07 novembris, 2018

SKRUB kafijas skrubis - radīts Latvijā

Jāsaka, ka SKRUB ir noteikti viens no elegantākajiem kafijas skrubjiem, kāds ir mēģināts - fantastiski skaists iepakojums, smaržīgs un vērtīgs saturs un maiga āda garantēta. Tāds ir pašmāju kafijas skrubis no SKRUB.


SKRUB ir Latvijā ražots sausais kafijas skrubis ar pievienotām eļļām un vitamīniem. Iemasējot SKRUB ādā, tiek noņemta atmirusī āda un nopulētas raupjākās vietas, āda kļūst gluda un maiga. Kafija ne tikai uzmundrinoši smaržo, bet tajā esošais kofeīns labi iedarbojas uz ādu. Kofeīns ir dabiska un aktīva viela, kas veicina šķidruma izvadi no audiem, mazina tūsku, darbojas kā antioksidants, uzlabo asins mikrocirkulāciju, mazina ādas novecošanas procesus, mazina celulītu un iedarbojas arī kā slaidinošs līdzeklis. Kofeīns ir saudzīgs ādai – tas neveicina kairinājumu un jutīgumu. Pateicoties spēcīgam pīlinga efektam, SKRUB palīdz nogludināt ādu, cīnās ar celulītu un padara strijas mazāk redzamas. Eļļas un vitamīni, kas ir SKRUB sastāvā pabaro, mitrina un aizsargā ādu.




SKRUB piedāvā nu jau četru veidu skrubjus - apelsīna (visiem ādas tipiem), piparmētru (problemātiskai ādai), auzu un kokosriekstu (sausai un jūtīgai ādai).

Izmēģināju kokosriekstu skrubi sausai un jūtīgai ādai.

Kopumā es varu teikt, ka kafijas skrubji ir lieliski. Pati esmu gatavojusi sausos kafijas skrubjus un efekts ir vienkārši fantastisks. Tā kā kafijas daļiņa ir salīdzinoši mīksta, tā maigi, bet pamatīgi nopulē ādu un atbrīvo to no atmirušajām šūniņām. Ļaujot skrubim iedarboties ilgāk (līdz 15 minūtēm), āda tiek uzmundrināta, tonizēta, tiek samazināta tūska un uzlabota asins mikrocirkulācija. Rezultātā āda ir ļoti, ļoti zīdaini maiga, gluda un tvirta.
Lielākais mīnuss - problēmzonas ieteicams masēt 10-15 minūtes (esmu slinka un man tas šķiet baigi ilgi), lai būtu efekts, kā arī tā ir baigā ķēpa vannas istabā. Vīrs nav baigi priecīgs par kafijas grautiņiem teju visos vannas istabas kaktos, toties ir sajūsmā par maigo ādu. Viņam dilemma :D

Skrubi iegādāties var www.skrub.lv
Cena - 18,00 EUR (ja ir interese - varu iedot kodu ar kuru kokosa skrubim ir 40% atlaide).


Lai skaisti!



2 komentāri:

Ievadiet komentāru