināšanai. Tam nav nekāda toņa, līdz ar to nemaina bāzes toni. Ņemas no trauciņa ļoti labi un klājas ļoti viegli. Es teiktu - ļoti labs pūderis fiksēšanai.

Lasting Finish 25HR korektors.


Vidējas sedzamības, ļoti viegls, elpojošs un poru nenosprostojošs konsīleris (jeb korektors). Manā gadījumā tonī #200 - Light. Korektors labi nomaskē sīkas nepilnības, taču varētu būt, ka ar košiem izsitumiem vai lieliem plankumiem galā netiek, jo sedzamība nav pilnīga. Tonis light prasītos nedaudz gaišāks, bet tā strādā lieliski. Korektoram ir interesants aplikators, bet neteikšu, ka tas būtu ārkārtīgi ērts - tāpat beigās visērtāk ir ar pirkstiem :D

Insta Duo Contour Stick.


Konturēšanas zīmulis ar tumšo toni ieēnošanai vienā pusē un mirdzošo gaišo toni, izcelšanai otrā galā, tonī medium. Ērts lietošanai, jo divi vienā, taču man līdz galam nepatīk tumšais tonis - tas varētu būt vairāk brūns, jo ir ar nelielu oranžo piesitienu. Tāpat es priekšroku dodu pūderveida ēnotājiem, jo tiem ir ērtāka uzklāšana. Toties gaišais tonis ir foršs, tieši tāds kādi patīk - viegli mirdzošs un maigs tonis.

Lasting Finish 25HR tonālais krēms un mans lielākais atklājums.


Lasting Finish 25HR tonālais krēms ir fantastisks - manā gadījumā, tonī #100 ivory. Tonis ir perfekts - tas ideāli saskan ar manu ādas toni, nav ne dzeltens, ne oranžs, ne rozā un ne ar citu apakštoni. Tas ir ļoti viegls, vidējas sedzamības, ļoti noturīgs un ar SPF 20. Tonālajam krēmam ir interesants aplikators - kā lūpu krāsām, tikai milzīgs :D Bet ar to vairāk var uzklāt punktveidā un pēc tam tāpat prasās pēc sūklīša. Bet tonālais ir ideāls, tas nav kā maska un ir elpojošs. Āda zem tā jūtas lieliski. Un, trešo reizi, galvenais, ka tonis ir perfekts.

Skropstu tušas Wonder`Fully Real un Volume Shake.


Divas dažādas skropstu tušas, bet stāstīšu par abām. Un vispirms atrādīšu birstītes.

Wonder`Fully Real - tā kas rozā iepakojumā. Tā ir skropstu tuša apjomam, ar silikona birstīti, kas ir egles formā, jebšu gals tievāks un uz apakšu resnāks. Man šķiet formula ir pa mitru un līdz ar to no apjoma iegūstu salipinātas skropstas un man līdz galam ar nepatīk birstītes forma. Man vispār īsti nepatīk silikona birstītes, priekšroku dodu klasiskajām, kā Volume Shake.

Volume Shake - te arī cits stāsts, birstīte ir tieši tāda, kāda man patīk - stingra un neilona sariņiem, klasiskas formas. Ļoti ērta. Lai gan arī Volume Shake tušai ir mitra formula (man patīk mazliet sausākas), tā klājas lieliski un piešķir foršu apjomu. Tušai ir arī neierasts formāts - to ir jāsakrata pirms lietošanas, kā šeikeri, jo tas palīdz novērst kunkuļus un neļauj tušai izžūt. Kaut kas mazliet savādāks, un tas man arī patīk. Forša tuša, ko lai saka.

Divi uzacu zīmuļi no Brow This Way sērijas.


Zīmuļi ir tonī 003 dark un 002 medium. Tumšais (dark) gan man ir drusku par tumšu, bet medium ir tieši laikā. Zīmulīši ir ļoti ērti, ja gribās iezīmēt platas uzacis, tie klājas gana viegli un arī labi pludinās, veidojot dabiskas līnijas, ne kontrastainas figūras. Zīmulīšiem finišs ir matēts, līdz ar to gala rezultāts ir pilnīgi dabisks un ļoti skaists. Ar šiem patiešām ir ļoti ērti darboties.

Wonder Wings acu laineris.


Wonder Wings laineris ir klasiski melnā tonī ar ļoti ērtu aplikatoru, kur var izvēlēties šķautni gan ļoti smalkai līnijai, gan plakni platākai līnijai. Vienu vārdu sakot - katrai gaumei. Zīmulis ir ļoti noturīgs un klājas ļoti labi. Universāls produkts visām gaumēm, ja vien patīk un padodas skaistas acu līnijas.

Visbeidzot - Stay Matte šķidrā lūpu krāsa.


Stay Matte šķidrā lūpu krāsa ir matēta, ļoti pigmentēta un perfekti noturīga lūpu krāsa, kas klājas teicami un ir pilnībā sedzoša. Manā gadījumā šī ir skaistajā tonī #820 hearbeat. Lūpu krāsai ir arī ērta aplikators. Šī ir ļoti forša lūpu krāsa, kas izskatās burvīgi un nesausina lūpas.

Te arī visi swatch.


No kreisās: lūpu krāsa; acu lainera divas līnijas (kuras izskatās brūnas, bet realitātē ir melnas), tad seko abi uzacu zīmuļi (medium un dark), pēc tiem konturēšanas zīmulis ar izgaismojošo un ēnojošo toni. Pēc tā seko konsīleris un visbeidzot tonālais krēms. Vajadzēja jau bildē pielikt klāt, bet slinkumiņš :D

Te arī make-up - izmantoti tikai Rimmel London produkti. Ēnas man no Rimmel na, tāpēc akcents uz lūpām :)




Bučas!

4 komentāri:

  1. Atbildes
    1. Vajadzētu būt Rimmel stendā. Nezinu gan vai visās ir - varbūt kādās mazākās Drogās var kaut kas no klāsta arī nebūt.

      Dzēst
    2. Paldies, nopirku, ļoti patīk! Sen jau meklēju labu bezkrāsainu kompakto pūderi :)

      Dzēst
    3. Super. Prieks, ka noder ieteikumi. Jo šis tiešām ir labs :)

      Dzēst

Ievadiet komentāru