01 augusts, 2018

Institut Esthederm celulārais koncentrāts

Jau ilgāku laiku lietoju vienu no Institut Esthederm populārākajiem produktiem - celulāro koncentrātu. Tas ir fantastisks un neiedomājami efektīvs serums stresam pakļautas ādas kopšanai. Un kurš gan mūsdienās nav pakļauts nemitīgam stresam?



Celulārais koncentrāts iedarbojas dziļi uz ādas šūnām un atjauno to enerģētisko līdzsvaru. Šūnu pamatfunkciju pārprogrammēšana apvienojumā ar iedarbīgām aktīvajām sastāvdaļām palīdz novērst ādas galvenās problēmas: atūdeņošanos, pastiprinātu tauku dziedzeru sekrēciju, pastiprināta jutību un kairināmību, ar novecošanos saistītās izmaiņas balstaudos.


Lietojot šo serumu āda ir mitrināta, nomierināta, perfekti līdzsvarota, āda atgūst nevainojamu kvalitāti un sejas toni. Āda ir veselīga, spēcināta, mirdzoša un skaista. Tā dabīgā veidā spēj efektīvāk pretoties ikdienas agresīvajiem faktoriem un saglabāt jaunību.


Serums ir patiešām fantastisks - pirmkārt tas ir ļoti mitrinošs, kas ir pamata prasība manai ādai vasaras periodā. Bez tam tas līdzsvaro ādas funkcijas, kas nozīmē, ka ne vien mitrina, nomierina un atjauno ādu, bet arī regulē sebuma izdalīšanos un taukaino spīdumu. Tāpēc uz paciņas arī atradīsi nosaukumu - fundamentālais serums, jo tas ir tik universāls produkts, ka teju vai neticas, ka tas vispār kaut ko spēj.
Bet spēj.
Serums lieliski nomierina sakairinātu ādu - īpaši tad, ja esmu pabijusi drusku pa ilgu saulītē. Tāpat serums teicami mitrina ādu, palīdzot tai atgūt zaudēto mitrumu. Ilgstoši lietojot esmu pamanījusi, ka ir normalizējusies T-zonas taukošanās un mazinājies negantais spīdums. Tāpat serums cīnās ar novecošanās pirmajām pazīmēm, un palīdz mazināt mīmikas krunciņas, gan mitrinot ādu, gan arī padarot to tvirtāku.

Ne pa velti serums ir iekarojis tādu popularitāti - pirmkārt tas der jebkuram ādas tipam, un tam ir arī gana plaša iedarbība, kas tiešām arī strādā. Lielisks serums un lielisks mans atklājums.

Institut Esthederm kosmētiku var iegādāties zīmola skaistumkopšanas salonā Berga Bazarā, U/V Stockmann un lielākajās Latvijas aptiekās.

Lai skaisti!

 
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru