18 jūlijs, 2018

Nivea vasaras jaunumi

Sen nebija sanācijas saskarties ar Nivea zīmolu, līdz brīdim, kad Drogas veikalā pamanīju, ka Nivea ir interesanti jaunumi - tiek piedāvātās dušas putas un ķermeņa krēms putu veidā. šie jaunumi mani uzrunāja un tiešām ir ļoti iepatikušies. Bet lai uzzinātu vairāk - lasi tālāk.



Nu jau zīmola klāsts ir milzīgs, šis tas no kosmētikas klāsta ir pavisam pievilcīgs. Iepriekš daudz esmu iegādājusies un lietojusi Nivea dušas produktus, jo to cena un kvalitāte ir pieklājīga, tāpēc cerēju, ka arī šie jaunumi mani iepriecinās. Un esmu trāpījusi desmitniekā.

Mazliet vairāk pastāstīšu par produktiem un sākšu ar dušas putām.


Varbūt kāds vēl atceras, ar kādu sajūsmu stāstīju par Treets Traditions dušas putām, un jūs nevarat iedomāties cik es biju priecīga, ka ir uzradies kaut kas līdzīgs un pie tam divas reizes lētāk. Dušas putām princips ir tāds pats kā dušas želejai - tikai formāts citādāks - gluži kā skūšanās putām. Arī iepakojums ir līdzīgs kā skūšanās putām - metāla flakoniņš zem spiediena.
Bet savādāk dušas putas ir ļoti maigas un labi putojošas. Tās labi attīra ādu un nesavelk to. Un man tās vislabāk noderēja ceļojumā, kur nebiju paņēmusi līdzi dušas cimdiņu - nebija jāsatraucas par to, kā saputot dušas želeju - viss kārtībā - putas jau gatavas. Atliek tik ieziest ādu un pēc tam to rūpīgi noskalot. Tāpat dušas putas lieliski noder sporta somā, attiecīgi var neņemt sūklīti vai dušas cimdu - jo putas ir gana apjomīgas un adu tāpat labi attīra.
Dušas putas pieejamas divos gaisīgos un vasarīgos aromātos - ar citrona un moringas aromātu un ar rabarbera un aveņu smaržu.

Un vēl mazliet pieķeršos Nivea ķermeņa putām ar savvaļas aveņu un baltās tējas aromātu.


Sākotnēji likās ļoti interesants formāts - putas ķermeņa mitrināšanai - bet godīgi sakot nav jau lielas atšķirības kā lietot ķermeņa krēmu vai šādas putas - tikai tik daudz, cik tās ir maigas un gaisīgas paņemot rokās. Ieziežot uz ādas, putas pārvēršas krēmveida konsistencē un vēl pēc neilga mirklīša uzsūcas pilnībā, neatstājot praktiski nekādas pēdas - vien mitrinātu un zīdainu ādu. Es pat īsti nezinu, ko gaidīju no šāda formāta, bet zinu vienu - kā mitrinošs produkts vasarai tās ir ļoti labas. Bez neierastā putu formāta - varu uzslavēt iepakojumu, kas ir metāla flakoniņš zem spiediena un tas lietojams 360 grādos. Putas ir ļoti ekonomiskas un noteikti pietiks krietni ilgam laikam.

Tādi neierasti jaunumi.

Nivea kosmētiku var iegādāties veikalos Drogas.
Cenas:
Dušas putas - 3,59 EUR (šobrīd ir atlaides un cena ir 2,51 EUR). Tās var iegādāties šeit un šeit.
Mitrinošās ķermeņa putas - 6,59 EUR (ar atlaidi 4,61 EUR). Tās atrodamas šeit.

Lai skaisti!


4 komentāri:

  1. Paldies par info. Dušas variants ir mēģināts - būtībā piekrītu, ka labs ceļojumu un zāles variants, lai var iztikt bez sūkļa. Mājās, kad tiek lietota švamme, kaut kā šie divi, vismaz manās rokās nesadraudzējās (vajadzēja baigo kalnu putu izpūst, lai būtu tas foršais "slīdošais moments" švammei, kā es to saucu).

    Bet krēmu noteikti pamēģināšu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā ir - lietojot kopā ar dušas sūklīti prasās baigais kalns ar putām, bet man par pārsteigumu tās lietojas jau krietnu laiciņu. Likās, ka beigsies pāris dienu laikā.

      Dzēst
  2. Izmeginaju,daudz jaispiez,neekonomisks,labak tad skidras lietoju

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ekonomiskāk noteikti ir iegādāties lielo iepakojumu dušas želeju. Šis jau vairāk tāds interesantais produkts. Un kā jau minēju rakstā - ļoti ērti līdzņemšanai (uz sporta zāli vai ceļojumā).

      Dzēst

Ievadiet komentāru