13 janvāris, 2019

Beauté Pacifique Paradoxe JAUNUMI!

Decembrī augstu novērtētā Beauté Pacifique kosmētikas līnija Paradoxe tikusi pie jauniem palīgiem - nakts krēma un acu krēma. Abus šos produktus jau paguvuši augstu novērtēt paši Dāņi (atgādināšu, ka kosmētika ir ražota Dānijā), kur populārā žurnāla "Costumes" lasītāji, abus šos produktus atzinuši par labākajiem, katru savā kategorijā, attiecīgi: Labākais acu krēms - Paradoxe Anti-Age Eye Creme, bet Labākais nakts krēms - Paradoxe Anti-Age Night Creme.
Šodien arī parunāsim par abiem jaunumiem.



Beauté Pacifique kosmētikas līniju Paradoxe slavē gan ārsti, gan labākie vizāžisti, un pats galvenais - ikdienas lietotāji. Tad nu arī man bija jāizmēģina kaut kas no šīs līnijas, lai to novērtētu no savas puses. Varu vien piebilst, esmu lietojusi Beauté Pacifique slaveno Super3 Booster atjaunojošo A-vitamīnu nakts būsteri, kas ir mans absolūtais favorīts un mīlulis. Slavas dziesmas tam dziedu joprojām, pat ir iegādāts nākamais iepakojums.


Nu, lūk, bet jaunumi izklausās daudzsološi un jaunumi ir jaunumi - tos vienmēr ir vērts izmēģināt. Tādēļ iepazīstot Paradoxe līniju esmu ķērusies pie jaunumiem.

Paradoxe Anti-Age Night Creme.



Tas ir augstas iedarbības atjaunojošs nakts krēms, kas pamatā paredzēts grumbu mazināšanai un ādas tvirtuma atjaunošanai normālai un sausai ādai. Tas ir lielisks līdzeklis optimālai ādas novecošanās procesu aizkavēšanai. Papildus aktīvam ādu atjaunojošam efektam, samazinot saules kaitīgo ietekmi uz ādas struktūru, krēmam piemīt arī mitrinošas un ādu nomierinošas īpašības. Krēma aktīvais sastāvs vienlīdz labi atjauno ādas struktūru un saglabā spējas pretoties jauniem ādas bojājumiem. Īpaši iedarbīgs krēms ir cīņā ar brīvajiem radikāļiem un to kaitīgo ietekmi ādā, kas bieži ir saules staru izraisītas “fotonovecošanās” rezultāts”.
Krēma sastāvs ir ārkārtīgi bagātīgs, iedarbīgās vielas seko viena pēc otras: tur atradīsi gan Čīles vīnogu kauliņu ekstraktu, gan augstas iedarbības antioksidantus – Procianidīnu un Resveratrolu, gan arī Skvalāna eļļu, alveju, vitamīnu E un Lakricas auga saknes ekstraktu, tāpat krēms bagātināts ar Beauté Pacifique panākumu atslēgu - divu veidu augstas iedarbības A-Vitamīna esteriem. Bez jau minētajām sastāvdaļām, krēmā iekļauts bagātīgs aktīvo vielu kokteilis, kas efektīvi nostiprina ādu, atjauno elasticitāti, mitrina, nomierina ādu, mazina apsārtumu uz stresa radītās sekas. Tieši izmeklētais un pārdomātais sastāvs padara krēmu piemērotu pat jūtīga un kuperozas ādas īpašniekiem.
Tiešām krēms ir burvīgs. Un savādāk tas nemaz nevarētu būt, jo krēma cena nav no tām zemākajām. Tam vienkārši tādam ir jābūt. Pirmkārt tas teicami mitrina ādu, to nomierina un atslābina. Tā kā krēma tekstūra ir gana viegla un uzsūkšanās spējas teicamas, es teiktu, ka tas ir piemērots visiem ādas tipiem. Tā kā tas ir nakts krēms - tas drīkst būt mazliet bagātīgāks, jo tieši miegs ir tas, kas atjauno ne vien mūsu organisma fiziskās un garīgās spējas, bet arī ādas atjauno un nostiprina ādas struktūru. Tādēļ nakts krēmam ir jābūt bagātīgam, mazliet biezākam un barojošākam, lai nakts laikā āda var uzņemt visas vērtīgās vielas un efektīvāk tās likt lietā atjaunošanās procesos. Tādēļ es teikšu, ka nakts krēms ir ideāls - tas mitrina, pabaro ādu, to nomierina, stiprina un lutina. Ilgtermiņā nostiprina sejas ovālu, izlīdzina smalkās mīmikas un sausuma radītās krunciņas. Krēms ir ļoti ekonomisks - domāju, ka, pārdomāti lietojot, ar 100ml iepakojumu pietiks visam gadam.

Paradoxe Anti-Age Eye Creme.


Beauté Pacifique Paradoxe Anti-Age Eye Creme ir augstas iedarbības atjaunojošs acu krēms. Krēma aktīvās sastāvdaļas jūtīgo ādu ap acīm spēcina, ļaujot tai pretoties ādas novecošanās procesiem, saglabā ādu spēcīgu un jaunu cik ilgi vien iespējams.
Arī acu krēma sastāvs ir pamatīgs - tas satur Čīles vīnogu kauliņu ekstraktu, augstas iedarbības antioksidantus – Procianidīnu un Resveratrolu, Skvalāna eļļu, Spilanthes Acmella zieda ekstraktu, Hialuronātu, alveju, vitamīnu E un hidrolizētu kolagēnu. Vērtīgo vielu buķete efektīvi nostiprina ādu, mazina novecošanās pazīmes un saules radītos ādas struktūras bojājumus. Krēma regulāra lietošana, būtiski palielina ādas spējas saglabāt mitrumu.
Krēms ir teicams - pirmais, kas man nāk prātā - tā tekstūra. Krēms bundžiņā ir tādā kā mīksta sviesta konsistencē, kas to padara ārkārtīgi ērtu un ekonomisku lietošanā, jo atliek tik pārvilkt ar pirkstu un tieši vēlamais daudzums ir iegūts. Tiešām ērti un, galvenais, ekonomiski!!! Bet runājot par krēma īpašībām, varu izcelt barojošās, nostiprinošās un izlīdzinošās īpašības, tādēļ tas ideāls ir uz nakti, vai tām dienām, kad netiek lietota dekoratīvā acu kosmētika (izņemot tušu), jo baidos, ka dekoratīvā kosmētika virs tā varētu neuzvesties pārāk labi. Sausai vai pat ļoti sausai ādai droši vien tās sajūtas ir savādākas. Kā jau minēju, krēms ir bagātīgāks, bet līdz ar to arī efektīvāks - acu zona jūtās nomierināta, mitrināta, pabarota, izlīdzināta un moža. Ilgtermiņā izlīdzinās smalkās līnijas un mazinās tumšie loki ap acīm. Tā kā man jau iepriekš ir patikuši tieši šādi - biezākie acu krēmi, tad par šo esmu stāvā sajūsmā, jo īpaši ziemā, kad gribas intensīvu un pamatīgu kopšanu, jo maigākās zonas ir nogurušas no nemitīgajām temperatūras svārstībām, saules trūkuma un vitamīnu samazināšanās organismā.


Beauté Pacifique Paradoxe līnijas jaunumus meklē u/v Stockmann, veikalos Douglas vai internetā.

Cenas:
nakts krēms - 99,00 EUR | 100ml
acu krēms - 55,00 EUR | 15ml
(abus komplektā var nopirkt nedaudz lētāk šeit)

Lai skaisti!




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru