23 jūlijs, 2018

Urtekram šampūns un leave-in kondicionieris

Šis duets pie manis jau ir krietnu laiku. Kā beidzās Urtekram kumelīšu šampūns, vietā vajadzēja kaut ko jaunu, un izvēle krita par labu Rasul šampūnam matu apjomam, komplektam klāt paņēmu izsmidzināmo alvejas kondicionieri. Tāds lielisks duets sanāca.


Vispār Urtekram ir lielisks eko kosmētikas zīmols - visai kosmētikai ir EcoCert sertifikāts un cenas ir nepieklājīgi zemas. Principā, kopš atklāju šo zīmolu, ikdienas higiēnā arvien biežāk ienāk tieši šī kosmētika.
Tāpēc nevilkšu garumā un drusciņ pastāstīšu par pašiem produktiem un kāpēc tie man tik ļoti patīk.


Urtekram Rasul šampūns matu apjomam ir īstais matu kopšanas līdzeklis blāviem, plāniem un nedzīviem matiem. Iedarbīgie Rasul māli, apvienojumā ar alveju, glicerīnu, piparmētru ekstraktu un krūzmētru eļļu, padara matus mirdzošus un piešķir tiem svaigu smaržu.
Teiksim tā - te viss jau ir pateikts. Esmu neskaitāmas reizes atkārtojusies, ka šampūnu vienu pašu novērtēt ir ārkārtīgi grūti - tāpēc, priekš sevis, man ir pāris kritēriji, kas nosaka vai šampūns ir labs vai ne pārāk. Galvenais ir, lai šampūns labi saputojas, nesapinkā matus, neizraisa kādu nevēlamu ādas reakciju un patīkami smaržo. Un šis šampūns, ar uzviju izpilda visus manus kritērijus. Man patīk, kā tas puto, kā tas smaržo, kā attīra matus un, pats galvenais, tas neuztaisa vienu lielu pinku uz galvas. Un visam bonusā - tā sastāvs ir dievīgs.

Ierastā kondicioniera vietā šoreiz esmu izvēlējusies izsmidzināmo, neizskalojamo kondicionieri.


Izsmidzināmais kondicionieris stiprina matus, aizsargā no karstuma nelabvēlīgās ietekmes, palīdz uzturēt intensīvu matu krāsu krāsotiem matiem, kā arī atšķetina tos. Urtekram izsmidzināms alvejas kondicionieris visiem matu tipiem ar alveju, kukurūzas cieti un biešu ekstraktu stiprina matus. Alvejas lapu ekstrakts lieliski kondicionē un piešķir matiem dabīgu mirdzumu, kā arī atšķetina matus visā to garumā.
Bez tam varu piebilst, ka izsmidzināmais kondicionieris arī pietiekami labi nogludina matu struktūru, tomēr ar to vien nepietiek, tāpēc pēc šampūna maniem matiem prasās pēc ierastā kondicioniera.
Tomēr varu paslavēt šo izsmidzināmo kondicionieri, jo tam ir ļoti patīkama smarža un tekstūra, tas viegli nogludina matu struktūru un palīdz atšķetināt matus ķemmējot.

Esmu iepazinusi tik dažādus Urtekram produktus un atskārtusi, ka ikdienā arvien pie tiem atgriežos - šobrīd bez matu košanas produktiem aktuāla ir gan zobu pasta, gan šķidrās ziepes, gan arī lūpu balzāms un pats aktuālākais - alvejas želeja. Bet esmu jau sarūpējusi veselu čupu ar jaunumiem un nevaru vien sagaidīt, kad varēšu tos izmēģināt.

Urtekram kosmētika nopērkama Biotēkas veikaliņos un internetā bio.lv.

Cenas:
Šampūns - 6,30 EUR | 250 ml
Leave-in kondicionieris - 6,70 EUR | 250 ml


Lai skaisti!




2 komentāri:

  1. Paldies par ieteikumu! Ilgi meklēju neskalojamo kondicionieri un šis vae izsmidzināms! Super variants!

    AtbildētDzēst
  2. Man arī ļoti patīk Uterkarm matu kopšanas produkti, jo sevišķi šampūns bez smaržvielām, kā arī bērnu mazgāšanās līdzeklis :)

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru