29 augusts, 2018

Annemarie Börlind dekoratīvās kosmētikas papildinājumi

Savam Annemarie Börlind dekoratīvās kosmētikas klāstam esmu pievienojusi pāris papildinājumus, izvēloties jaunu tušu un lūpu spīdumu.


Iepriekš esmu stāstījusi par vislabāko skropstu tušu, kādu esmu mēģinājusi un tā joprojām ir Annemarie Börlind Long Lasting Volume tuša, jo tā ir perfekta un birstīte ir mans ideāls. Bet tuša ir kādu laiku lietota un šķiet, ka tūliņ, tūliņ beigsies, bet arī gribējās jaunu tušu, tāpēc ilgi domāju kuru ņemt, un izlēmu par labu Precision & Care tušai. Par to, kāda tā ir - lasi tālāk.


Perfekta skropstu tuša, kas apkļauj katru skropstu ar kopjošu kārtiņu un piešķir tai skaistu izskatu. Krēmīgā konsistence padara klājumu vienmērīgu un dabisku. Sastāvā esošās eļļas un vaski padara skropstas zīdainas un elastīgas.
Rīcineļļa – stiprina skropstas;
Hohobas eļļa – ātri iesūcās skropstās, padarot tās mīkstas un elastīgas;.
Bišu vasks – palīdz tušai vienmērīgi uzklāties;
Akācijas koka sveķi – veido uz skropstām dabīgu plēvīti, kas piešķir apjomu un izceļ pigmentu;
Kamēlijas eļļa un bambusa ekstrakts – stiprina skropstas, padarot tās elastīgākas;
Alveja – intensīvi mitrina, nomierina un balansē.

Oftalmoloģiski testēta un piemērota kontaktlēcu lietotājiem. Piemērota jutīgām acīm. Eco Control sertifikāts.

Bet gribu papildināt ražotāja norādījumus, mazliet detalizētāk pastāstot par pašu. Gribu sākt ar to, ka tušai ir silikona birstīte ar ļoti smalkiem un samērā īsiem sariņiem, kas ļoti labi noklāj skropstas ar tušu. Klājums ir perfekts - atdalītas skropstas, un skaistas no pašām saknītēm līdz galiem, noklātas ir pat pašas smalkākās un īsākās skropstiņas. Tušas konsistence ir ideāla - tā ir krēmīga un mitra, bet ne ķepīga vai slapja. Tušas noturība ir pieklājīga - ja acis īpaši neaiztiek, tā neizsmērējas, taču noņemšana ir viegla - principā derēs jebkurš kosmētikas noņēmējs. Un tušas sastāvs ir lielākais prieks - skropstas tiek ne vien nokrāsotas, bet arī koptas.
Šī ir superīga tuša par ļoti foršu cenu, bet Annemarie Börlind Long Lasting Volume tuša joprojām ir mans absolūtais favorīts, jo tai man birstīte patīk labāk :D

Un otrs papildinājums ir Annemarie Borlind Makeup lūpu spīdums tonī Ruby.


Šis kopjošais lūpu spīdums piešķir lūpām spīdumu un padara tās pilnīgākas. Sastāvā esošais vitamīns E pasargā lūpas no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes.
Lūpu spīdums ir patīkamas konsistences, tas ir krēmīgs ar glancētu finišu, bet nav lipīgs vai eļļains. Klasiski ir stāsts par lūpu spīdumā saķepušajiem matiem, bet ar šo spīdumu man tā nav gadījies. Protams, tā nav lūpu krāsa, līdz ar to lūpu spīduma kārtiņa nav tik noturīga - jārēķinās, ka tā apēdīsies vai nospiedīsies uz visa, kam pieskarsies ar lūpām.
Toties, izvairoties no lielas ēšanas vai dzeršanas, noturība ir pieklājīga - pāris stundas lūpu spīdums būs kā tikko uzklāts, pie tam tas neizplūst lūpu rieviņās. Ilgstošākai nēsāšanai, protams, prasīsies pēc toņa atjaunošanas uz lūpām.
Vēl varu atzīmēt, ka lūpu spīdums ir ļoti patīkams, tas nesausina lūpas un nekairina tās. Manas lūpas ir diezgan cimperlīgas un ir lūpu produkti, kas mēdz sausināt lūpas un veicināt to lobīšanos, pat vasaras laikā. Bet pēdējā laikā mana izvēle ir bijusi diezgan veiksmīga.
Esmu izvēlējusies toni Ruby, kas ir tumši sarkani violets - tāds sulīgs plūmju tonis

Nekas nav mainījies un Annemarie Börlind dekoratīvo kosmētiku var iegādāties tikai Lavandas eko veikalos.
Cenas:
Tuša - 13,90 EUR
Lūpu spīdums - 13,50 EUR

Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru