05 marts, 2018

Glov cimdiņi kosmētikas noņemšanai

Kosmētikas noņēmēju drāniņu kolekciju papildinājuši divi jaunumi Glov zīmola cimdiņš kosmētikas noņemšanai un uzpirkstenis, kas paredzēts vairāk acu kosmētikas noņemšanai un ceļojumiem, jo ir mini izmērā.



Delate & Glove Glov Makeup Remover cimdiņi, kuri ir radīti no novatoriskas šķiedru tehnoloģijas, ir unikāls līdzeklis kosmētikas noņemšanai, kā arī ir ideāli piemēroti jebkāda tipa ādai. Cimdiņu jālieto ar ūdeni un tas jāmaina vismaz reizi 3 mēnešos. Sastāvā 80% poliesteris un 20% poliamīds. Inovatīvās šķiedras noņem visa veida kosmētiku, ieskaitot ūdensizturīgas tušas un lainerus. Visi Glov produkti ir dermatoloģiski pārbaudīti, hipoalerģiski un īpaši saudzīgi pret acīm. Aizsargā ādas dabisko lipīda slāni. Ērti un ātri- vienkārši samitriniet cimdiņu ar ūdeni un tas ir gatavs lietošanai!


Lūk, manā rīcībā ir divi cimdiņi, jau minēju - lielais cimdiņš kosmētikas noņemšanai no sejas, kakla un dekoltē (vai visa ķermeņa, kur nu kosmētika tiek lietota) un mazais "uzpirkstenis" ir gana mazs, lai to iemestu ceļojuma somiņā un saudzīgi noņemtu acu kosmētiku.


Cimdiņa lietošana ir pavisam ērta - to samitrina ar tīru ūdeni un maigām kustībām noņem kosmētiku, gluži tāpat, kā to dara ar vates plāksnītēm, MakeUp eraser drāniņu vai jebkuru citu kosmētikas noņemošo sūklīti vai drāniņu.
Kosmētikas noņemšana ir viegla, jo drāniņa ir izstrādāta tā, ka tā burtiski savāc visus netīrumus un āda pēc kosmētikas noņemšanas ir pilnīgi tīra. Tiesa gan pēc šādas kosmētikas noņemšanas man prasās pēc krēma, jo āda ir pat ļoti tīra.
Toties drāniņas kopšana ir viegla un ātra - cimdiņš vienkārši izmazgājams ar ziepēm.

Ja gribās ko mazāku par cimdiņu, ir pieejams pirksta lieluma "cimdiņš", jeb uzpirkstenis.


Tā funkcijas un īpašības ir tieši tādas pašas, atšķiras vien izmērs. Šis varētu būt ērti tām dāmām, kam āda ir teicamā stāvoklī un, kas lieto vien acu kosmētiku. Ar šo tušu, laineri un ēnas, kā arī uzacu zīmuli noņemsi bez problēmām, lielākam attīrāmajam laukumam būs pa mazu, jo tas paliek netīrs diezgan ātri, un ar tādu vairs nav ērti noņemt kosmētiku.

Šos mazos palīgus meklē Douglas veikalos.
Cenas:
Cimdiņam - 16,99 EUR
Uzpirkstenim - 3,99 EUR

Manuprāt, cenas ļoti pieklājīgas. Vai Tevi uzrunā šāds kosmētikas noņemšanas formāts?

Lai jauka diena!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru