24 augusts, 2018

Algotherm kosmētika sejas kopšanai

Ar Algotherm kosmētiku iepazinos pirms gada, kad iekāpu nākamajā desmitā un neviļus sāku vairāk piedomāt pie tās kosmētikas, ko izvēlos un lietoju ikdienā. Tā no nācu līdz Algotherm - zīmolam, kas pasaulē ir pārbaudīts, ļoti iecienīts un iedarbīgs.
Pa gadu manas domas nav mainījušās un, vieniem produktiem beidzoties, atkal plauktiņos ērti iekārtojusies šī jūras augu ekstraktiem bagātā kosmētika.


Šoreiz no Algotherm manās rokās ir aizsargājošs serums sejai, resursu emulsija sejai un serums acu zonai. Gandrīz viss, kas nepieciešams ikdienas ādas kopšanai.


Aizsargājošs serums intensīvām rūpēm par jūtīgu ādu.


Uzreiz gribu teikt, ka lai gan serums ir īpaši izstrādāts tāds, kas paredzēts jūtīgai ādai, Algotherm kosmētika ir pielāgota tā, ka to droši var lietot jebkurā dzīves posmā un jebkurš ādas tips.
Serums ir paredzēts ādas iekaisuma samazināšanai un ādas aizsardzības sistēmu uzlabošanai. Āda tiek remdēta un ir mazāk ievainojama, samazinās ādas jūtība un ādas tonis kļūst vienmērīgs.
Savu ādu nevaru raksturot kā jūtīgu, līdz ar to varbūt nevaru izbaudīt pilnībā seruma īpašības, taču varu teikt tikai vienu - serums ir fantastiski mitrinošs, tas teicami nomierina arī sakairinātu ādu (piemēram pēc sauļošanās vai atrašanās vējā) un pāris nedēļu laikā jau var pamanīt, ka izlīdzinās sejas tonis un nogludinās ādas struktūra.
Serums ir ārkārtīgi viegls un pietiek ar dažām pilītēm, lai pilnībā nosegtu visu sejas un dekoltē ādu.


Vēl varu paslavēt seruma iepakojumu, jo tas ir fasēts elegantā stikla pudelītē ar pipeti, ko ir ļoti ērti izmantot un skaisti izskatās vannas istabas plauktiņos.
Vienīgais mīnuss - serums šobrīd ir pieejams tikai speciālistiem salonu lietošanai, bet runā, ka drīzumā tas varētu būt arī aptiekās.

Resursu emulsija perfektai ādas mitrināšanai.


Visus Algotherm produktus lietoju secīgi, jo tā varu pilnībā izbaudīt zīmola kosmētikas īpašības un novērtēt vai tiešām ir solītais jūras augu spēks. Un, jā, ir!
Pateicoties emulsijas lieliskajam sastāvam un gēlveida konsistencei āda tiek mitrināta un tiek veicinātas pašas ādas dabiskās mitrināšanas spējas. Āda kļūst svaigāka un jauneklīgāka, izzūd ādas sausuma radītās krunciņas un velkošā sajūta. Atjaunojas ādas mitruma līdzsvars.
Lai gan šis produkts ir nosaukts par emulsiju - es teikšu, ka tas ir gēlveida sejas krēms, kas perfekti mitrina ādu visas dienas garumā. Emulsija ir piemērota arī dažādām sezonām, jo vasarā tā būs liels palīgs pēc saules peldēm, kad gribās nomierināt ādu un atjaunot tās mitrumu, savukārt ziemā tā palīdzēs cīnīties ar apkures radītajām sekām un ādas sausumu, kas daudziem pastiprinās tieši aukstajā gada daļā. Emulsijas vieglā konsistence ir teicami piemērota visiem ādas tipiem, jo tā nevainojami uzsūcas un neatstāj taukainais vai lipīgas pēdas uz ādas. Varu atzīmēt, ka emulsija ir unisex produkts, kas piemērots kā sievietēm, tā vīriešiem, jo tai nav izteiktas smaržas un ir ļoti lakonisks iepakojums, ko vīrietim nebūs kauns paņemt rokās.

Visbeidzot pastāstīšu arī par liftinga serumu acu zonai.


Serums ātri iesūcas ādā un, pateicoties zeltainam perlamutra mirdzumam, tas izgaismo ādu un rada tūlītēju izlīdzinošu efektu. Ilgtermiņā āda kļūst stingrāka, tvirtāka un maigāka.
Acu serums ir lielisks palīgs tūlītējam starojošam izskatam, jo seruma sastāvā ir sīkas izgaismojošas daļiņas, kas, uzklātas uz ādas rada vieglu un dabisku mirdzumu. Tādēļ serums vairāk piemērots tieši dienas cēlienam. Toties bez tūlītējā mirdzuma efekta, serumam ir arī fantastisks sastāvs ar jūras augu ekstraktiem, kas ilgtermiņā dziļi mitrina ādu, to izlīdzina, atjauno ādas struktūru un veicina šūnu aizsardzības procesus.


Arī acu serums, tā pat kā sejas serums, ir iepakots skaistā stikla pudelītē ar pipetīti un veido lielisku duetu manos plauktiņos.
Acu serums ir lielisks palīgs starojošam izskatam jau agrā rīta stundā, kad šķiet vēl varētu pagulēt pāris stundiņas. Vienmēr ļoti novērtēju acu produktus, kas ir viegli un mitrinoši, jo tad nav jāuztraucas, ja vēlas uzklāt arī dekoratīvo kosmētiku. Arī šis serums ir tāds - viegls, mitrinos un izgaismojošs. Pat dienās bez make-up izskatos lieliski.
Lai gan serumam ir tikai 15 ml tas šķiet bezgalīgs, jo tam pietiek ar pilīti lai iegūtu vēlamo efektu, mēneša laikā pudelītē neesmu novērojusi tik pat kā nekādas tilpuma izmaiņas. Tas nozīmē, ka man pietiks ļoti ilgam laikam.


Lai gan Algotherm kosmētiku neesmu lietojusi ļoti daudz, tomēr zīmols man šķiet pievilcīgs un noteikti izmēģināšu vēl kaut ko. Esmu pārliecinājusies, ka kosmētika tiešām attaisno savu cenu.

Algotherm produkciju var iegādāties lielākajās aptiekās un u/v Stockmann.
Cenas:
Emulsija ~28 EUR (veikalā medicinaspreces.lv ir 28,30 EUR, kas ir viens no lētākajiem)
Acu serums ~28 EUR (iepriekš minētajā veikalā ir 27 EUR)
Sejas serums - kā jau minēju - aptiekās un Stockmann pagaidām nav pieejams, tas šobrīd pieejams tikai kosmetologiem

Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru