20 jūlijs, 2018

Mans vasaras aromāts - Halloween Magic

Halloween aromātu kolekciju ir papildinājis jaunums - noslēpumainais Halloween Magic EDT, kas ir iekarojis manu sirdi un savaldzinājis manu vasaru.


Halloween Magic tualetes ūdens runā par tiem mirkļiem, kurus vieno maģija un sapņi. Halloween Magic EDT ir ziedu un augļu apvienojums vienā aromātā, kas simbolizē sievišķību, romantismu un patiesi saldus mirkļus.


Aromāta kompozīciju veido ziedi, augļi, citrusi, vaniļa, kur augšējās notis veido sulīgie augļi - mandarīns, avene un bumbiera saldējums, savukārt sirds notis izceļ izteikti vasarīgie ziedi - rozā peonija, frēzija un jasmīns un pamata notis veido pačūlija, vaniļa un tonka pupiņu aromāta nianses.

Halloween Magic tualetes ūdens aromāts ir izteikti sievišķīgs - saldo ziedu un vasarīgo augļu apvienojums. Aromātā cauri jūtams izteiksmīgs jasmīns, saldā vaniļa un pārējās notis veido krāšņu un sulīgi vasarīgu kompozīciju. Aromāts ir ļoti piemērots vasarai, jo tas ir dzirkstošs un pacilājošs. Kompozīcija ir brīnišķīga - ka jau minēju, tā nozagusi manu sirdi un dominē manā vasarā :)

Halloween Magic nopērkams veikalos Douglas - tā cena 49.99 EUR.

Lai skaisti!

2 komentāri:

Ievadiet komentāru