27 augusts, 2018

Dove jaunumi krāsotiem matiem

Dove zīmols man asociējas ar lieliskiem dušas produktiem - ziepes, dušas želejas, jaunās dušas putas. Taču matu kopšanai biežāk izvēlos citus zīmolus. Taču reiz pamēģināju Dove šampūnu un kondicionieri - un wow. Tūlītējs efekts garantēts.
Tāpēc šovasar esmu pamēģinājusi Dove jaunumus no Dove Advanced Hair sērijas Colour Care Vibrancy šampūnu un kondicionieri krāsotiem matiem un, jā, man patika.




Papildinājums Dove Advanced Hair sērijas matu kopšanas līdzekļiem – Colour Care Vibrancy produktu līnija. Produkti baro un aizsargā krāsotus matus no bojājumiem un paildzina krāsas noturību, pasargājot no ārējiem faktori kā UV stari, ūdens un karstums. Colour Care Vibrancy līnijas produkti ir papildināti ar krāsu revitalizācijas un kolagēnu (Colour Revitaliser & Collagen) saturošu tehnoloģiju. Jaunā formula palīdz saglabāt matu krāsu, tāpēc tie ilgāku laiku būs dzīvīgi un gaismā izgaismoti. Formula maigi attīra un dziļi baro matus, lai pastiprinātu un atjaunotu to spilgtumu.

Lai gan mani mati nav krāsoti - vasarā mēdzu izvēlēties kopjošos produktus krāsotiem matiem, jo tiem ir UV aizsardzība, tie ir ļoti maigi un tie intensīvi kopj matus. Tā arī šoreiz, friziera iedrošināta izvēlējos tieši krāsotiem matiem paredzētu kopjošo kosmētiku. Par to arī pastāstīšu.

Dove Advanced Hair sērijas Colour Care Vibrancy šampūns krāsotiem matiem.


Dove jaunais šampūns ir paredzēts maigai matu un galvas ādas attīrīšanai un dziļai matu barošanai, lai atjaunotu to spilgtumu.
Šampūns sola saglabāt matu krāsas spilgtumu līdz pat 10 nedēļām. Šo, diemžēl es nevaru pārbaudīt, jo matus kādu laiku neesmu krāsojusi, bet varu teikt, ka šampūns ir lielisks arī nekrāsotu matu ikdienas kopšanai.
Šampūns ļoti maigi attīra galvas ādu un matus, tos nogludinot un pabarojot. Pēc mazgāšanas mati ir mīksti un vijīgi un viegli ķemmējami. Tam, protams, palīdz arī kondicionieris, par ko arī būs tālāk.


Dove Advanced Hair sērijas Colour Care Vibrancy kondicionieris krāsotiem matiem.


Papildus šampūnam pamatā izvēlos tās pašas līnijas kondicionieri, arī šajā gadījumā, esmu izvēlējusies Dove Advanced Hair sērijas Colour Care Vibrancy kondicionieri krāsotiem matiem, jo uzskatu ka tikai tā var vislabāk novērtēt matu kopšanas produktu iedarbību.
Kondicionieris ir paredzēts krāsotu matu aizsargāšanai un matu krāsas spilgtuma uzlabošanai. Mati tiek dziļi baroti, tie kļūst mīksti un spīdīgi.
Arī nekrāsotiem matiem kondicionieris ir lielisks palīgs matu atveseļošanai. Pēc kondicioniera mati paliek ļoti mīksti, maigi un spīdīgi. Par to arī pārliecinājos BENU aptiekas matu pārbaudē, kur speciāliste norādīja, ka aparātos redzams, ka matu struktūra ir ļoti laba un mati ir spīdīgi. Vēl rādīja man aparātā bildi, kur var redzēt ka mats ir gluds un spīdīgs.
Tāpat arī kondicionieris atvieglo matu ķemmēšanu, jo nogludina matu struktūru un palīdz tos vieglāk atšķetināt.

Varu teikt, ka šie matu kopšanas produkti būs laba izvēle, varbūt nav teicams sastāvs, bet noteikti ir solītais rezultāts.

Dove matu kopšanas produktus var iegādāties veikalos Drogas.
Cenas:
Šampūns: 6,19 € (šobrīd ir 40% atlaide un tam cena ir 3,71 €)
Kondicionieris: 6,19 € (arī tam šobrīd ir 40% atlaide un cena ir 3,71 €)

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru