09 janvāris, 2019

Jaunums - Jowaé sejas maskas

Decembrī Jowaé kosmētikas klāstu papildināja trīs fantastikas sejas maskas. Katra savādāka, katra īpaša, bet visas ļoti patīkamas.
Pats jaukākais ir tas, ka maskas der visiem ādas tipiem, pat jūtīgai ādai.



Jowaé kosmētiku esmu nedaudz iepazinusi, tā šķiet ļoti patīkama, maiga, kopjoša, dabiska un aromātiska. Jaunās maskas ir brīnišķīgas, tās katra paveic savu darbiņu maigi, saudzīgi, bet efektīvi. Korejas spēka augi un Eiropas zināšanas kopā ir paveikuši lielisku darbiņu.


Maskas ir trīs - mitrinoša, attīroša/izlīdzinoša un attīroša/matējoša. Ideāli, ka tās visas ir fiksās maskas - to lietošana ir līdz 10 minūtēm. Steidzīgajiem un aizmāršīgajiem ļoti ērti :)

Attīroša mālu maska (Purifying Clay Mask)


Attīrošā maska ir piemērota kombinētai, taukainai, arī jutīgai ādai. Sastāvā 91% aktīvo vielu ir dabiskas izcelsmes, tas bagātināts ar antioksidantu Lumifenolu, lotosa ekstraktu un papaijas enzīmu, kuram ir loboša iedarbība. Maskai piemīt absorbējošas, attīrošas un matējošas īpašības.

Man ļoti patīk attīrošās mālu maskas, jo tas ādas svaigums pēc maskas ir neaprakstāms. Tomēr ierasti māla maskas sakalst kairinot un lieki sausinot ādu. Taču Jowaé attīrošā maska ir pavisam savādāka. Masku uzklāj biezā slānī un patur 5 minūtes (vai nav ideāli - tikai 5 minūtes!), tad veic nelielu masāžu, lai iztīrītu poras. Pēc tam masku noskalo ar siltu ūdeni. Masējot maska nedaudz sabiezē, tā kā saveļas biezās putās, kas padara procesu interesantāku :) Un pēc maskas āda jūtas lieliski - tā ir svaiga, tīra, maiga un starojoša. Poras ir šaurākas, melnie punkti - gaišāki. Maska absorbē lieko sebumu, līdz ar to āda ir tīra un matēta. Tiešām lieliska mālu maska!

Attīroša minerālu maska ar mikrogranulām (Clarifying Mineral Mask)


Minerālu maska ir piemērota visiem ādas tipiem, arī jutīgai ādai. Maskas sastāvā 98% aktīvo vielu ir dabiskas izcelsmes, tā bagātināta ar antioksidantu Lumifenolu, baltās tējas ekstraktu, smiltsērkšķiem un mikro nolobošas pērlītes. Maska satur minerālu pūderi, kas maigi attīra ādu, atjauno ādas toni un piešķir sejai mirdzumu.
Maskas lietošana ir tiešām ātra un ērta. Masku plānā slānī uzklāj uz ādas, patur apmēram minūti un tad veic masāžu, ļauj iedarboties vēl 30 sekundes, pēc tam noskalo. Tieši tik vienkārši! Maska ir maigas želejveida konsistences ar pavisam sīkām abrazīvām daļiņām. Tā pamatīgi attīra ādu, to nekairinot un neskrāpējot. Pēc maskas āda jūtas tīra un svaiga, poras samazinātas. Āda kļūst gludāka un maigāka, izlīdzinās tonis un tā iemirdzas.
Maska ir lieliska gan iknedēļas mājas SPA, gan arī kā SOS pirms pasākumiem, kad vajag fiksi atgūt svaigumu un starojošo mirdzumu.

Mitrinoša, atjaunojoša maska (Replumping Water Mask)


Arī šī ir maska visiem ādas tipiem, pat jutīgai ādai. Maskas sastāvā 96% aktīvo vielu ir dabiskas izcelsmes un tā bagātināta ar antioksidantu Lumifenolu, sakuras ziedūdeni, saldo mandeļu un linsēklu eļļām, augu glicerīnu. Maska tūlītēji atjauno ādu, piepilda un dziļi mitrina.
Maska būs teicama izvēle dehidratētai, sausai, un sakairinātai ādai. Tā piepilda ādu, atjauno mitruma līmeni, izlīdzina un uzlabo tās tekstūru. āda jūtas svaiga un starojoša. Maska ir želejveida konsistences, maiga un atsvaidzinoša. Maskas lietošana ir pavisam ērta - to uzklāj biezā slānī un atstāj iedarboties 10 minūtes, pēc tam lieko noslauka ar vates plāksnīti vai salveti. Maskas tekstūra ir tik fantastiska, ka āda to burtiski apēd, pēc 10 minūtēm pat īsti nav, ko noslaucīt. Rezultāts – āda ir svaiga, atjaunota, labi mitrināta un starojoša. Manai kombinētai bet dehidratētajai ādai - īsts baudījums :)

Jowaé maskas ir lieliskas - pirmkārt lielais pluss par lietošanas ērtumu - 1/5/10 minūtes. Slinkajiem nu ļoti ērti. Maskām iedarbība ir tūlītēja - attīra, atjauno, mitrina. Tas viss uzreiz. Patīk arī tas, ka maskām ir kompakts iepakojums gan ērti paņemt līdzi, gan arī termiņā izlietojams izmērs. Visbeidzot - lielākais pluss no manis par dabisko un maigo sastāvu un jaukajiem aromātiem.

Jowaé kosmētiku meklē Apotheka aptieku tīklā, lielākajās Mēness aptiekās, lielākajās Mana aptieka aptiekās un internetā.

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru