26 marts, 2018

Annemarie Börlind šampūns un maska

Ir zīmoli, kas man patīk vairāk kā citi un pavisam neilgā laikā zīmols Annemarie Börlind ir sevi pierādījis ar lielisku dabisko kosmētiku, kas spēj pilnīgi mierīgi konkurēt ar daudziem populārajiem zīmoliem. Annemarie Börlind kosmētika šajā laikā ir kļuvusi par vienu no maniem mīļākajiem zīmoliem, jo tā ne vien labi izskatās, bet arī spēj nodrošināt efektīvas īpašības. Šodien kādu laiciņu testēti produkti, kas man ārkārtīgi patīk un kurus lietoju ļoti ekonomiski, lai pietikti maksimāli ilgam laikam :) - tie ir Annemarie Börlind apjoma šampūns  un matu maska.


Matu kopšanai no Annemarie Börlind man ir šampūns plāniem un smalkiem matiem, matu apjomam un intensīvi kopjošā matu maska.


Šampūns ir īpaši piemērots plāniem un smalkiem matiem. Tas izstrādāts, lai piešķirtu matiem apjomu un veselīgu mirdzumu, stiprinātu trauslus un plānus matus, un atjaunotu to elastību.
Vērtējot šampūnu, parasti novērtēju atsevišķus kritērijus - vai tas labi puto un izmazgā matus, vai tas nesaveļ matus pinkās un nerada kādu kairinošu blakusefektu. Jo, pateikt to, vai šampūns piešķirs kuplumu un mirdzumu ir ārkārtīgi grūti, ja pēc šampūna vēl tiek lietota maska (vai balzams/kondicionieris). Tādēļ pavisam godīgi teikšu, ka teju jebkurš šampūns ir labs, ja vien tas nerada kādu kairinājumu vai alerģisku reakciju - pārējais jau ir gaumes jautājums. Tāpēc pati sev es esmu izvirzījusi šos pāris kritērijus, kurus labam šampūnam ir jāizpilda. Un šis šampūns pavisam noteikti spēj izpildīt manus kritērijus, jotas puto lieliski un teicami attīra matus un galvas ādu, matus gana labi nogludina un nesaveļ pinkās (kas var būt raksturīgi dabiskajiem šampūniem) un galvas āda pēc mazgāšanas jūtās brīnišķīgi. Bonusā šis ir sertificēts kā dabīgā un organiskā kosmētika atbilstoši BDIH un NaTrue standartiem.
Līdz ar to šampūnu vērtēju, kā ļoti, ļoti labu.


Maska, salīdzinot ar šampūnu, ir krietni vieglāk novērtējams produkts, jo tā nodrošinās to, kā mati jutīsies pēc mazgāšanas. Un šo masku es varu novērtēt, kā lielisku, bet par visu mazliet vairāk.
Intensīvi atjaunojošā matu maska dziļi iekļūst matos un palīdz atjaunot bojātās vietas matu struktūrā. Maska teicami nogludina matus, padara tos mirdzošus un piešķir tiem patīkamu kritumu, tādu, kad mati ir smagnēji no veselīguma. Jo maska patiešām piepilda mata struktūru un nogludina īpaši pinkainos matu galus. Lietojot matu masku bija patīkams pārsteigums, jo matiem bija tāda sajūta, ka būtu pēc salona kosmētikas, ne mājās lietotas maskas. Bieži šāds efekts maskām nav novērots, bet šī ir viena no retajām maskām, kas patiešām sniedz pamanāmu efektu. Pie tam maska nesatur sulfātus, silikonu, PEG, un ir sertificēta kā dabīgā un organiskā kosmētika atbilstoši BDIH un NaTrue standartiem. Un tas pierāda tikai to, ka arī dabīgā kosmētika var būt lieliska.


Kārtējo reizi varu atzīt, ka Annemarie Börlind kosmētika ir brīnišķīga un katra iztērētā centa vērta.

Iegādāties Annemarie Börlind kosmētiku var Lavandas eko veikalos un viņu interneta veikalā.

Cenas:
Šampūns - 9,99 EUR | 200 ml
Maska - 12,30 EUR | 125 ml


Mūsmājās šodien tāds foršs pavasaris, tāpēc novēlu, lai pavasarīgi un skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru