08 augusts, 2018

Bioderma Node šampūns

Zīmols Bioderma man asociējas ar patiesi labu sejas un ķermeņa kopšanas kosmētiku. Bet vai Tu zināji, ka Bioderma zīmolam ir arī pāris matu kopšanas līdzekļi? Ilgi šaubījos vai Bioderma Node šampūns būs man piemērots - pat dabūju vairākus paraudziņus, lai pārliecinātos vai ir vērts ņemt lielo iepakojumu un jā - ir vērts.


Bioderma Node Non-Detergent ikdienas šampūns visiem matu tipiem, maigi un saudzīgi izmazgā matus, saglabājot un atjaunojot to dabisko apvalku un struktūru. Tas veidots, balstoties uz nedeterģences principu - nesatur agresīvus surfaktantus un mazgājošās virsmaktīvās vielās, kas bojā matu struktūru. Šampūna apvalku veidojošās un struktūru pārveidojošās īpašības nostiprina matu saknes, padarot matus vieglāk ieveidojamus un vēl kuplākus. Lietots regulāri, Nodé Fluid šampūns novērš matu bojājumus, mati kļūst veselīgi, mīksti un vijīgi.


Pirmais, ko uzreiz var pamanīt, lietojot šampūnu, ir tā īpatnējā tekstūra - tas ir ļoti šķidrs, gandrīz kā ūdens, bet iepakojuma dozators ir piemērots šai konsistencei, līdz ar ko lietošana ir ļoti viegla un gana ekonomiska.
Šampūns ir īpaši veidots tā, lai tas būtu piemērots biežai lietošanai, līdz ar to tas ļoti saudzīgi un maigi attīra matus. Tam sastāvā nav agresīvas virsmas aktīvās vielas, bet nekairinošas un lipīdus nenoņemošas mazgāšanas sastāvdaļas, tādēļ šampūns efektīvi likvidē netīrumus un novērš ātru matu taukošanos.
Šampūns puto maigi, sīkām putām un neveido pamatīgu putu kalnu uz galvas, taču ar netīrumiem tiek galā labi un mati pēc mazgāšanas ir tīri un patīkami. Tomēr šampūnu ir jālieto divreiz, lai mati tiktu rūpīgi un kārtīgi izmazgāti.
Pārējais viss kā jau labam šampūnam pieklājas - matus nesapiņķerē, viegli nogludina, padara mīkstus un vijīgus. Taču mani mati bez kondicioniera neiztiek, tādēļ pēc šampūna izvēlos atbilstošu kondicionieri.

Bioderma kosmētiku var nopirkt teju visās aptiekās.
Šampūnam šobrīd ļoti laba cena ir internetaptiekā - 400ml 13,64 EUR (parasti 17,05 EUR).


Lai skaisti!

4 komentāri:

  1. Māsai ir ļoti spēcīgs dermatīts, alerģija. Dermatologs ieteica šo šampūnu lietošanai, bet jāsaka, ka - neskatoties uz to, ka Bioderma tik tiešām ir viens no iecienītākajiem kosmētikas zīmoliem, šampūns gaidīto efektu tiešām nedeva. Kā jau dabīgs produkts, īsti to skaisto matu efektu tik tiešām nedod...māsai mati diez gan blāvi, jo viņa blondīne, un arī sausi un nespodri. Nomainīja pret citu, rezultāts līdzīgs. Beigās palika pie cita zīmola, kas it kā ir labāks, bet tomēr tik un tā ar tiem aptiekas šampūniem maksimāli skaistus matus ir gandrīz neiespējami dabūt. Kondicionieris vai maska, protams, palīdz, bet tik un tā. VĀrdu sakot, laikam atkarīgs no matiem, jo viņai ir biezi mati, kurus visai sarežģīti savaldīt, pēc Bioderma šampūna bija vēl trakāk :) Jebkurā gadījumā - protams, šis ir tikai praktisks piemērs. Starp citu, viņa šobrīd izmanto Madaras bērnu šampūnu, tas tiešām ir lielisks arī alerģijai. Es pati izmēģināju un esmu stāvā sajūsmā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par pieredzi.
      Par bērnu šampūniem - varu teikt, ka pati esmu mēģinājusi un mati tiešām paliek mīksti, bet pūkaini.

      Dzēst
    2. Starp citu, viņa šobrīd izmanto Madaras bērnu šampūnu, tas tiešām ir lielisks arī alerģijai. Es pati izmēģināju un esmu stāvā sajūsmā :)
      ——————
      Ļoti priecājos, ka alerģiskajai māsai Madara der. Cik esmu dzirdējis apkārt no alerģiskajām un ne-alerģisrkajām meitenēm, ikviena spļaudās apkārt un saka, ka Madaru nekad dzivē vairs nepirks. Būtu žēl, ja iznīktu vietējais zīmols, tāpēc priecājos, ka vismaz tavai māsai patīk. Es arī nekad dzīvē Madaru nepirktu. Slikts sastāvs un neadekvāta cena.

      Dzēst
  2. Santediscount.com divas 400 ml pudeles šobrīd maksā 12,50. Cik man zināms, tā ir parastā cena. Un viena pudele 6,95.

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru