21 marts, 2018

Eko kosmētika. Atrasts Drogās | NAOBAY

Tie, kas ir pamanījuši, esmu uzsākusi eko kosmētikas meklējumus arī piemājas veikalos Drogas. Un vai zini, viens kārtīgs dārgums ir atrasts veikalu plauktos - Spāņu eko kosmētikas zīmols Naobay. Kosmētika izmēģināta krietnu laiciņu, nu gatava gozēties blogā. Tāpēc šodien par to.


Lieliska kvalitāte un dizains, veselīgas sastāvdaļas un atbildīga attieksme pret vidi - tās ir sejas kopšanas zīmola Naobay galvenās iezīmes. Visi Naobay produkti sejas kopšanai 98-99% sastāv no dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, tādēļ tie ir īpaši draudzīgi un droši ādai un videi. Kā jau minēju, Naobay kosmētika ir ražota Spānijā, tā ieguvusi ECOCERT sertifikātu un reģistrējusi savu iepakojuma dizainu. Un ir skaidrs kāpēc, jo iepakojums ir tik piemīlīgs, kur koka detaļas papildina askētisko iepakojumus, kuri, starp citu, ir pārstrādājami. Naobay ir vairākas kosmētikas līnijas: Hydraplus līnija, kurai piemīt intensīvi mitrinoša iedarbība, kas palīdz atjaunot ādas elastību. Equilibria produkti satur kliņģerīšu un alvejas ekstraktus, kas palīdz ādai atjaunoties un atgūt dabisko līdzsvaru, kā arī lieliski atsvaidzina un mitrina ādu, padarot to maigu.
Mattifying produktu kolekcija ir domāta problemātiskai ādai, un padara ādu matētu, tīru un mitrinātu.
Oxygenating līnijā ir produkti, kas ir īpaši bagātināti ar skābekli, mitrinot, aizsargājot un mīkstinot ādu.
Savukārt vīriešiem Naobay izstrādāja īpašu produktu kolekciju - All in One, kas apvieno sevī lieliskas kvalitātes produktus tieši stiprajam dzimumam.

Un manā rīcībā ir trīs produkti no Hydraplus, Oxygenating un mattifying sērijām. Pa vienam no katras, lai kaut nedaudz iepazītos ar produktu plašo klāstu.


Vairāk nevilkšu garumā un sākšu ar atjaunojošo sejas tīrīšanas līdzekli, jeb putojošo attīrošo līdzekli no mattifying sērijas.


Attīrošais gēls ir iepakots ļoti ērtā iepakojumā ar pumpīti, kas atvieglo tā dozēšanu. Gēls ir ļoti patīkamas konsistences - biezs, saputojot veido biezas un maigas putas, tas labi noskalojas. Lai gan līdzeklis viegli matē ādu, tas to nesausina un nesavelk. Lietošana ir ļoti patīkama, āda ir tīra un maiga. Attīrošais gēls bagātināts ar organisku ekstraktu maisījumu, kas  ietver citronu un piparmētras ekstraktus, kā arī daudz citu dabisku un vērtīgu sastāvdaļu, kas atjauno ādu un uzlabo tās struktūru.
Līdzeklis ir paredzēts ādas attīrīšanai no netīrumiem un vides piesārņojuma, kā arī kosmētikas noņemšanai. Patīkami, ka līdzeklis ir piemērots arī jūtīgai sejas ādai - ir īpaša atzīme, ka piemērots ādai ap acīm, lūpām, kā arī kakla un dekoltē ādas attīrīšanai. Tas ir gana maigs, lai to varētu lietot divreiz dienā - rītos un vakaros.
Šis ir viens ļoti maigs un patīkams ādas attīrīšanas līdzeklis, ja gribās izmantot tieši putojošo līdzekli.

Turpināšu ar hydraplus sērijas dziļi mitrinošo krēmu.


Hydraplus krēms ir papildināts ar salvjas ekstraktu, šim ekstraktam piemīt īpašas ūdeni aizturošas īpašības, kas ļauj šim krēmam dziļi mitrināt ādu. Bez salvijas sastāvā atrodami arī tādas sastāvdaļas kā organiskā alteja, olīveļļa un kumelītes. Arī šīs sastāvdaļas izceļas ar savām mitrinošajām un aizsargājošajām īpašībām. Savukārt sastāvā esošā granātābolu eļļa ne vien mitrina, bet arī dziļi baro ādu.
Lai gan krēms ir no hydraplus sērijas, kas intensīvi mitrina ādu, tas ir diezgan bagātīgs, līdz ar ko tiek nodrošināta arī ādas barošana. Tomēr krēms uzsūcas gana ātri un neatstāj ādu lipīgu vai taukainu, gluži pretēji - ļoti gludu, maigu un zīdainu ādu.

Visbeidzot, manā rīcībā arī ir viens no populārākajiem Naobay krēmiem - oxygenating sērijas ar skābekli bagātināts mitrinošais krēms.


Šis ir Naobay universālais krēms, kas, pirmkārt, piemērots visiem ādas tipiem un, otrkārt, tas arī nodrošina ādas pamata vajadzības: intensīvu mitrināšanu, ādas mīkstināšanu un aizsargāšanu. Krēma sastāvā ir ne vien alveja un organiskas izcelsmes augu ekstrakti, bet arī dažādas eļļas (piemēram, sezama un saldo mandeļu eļļas), kas mitrina, baro un līdzsvaro ādu. Krēms lieliski kalpos ne vien ikdienā mitrinot un pabarojot ādu, bet arī kā kosmētikas bāze, jo tas teicami uzsūcas, līdzsvaro un nogludina ādu un perfekti sagatavo pirms kosmētika uzklāšanas. Pie tam krēmam piemīt arī viegls citrusu aromāts, kas lieliski uzmundrina maņas.

Naobay ir brīnišķīga kosmētika un šos dārgumus var atrast atsevišķos veikalos Drogas. Kuros?
Lasi zem zvaigznītes raksta beigās.

Un arī cenas ir fantastiskas:
Attīrošais gēls - 6,99 EUR
Hydraplius krēms - 8,99 EUR
Oxygenating krēms - 16,99 EUR


Lai skaisti!



* Naobay var iegādāties:
Rīgā, A.Saharova ielā 21a;
Rīgā, Audēju ielā 16;
Rīgā, Brīvības gatvē 372;
Rīgā, Brīvības ielā 58;
Rīgā, Kaļķu ielā 5;
Rīgā, K.Barona ielā 4;
Rīgā, Krasta ielā 46;
Rīgā, Lielirbes ielā 29;
Rīgā, Rencēnu ielā 1a;
Rīgā, Stacijas laukumā 2;
Daugavpilī, Rīgas ielā 9;
Liepājā, Lielajā ielā 12;
Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 141a.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru